- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.001
Yazdiklarina tamamen katiliyorum canim bizde bu son haftaya kdr oda olayini gereksiz goruyorduk ama sartlara gore fikirlerimiz o kdr cok degisiyorki kimseye illa cocugunuza oda yapin diyemiyorum. Ki biz 3 kiz kardesiz nerdeyse lise sona gelene kdr oturma odasindaki cekyatlarda yattik odamizin adi vardi kendi yoktu snradan bize ozel yatak dolap felan alindi :)))) ama simdi benim yasayamadigim ne varsa evladima yasatacak olmaktan zevk aliyorum insallah butun heveslerimi zevklerimi alabilecek yapabilecek gucu kuvveti verir rabbim bizlere :))) yuvalarimizda once huzur olsunda malk mulk hepsi zamanla oluyor :)))Herkesr selamlar ben ilk ogluma oda yapmıştım iyikide yapmisim sifonuer dolap ve besik vardi hepsinide kullandik bir sure besik yatak odasinda durdu oglum suan iki yasinda benim odam der odasini bilir orda oynar seviyor odasını abi oluyo diye buyuk yatak aldik besik kardes kullancak ben pişman olmadi odayaptigima tavsiyebederim ccanlarim
Mantikli canim sana nasil uyuyorsa ole planla besik durumunu. Sonucta seninde rahatin onemli en pratik yol hangisi ise onu uygulaman dogru olur.Yatak odasının olduğu katta çalışma&hobi odamız var oraya yarısı yüklük yarısı kıyafet dokabı bir gömme dolap yaptırmıştık orası boş baya canım kıyafetlerini oraya koyarım seneye oda yaparım artık. Benim odam çok büyük olmadı oraya bir şifonyer alırım yetmezse kıyafet eşya alanı.. Çok zor olacak benim için aşağı in çık. Odaya çok heveslenmiştim boş yere alıcam kullanamıycam.
hoş bulduk canım saolHosgeldin aramiza canimmm
Geçmiş olsun canım Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşallahKizlar profesor ayrintili inceledi ve raporumu aldim...
Plesanta previa totalis
Yüksek riskli gebelik
Plesanta tamamen kapamis yani rahim agzini en ust seviye...
Sezeryan sart yukari cikmazmis attik bir igne yapacaklarmis ilerleyen dönemlerde 35. Hafyayi doldurunca da bebek alinacakmis...
Durum en sag resim gibi
Eki Görüntüle 1402676
Hoşgeldin canımslm kızlar bende uzun zamandır konuyu takip ediyorm ama kayıt işlemini başaramıyordum nihayet başardım ve artık aranızdaym bende 22 haftalık hamişim oğluşumu bekliyorm inşallah
Araş. has. yanılmış olduğunu umut ediyordum. Geçmiş olsun canım. İnşaAllah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın. Benim de kaç doktorda Hızır dediğim hınzır çıktı. Çok fazla doktor kontrolüne gitmiyordum, şimdi radyolojiye gitmek şart oldu senin durumu göz önüne aldığımda. Her şer de bir hayır vardır, bebeğin sağlıklı olsun da.Kizlar profesor ayrintili inceledi ve raporumu aldim...
Plesanta previa totalis
Yüksek riskli gebelik
Plesanta tamamen kapamis yani rahim agzini en ust seviye...
Sezeryan sart yukari cikmazmis attik bir igne yapacaklarmis ilerleyen dönemlerde 35. Hafyayi doldurunca da bebek alinacakmis...
Durum en sag resim gibi
Eki Görüntüle 1402676
ALLAH razı olsun cnm...Rabbim yardımcın olsun iyi tarafından bakmak olumlu düşünmek gerekirse çok şükür en azından tedavisi çaresi var. daha öncekiler normal doğum muydu canım. birde bende merak ettim bnm rahim ağzı ne durumda. c.tesi kontrole gidicem doktora ne demem gerekir yani neyime baktırcam tam olarak.
Izmir katip celebi Üniversitesi egitim ve arastirma Hastanesi prof.dr.sefa kelekci muayene etti 40 dk yakin diger uzman drlariyla usgde detayli inceledi cnm... prof amerikada almis... perinatolog ayni zamanda...Araş. has. yanılmış olduğunu umut ediyordum. Geçmiş olsun canım. İnşaAllah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın. Benim de kaç doktorda Hızır dediğim hınzır çıktı. Çok fazla doktor kontrolüne gitmiyordum, şimdi radyolojiye gitmek şart oldu senin durumu göz önüne aldığımda. Her şer de bir hayır vardır, bebeğin sağlıklı olsun da.
Amin cnm bnm insaallah...Geçmiş olsun canım.
Allahım seninde bizlerinde sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip eder.
35. haftalarda çok kötü değil, benim kızım 35+6 da doğru, iğne vs. bile vurunmadım, normal doğumla kendisi doğdu.
Seninki belirli olduğu için iğnede vurunacağın için inş. hiç sorun yaşamadan alacaksın kucağına.
Amin cnm cumlemize...Geçmiş olsun canım Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
Aynen cnm cok sukur ki ogrendim...Cok gwcmis olsun canim en kotu hali bu biliyorum ama kendini uzme ben plasenta hakkinda o kadar okudum ki kendu basima gelince.Kesinlikle sezaryen olacak o dogru ama bu durunda cok insan saglikla dogurdu.Bi tek dinlenmen gerek stres yapma en azindan durumunu gec de olsa oyrendin.O onceki doktorunu da ac bi guzel agzinin payini ver
Amin cnm cumlemizinki saglikla vaktinde gelsin insaallah...Cnm yeni gördüm yazdıklarını inşallah yavrun vaktinintamamlar saglikli sekilde kucağına alırsın rabbim korusun.
Amin cnm cumlemizinki insaallahÇok geçmiş olsun canım. Rabbim zamanında sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin miniğini
24 un icindeyim canimburcuu sen kaç haftalıksın
ALLAH RAZI olsun cnm...Canım çok geçmiş olsun... Allah korumuş miniğini desene...
Git o kadının suratına fırlat ve sen cırla bu sefer... Herkesin içinde yap ama anlasın millet ve şikayet et hastane mudurluğune. Ay nasıl kızdım kadına...
Allahın izniyle sağsalim alacaksın kucağına miniğini canım içini ferah tut olur mu.
Sgl cnm bnm...Çok geçmiş olsun canım Rabbimin mucizesi bebeklerimizi Rabbim koruyor işte. Şimdi konuşma sırası sende al raporu git o doktora sor bakalım bunun hesabını şimdide bağırabilcekmi bakalım. Nasıl işlerini insan hayatını ve annelik duygularını hafife alıyorlar pes vallahi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?