2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Geçmiş olsun tatlım ya sen bir de soktorundan memnundun övüyordun değil mi? Güler yüz değil valla işin ehli olması önemli.

Anladim canim cok saol. Hbr veririm mutlaka. Insallah bebeginde sende bu sureci en iyi sekilde atlacaksaniz icini ferah tut. Gerci sen daha inancli bilgilisin bu konularda. Rabbimin vardir bi bildigi her iste vardir bi hayir.

Geçmiş olsun tatlım ya sen bir de soktorundan memnundun övüyordun değil mi? Güler yüz değil valla işin ehli olması önemli.
Hee hatuncum...
O muhtesem dr bu...
Baskadinin da badini yakmamis oldum ya ona sukrediyorum...

canım çok geçmiş olsun. yeni girebildim nete, şimdi gördüm. inşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsın. Allah ıslah etsin o doktoruda. sen hamilesin, nasıl bağırır sana

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, yarın çarp o raporu uyuz karının suratına, ama seni üzmesine de sakın müsaade etme

Kızlar oglusuma bakin :) nasılda saskin ssaskin bakıyor bize :) Eki Görüntüle 1402855
Bende eymen koyacağım canım, çook beğeniyorum Anaaaam maşallah ne kadar net :) bende ctesi gitcem acaba bukadar net görebilirmiyiz ki yüzünü? Maşallah canım ya :)

Hamdolsun Rabbime.
Bencede canım görüş başhekimle en doğrusu o. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. İmtihandan geçiyoruz inşallah bebeklerimizle burda aylar sonra aynı böyle sohbete devam ederiz.

Aynen uc yaşında bir Oğlum var Yeni oda aldik. Cook seviyor odasini

Canım geçmiş olsun dediğin gibi doktorlar bu haftalarda onemsemiyo plesantanin durumunu yukarı çıkar diye korkutma istemiyolar hastayı yada gerek duyuyorlar söylemeyi ama devlet hemen söylüyo bakma burdada bi rant mücadelesi var aslında iki tarafta hasta sayısını artırmaya çalışıyo türkiyede işler hep böyle

Sağol Cnm görürsün tabi 4lu ultrason bu daha net oluyor

Tatlim ayni haftalarda ablamda olmustu. Plasenta rahim agzini tamamen kapamisti. Ablam cok yatti dinlendi namazini bile yatarak kildiiiii kiii iyiki oyle yapmis. Ilerleyen aylarda plasenta yan tarafa cikti sonraki ayda tam yukari cikti. Bayaaa dinlennnn ama uzulmeden tamammiii:) allah sifa versin.

Kızlar beşik oda araba detken yatağı konuşmadık hiç ya da ben atladım bilmiyorum görmedim hiç. Bebek yatağı en önemlisi ne düşünüyorsunuz tecrübeli ya da araştıran var mı?

Bugun senden bahsettim esime daha once ablanin durumunu yine yazmistin sanirim...
Namazlarimi kilayim bari kendi abdest wc vs isimi goreyim dedim dua ettim ...
ALLAH razi olsun ilk duydugumda ptesi cok agladim... sezeryandan ayilmicam mi bebisimi koklayamicam mi ... simdi iyiyim sukur...
ALLAH kerimdir atlaticam insaallah bebegimle saglikla...
Bugun yine toparlacik yuzunu gordum oyyy o bana oyle moral olduki...
Rabbim cumlemize bagislasin evlatlarimizi...

canım çok geçmiş olsun. yeni girebildim nete, şimdi gördüm. inşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsın. Allah ıslah etsin o doktoruda. sen hamilesin, nasıl bağırır sana
Isin ilginc yani beni devlete gonderen kendisi...
Ayrintili usgnin ustune el yazisiyla hastane adini ve fetus ekgsini istedigini yazdi...
Ogrenmeme vesile oldu ALLAH razi olsun :) :) :)
Prof uzun uzun ayrintili kalbinide inceledi tosunun masaallahi var...
Bende bi kalp usg daha cektirdim devlette bugun benim kalpte az sorun var ya bakalim...
2.holteride taksinlar neticeye bakcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…