2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yazdiklarina tamamen katiliyorum canim bizde bu son haftaya kdr oda olayini gereksiz goruyorduk ama sartlara gore fikirlerimiz o kdr cok degisiyorki kimseye illa cocugunuza oda yapin diyemiyorum. Ki biz 3 kiz kardesiz nerdeyse lise sona gelene kdr oturma odasindaki cekyatlarda yattik odamizin adi vardi kendi yoktu snradan bize ozel yatak dolap felan alindi :)))) ama simdi benim yasayamadigim ne varsa evladima yasatacak olmaktan zevk aliyorum insallah butun heveslerimi zevklerimi alabilecek yapabilecek gucu kuvveti verir rabbim bizlere :))) yuvalarimizda once huzur olsunda malk mulk hepsi zamanla oluyor :)))

Mantikli canim sana nasil uyuyorsa ole planla besik durumunu. Sonucta seninde rahatin onemli en pratik yol hangisi ise onu uygulaman dogru olur.

Geçmiş olsun canım Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşallah

Araş. has. yanılmış olduğunu umut ediyordum. Geçmiş olsun canım. İnşaAllah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın. Benim de kaç doktorda Hızır dediğim hınzır çıktı. Çok fazla doktor kontrolüne gitmiyordum, şimdi radyolojiye gitmek şart oldu senin durumu göz önüne aldığımda. Her şer de bir hayır vardır, bebeğin sağlıklı olsun da.

Kizlarrrrr detaylıya girdik bgn ve minnakimin herşeyi normalmis şükürler olsun darısı başınıza ins koca koca gözleri vardı anasına çekmiş benim oglusum inş o kkısmı benzetecem :) gece rüyamda bebeğimi görmüştüm emzirdim onu o kadar gerçek gibiydi ki nasıl kaptı ggogsumu cop cop çekti :) nasıl gidiklaniyorum harika bir duyguydu kızlar inş allahım yaşatacak bize bu kutsal duyguyu :)

ALLAH razı olsun cnm...
Evt ilk gebelik normal dogum...
Sezeryan olsaymis ilki veua cok gebelik olsaymis rahime hatta mesaneye kafar kaynayabiliyormus plasenta...
ALLAH korusun cumlemizi...
Cnm ozellikle plasentanin konumu nasil nerde uste cikmismi rahme mesafesi ne kadar diye sor...
Bu haftalarda bakilmiyor derse hemen birak o doktoru...
Insaallah sorun yoktur haber et emi...

Kizlar ayrintili ultrasonda sorun cikmadi cok sukur 300 gr ve 21 cm biraz kucuguz sanirim olsun yalniz kafama takilan 10 dk anca sürdü ya sizinki de kisa mi sürdü böyle

Izmir katip celebi Üniversitesi egitim ve arastirma Hastanesi prof.dr.sefa kelekci muayene etti 40 dk yakin diger uzman drlariyla usgde detayli inceledi cnm... prof amerikada almis... perinatolog ayni zamanda...
Bundan sonra gozlemine aldi drlariyla birlikte insaallah dogumumu da o yapar... benden sonra ameliyata cikti zaten...
Rabbim cumlemize kolaylik versin ...
Elbet bir hayir var cnm ya... elhamdulillah ya farkedilmeseydi dusunemiyorum...
Ihmal etmeyin nolur...

Amin cnm bnm insaallah...
Kanama olmadan 35. Haftayi gormek tek umidim ...
Bebegin akcigerleri gelissin diye atacaklar igneyi sanirim kortizon yani...
Rahme kaynama belirtisi yok cok sukur buna seviniyoruz...

Aynen cnm cok sukur ki ogrendim...
Yarin ozel drumun gunu olacak insaallah...
Cerceve yapip boynuna asicam raporu...

Cnm yeni gördüm yazdıklarını inşallah yavrun vaktinintamamlar saglikli sekilde kucağına alırsın rabbim korusun.
Amin cnm cumlemizinki saglikla vaktinde gelsin insaallah...
34. Haftada zaten gelisim tamamlaniyormus...
Hayirlisi

ALLAH RAZI olsun cnm...
Inşaallah hepimiz burda saglikla bebislerimiz kucagimizda konusucaz ...
Yarin gerekeni yapcam cnm...

Sgl cnm bnm...
Elbet Rabbim yarattigini korumazmi ya elhamdulillah...
Sinir hastasi gibi asiri tepki verdi zaten belli normal degildi...
Bakalim yarin ola hayir ola...
Muayene ucretini odedeim ama bu ayki muayenem olcumlerim vs daha yapilmadi...
Ilaclarim bitti onlarinda yazilmadi lazim...
Bashekimden duzgun bir dra muayene hakkimi isticem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…