- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.041
Kızlar bebegimin beşiğini aldık bgn büyüyen beşik tarzinda .. Yanina da beyaz bi dolap yaptircaz inş...daha da genç odasına gerek yok ins senelerce kullansin iinş sağlıkla mutlulukla (amin) bakin kızlar Nasıl sizce ?? Eki Görüntüle 1402937
Bugun senden bahsettim esime daha once ablanin durumunu yine yazmistin sanirim...
Namazlarimi kilayim bari kendi abdest wc vs isimi goreyim dedim dua ettim ...
ALLAH razi olsun ilk duydugumda ptesi cok agladim... sezeryandan ayilmicam mi bebisimi koklayamicam mi ... simdi iyiyim sukur...
ALLAH kerimdir atlaticam insaallah bebegimle saglikla...
Bugun yine toparlacik yuzunu gordum oyyy o bana oyle moral olduki...
Rabbim cumlemize bagislasin evlatlarimizi...
Şu ana kadar bu tRzda gördüğüm en güzel beşik vallahi güle güle kullanın mutlu mutlu uyusun bebiş.
Güle güle kullan canım çok güzelmişKızlar bebegimin beşiğini aldık bgn büyüyen beşik tarzinda .. Yanina da beyaz bi dolap yaptircaz inş...daha da genç odasına gerek yok ins senelerce kullansin iinş sağlıkla mutlulukla (amin) bakin kızlar Nasıl sizce ?? Eki Görüntüle 1402937
[TE="Rain60, post: 39186696, member: 532495"]Herkese günaydınn...
Berbat bi gece geçirdim, sırt ağrısı basladı birden bire ve dayanılmazdı, nefes alırken inliyodum resmen, ne yana ne sekilde yatarsam yatayım olmadı hafiflemedi. Uyuyamadım...Bu yaşıma kadar böyle bi sırt ağrısı yaşamamıştım.
Bi yandan da korktum bebeğime mi bişey oldu diye, zaten dün yazmıştım içimde bi sıkıntı var keyfim yok diye.
Ara sıra oluyordu fakat bu kadar siddetli değildi,
Sırt ağrılarının normal olduğunu biliyorum ama ne bileyim? Böyle çok oması normal mi?
amiinn canm hepimizin bebeklerini korusun AllahimMasallah annesi allah bagislasin bebisini sana:)
gule gule kullan canm saglikla ins.Güle güle kullan canım çok güzelmiş
ayni fikirdeyim bende rastrdim biraz sanirim pamuktan yaptiricam bndeKızlar biraz araştırdım da bebeklere kesinlikle tam ortapedik yatak almayın diyor uzmanlar en güzeli aslında pamuk ilk doğduğunda sünger bir kaç ay sonra pamuğa geçmek daha sağlıklıymış ama biraz daha araştırıcam.
inşallah bir sıkıntı çıkmaz canım yaa. doktorun diğer hastaların önünde şov yapmış resmenIsin ilginc yani beni devlete gonderen kendisi...
Ayrintili usgnin ustune el yazisiyla hastane adini ve fetus ekgsini istedigini yazdi...
Ogrenmeme vesile oldu ALLAH razi olsun :) :) :)
Prof uzun uzun ayrintili kalbinide inceledi tosunun masaallahi var...
Bende bi kalp usg daha cektirdim devlette bugun benim kalpte az sorun var ya bakalim...
2.holteride taksinlar neticeye bakcaz...
evet canım cok haklısın. yatak seçimi önemli.Kızlar biraz araştırdım da bebeklere kesinlikle tam ortapedik yatak almayın diyor uzmanlar en güzeli aslında pamuk ilk doğduğunda sünger bir kaç ay sonra pamuğa geçmek daha sağlıklıymış ama biraz daha araştırıcam.
çok güzel canım Allah güle güle kullanmayı nasip etsinKızlar bebegimin beşiğini aldık bgn büyüyen beşik tarzinda .. Yanina da beyaz bi dolap yaptircaz inş...daha da genç odasına gerek yok ins senelerce kullansin iinş sağlıkla mutlulukla (amin) bakin kızlar Nasıl sizce ?? Eki Görüntüle 1402937
Gözünaydın canım. inşallah o günleri de görücezKizlarrrrr detaylıya girdik bgn ve minnakimin herşeyi normalmis şükürler olsun darısı başınıza ins koca koca gözleri vardı anasına çekmiş benim oglusuminş o kkısmı benzetecem :) gece rüyamda bebeğimi görmüştüm emzirdim onu o kadar gerçek gibiydi ki nasıl kaptı ggogsumu cop cop çekti :) nasıl gidiklaniyorum harika bir duyguydu kızlar inş allahım yaşatacak bize bu kutsal duyguyu :)
canım çok zor yaşadıkların gerçekten. dediğin gibi birden fazla doktora görünmekte fayda var. inşallah bu sefer sağlıcakla alırsın bebeğini kucağınaKizlar size gecen yil yaşadığım olayi anlatayim. Kimseyi telaslandrmak kotu seyler anlatarak üzmek istemem ama doktor ihmalinin nasil aci birseyle sonuclandigini anlatmak ve tek bi doktorla yetinmemeniz gerektgini bilmenizi isterim.
Gecen yil tam bu zamanlardi. Ben yine 18 haftalik hamileydim ve bir oğlum olacakti. Öğretmenim ve bizim öğretmen arkadaşların nerdeyse hepsinin tavsiye ettigi adini bile anmak istemedigim bi bayan doktora gidiyordum. Bebisimin maviss kiyafetleri herseyi hazirdi... ilk cocuk olunca cok heves ediyor insan. Hareketlerini hissettigim o gunleri unutamam. Kontrollerime devam ediyordum. Sari koyu renkli akintim baslamisti. Onemsemedim gecer diye. Iki gun artarak drvam etti. Doktoru aradim anlattim geleyimmi diyeee yokyoy diye başından savdi bi fitil adi verdi kullan diye. Manyak kadin. Insan bi bakayim der degilmi bebek iyimi diye. Iki gun daha oyle geçti. Yakinimda bi doktor var rastgele bi baksin dedim yalnizdim hemen bi ultrasona gireyim dedim. Adam bakti ve kese rahom agzina dogru hunilesme yapmis dedi. Yani rahim agzi boyum sifira inmiss ve 3 cm de acilmam varr. Hemen kendi doktoruna git dedi. Ben laylaylom ne bileyim duzelir diyorjm tecrubesizim. O halde otobuse bin. Gittim doktoruma . Kadin bakti suyun patladi patlyacak dedi. Ben ondan daha hesap soramadan yigildim oldugum yere. Kendi guya uzman, dikis atmaktan korkan bi insan git fakülteye belki dikisle kurtarirlar diyor. Esimi cagirdim apar topar hastaneye. Orda baktilar ccok asagi inmis dikis atilamayacak seviyede, hatta gebrligi suan sonlandirmamiz gerek dediler ben agla agla.... yine bayan doktora döndük anlattik. Yatis verdi suyun kendisi gelecek o vakte kadarda ac kalacakmsim.. 3 gün yattim orda. Bakti yapacak seyi yok seni taburcu edelim git evde düşür dedi. Komedi gibi... bu haftadaki bbebek düşmez, dogurtulur.... isimize geldi. Annemler aldi beni. Su anda da gittigim tecrubeli bi doktor var. Oraya gittik. Adam brni muayene edrken suyum geldi. Bundan sonrassini ayrintiyla anlatmayayim bebeği aldilar. Kürtaj da anesteziyle. Doktor beni uc gun bekletmelerinin hata oldugunu, eger erken gelseydiniz keseyi elimle iter dikerdim kurtarırdim dedi. Cunku ayni islemi onceki hafta yapmış. ... ayrica cok beklettiginden rahim acik bi sekilde, kurtajda kapanmamis cok kan kaybetmisim nerdeyse rahmim alinacakmis. Adamin dedediği eger o kadin yapssaydi rahmini alirdi.
kadina kontrollerimde rahim agzimi olcmediginden, aradigimda akinti icin gel demediginden, beni 3 gun ac beklettiginden, bebegi almayip bana git evde dusur deyip kanama ihtimalinden ölume terkettiginden hakkimi helal etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?