2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Şu ana kadar bu tRzda gördüğüm en güzel beşik vallahi güle güle kullanın mutlu mutlu uyusun bebiş.

Cnm sayfayı takip edemiyorum anlamadım bi sıkıntı mi var senin ??

Güle güle kullan canım çok güzelmiş

Bende hergun oyle.netarafa dönsem ozellikle sag tarafim bicaklar saplaniyor gibi agriyor.sabah kalkmak da ayni eziyet.bikacsaat devam ediyor o agri.Allahtan gunboyu devam etmiyor.[/QUOTE]
aynı sorunları bende yaşıyorum 1 haftadır üstelik mide yanmalarımda oluyo acaba yediğim çiğköftelerden midir?
:)

Kızlar biraz araştırdım da bebeklere kesinlikle tam ortapedik yatak almayın diyor uzmanlar en güzeli aslında pamuk ilk doğduğunda sünger bir kaç ay sonra pamuğa geçmek daha sağlıklıymış ama biraz daha araştırıcam.

H hsnoya cnm plasenta rahim agzini tamamen kapamis
Bol istirahat ve 35. Hafta sezeryan durum simdilik bu...

Bu arada besik tam istedigim gibi...
Gule gule kullanin cnm...

ayni fikirdeyim bende rastrdim biraz sanirim pamuktan yaptiricam bnde

inşallah bir sıkıntı çıkmaz canım yaa. doktorun diğer hastaların önünde şov yapmış resmen

evet canım cok haklısın. yatak seçimi önemli.
şöyle bir yazı buldum şimdi
"Yatak ne çok sert ne çok yumuşak olmamalıdır. Çok sert bir yatak bebeğin kaslarını yorarak uykuya dalmasını zorlaştırırken, çok yumuşak bir yatak da ağız ve burnun içeri gömülerek nefes almasını zorlaştırabilir. En uygunu orta sertlikte yarı ortopedik bir yataktır.
Yatağın daha temiz kalması açısından yıkanabilir yatak koruyucu kullanılabilir. Çarşaf ile yatak arasına sıvı geçirgenliğini önleyecek bir koruyucu takılmalıdır. Böylece kusma, çiş gibi sızıntıların yatağa geçmesini önleriz, bu da temizlendiği halde oluşacak kokuya ve bakterilere engel olur"
diyor. http://www.hurriyetaile.com/bebek/bebek-sagligi/bebegin-yatagi-nasil-olmali_354.html

çok güzel canım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
Gözünaydın canım. inşallah o günleri de görücez

canım çok zor yaşadıkların gerçekten. dediğin gibi birden fazla doktora görünmekte fayda var. inşallah bu sefer sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına

Kizlar 20.haftanın içindeyim ama bebeğimi tam anlamıyla hissetmiyorum bazen kıpırdıyo böyle pıt pıt baloncuk gibi bişeler oluyo gıdıklamıyorum i kadar bazen onu bile hiç hissetmiyorum bu haftalarda hatta daha erken tekmesini hissedenler var baya baya ama bizimkindi tık yok hissettiğim zamanlarda göbek deliğimin orda sağ tarafta hissediyorum

Canım seninle iki gün aramız var, bende de durum aynı, demekki normal :) arada konuşuyorum tembel oğlum die ama gaza gelip tekmelemiyo yaramaz inş eli kulağındadır bizimkilerinde

kızlar günaydın
dörtlü testi ben yaptırmayacaktım ama devlette gitiğim doktor yaptıralım dedi. neyse yaptıralım dedik bizde. salı günü baktık inhibin A değeri yüksek. internetten araştırdık eşimle. down sendromlu bebeklerde oluyor filan deniyor. şehir dışındayım, doktorun da numarası yok. sizi telaşlandırmak da istemedim. neyse dün sabah gittik doktorun yanına olasılık 41000 de 1 kısaca tahlil sonuçlarını kendi kendimize değerlendirmek pek doğru değil eşim yine çok panik oldu. üstüne yine onu sakinleştirmek bana düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…