2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kendi kendimizi strese sokmakta üstümüze yok. iyi hadi canım risk falan yokmuş :)
Cicilerinizi de güle güle kullanın çok şekerler

allah yardımcın olsun cnm..çok geçmiş olsun..ne olduğunu öğrenmiş olman bile güzel haber...inş herşey yolunda gider..

Geçmiş Olsun Canım Allah bebeği kucağına sağlıkla bir şekilde almayı nasip eder inşallah.

slm kızlar bende uzun zamandır konuyu takip ediyorm ama kayıt işlemini başaramıyordum nihayet başardım ve artık aranızdaym bende 22 haftalık hamişim oğluşumu bekliyorm inşallah

Hoşgeldin Canım

cnm daha önce gittiğin hangi hastaneydi doktorun kimdi ..bilelim ki yanılıp eline felan düşmeyelim..

Gunaydin annisler. Mubarek cuma gunu rabbim bizi kucuk bi kazadan korudu. Sabah esimle ise giderken baska bi arabayla carpistik cok sukur sadece maddi hasar var iki aractada hiz yoktu yoksa kafa kafaya carpistigimiz icin araba savrulabilirdi. Evden dus alirken abdest alip cikim dedim cuma gunu sevaptir die besmele cekip arabaya bindim 5 dk snra bu kaza oldu. Normalde sigara kullanmam ama ruyamdada sigara iciyordum anlami dertlenmek demekmis demekki. Cok sukur canimiza zarar gelmedi...

Günaydın cnm Allah korumuş sizi.

Canım çokk geçmiş olsun Allah korumuş

Hayırlı cumalar kızlar
Dün e-bebek'te dolaşırken ateşölçerlere baktım da , Braun için iyi diyorlar o yüzden ondan baktım.
Braun Thermoscan 7 6520 (kulaktan) 122,33 TL
Braun Thermoscan 5 6020 (kulaktan) 122,33 TL
Braun NFT 3000 (Alından) 158,33 TL

Sizden bilenler varsa fikir alayım dedim.Kulaktan mı iyidir yoksa alından temassız ölçmek mi ?
Hangisi daha doğru sonuç verir ?

Benim doktorum sadece ikili test yaptı bi sıkıntı görmediğinden sanırım üçlü dörtlü testleri istemedi.

Geçmiş olsun canım. Allah korumuş bu kadarla atlatmışsınız çok şükür

Geçmiş olsun canım. Allah korumuş sizi.

kızlar günaydınnnn
2 gün önce goon bebek bezi firmasından numune bebek bezi istedim 2 tane göndermişler çok mutlu oldum kızımın ilk bezleri hazır diğer firmalara da yazdım bakalım onlar gönderecekler mi

Allah korumuş canım çok geçmiş olsun.

Herkese kocaman gunaydınnn ve Hayırlı cumalar dilerim Allah sizi ve bebislerinizi korusun.

Bugun ogleden sonra randevum var minik bebegimi gorecem ve onemlisi bobrek buyumesi gecmismi ona bakacaklar.
inşallah bu mubarek cuma gunu hurmetine bebegimin sagligi yerindedir ve guzel haberlerle donerim

Son düzenleme:
Günaydınlar.

Hayırlı cumalar.

Bugün kızım babası ile işe gitti.

Bende kahvaltımı yaptım sizlere bir göz atıp biraz iş yapacağım, yarın ve pazar günü de okullar açılmadan kızımı gezdiririz inş.

İnş. güzel haberlerle gelirsin canım.

Allah yardımcın olsun.

Çok güzel beşiğiniz, güzel ve sağlıklı günlerde kullanmak nasip olur inş.

Mışıl mışıl uyusun içinde.

merhaba güzel anneler ben doktorumdan çok memnunum ama doğum konusunda çok kararsızım çünkü doktorum yanlızca mesai saatleri içinde doğurursam yanımda olacak akşam doğursam sadece ebeler olacak bende daha güzel bir hastane bulayım o zaman diyorum ama yakınımda gidebileceğim bir hastane arıyorum leventte oturuyorum beşiktaş mecidiyeköy şişli,buralarda bildiğiniz güzel bir hastane ve doktor varsa bana yazarmısınız çok kararsız kaldım öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…