- 22 Ekim 2014
- 592
- 430
- 358
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.061
Kendi kendimizi strese sokmakta üstümüze yok. iyi hadi canım risk falan yokmuş :)kızlar günaydın
dörtlü testi ben yaptırmayacaktım ama devlette gitiğim doktor yaptıralım dedi. neyse yaptıralım dedik bizde. salı günü baktık inhibin A değeri yüksek. internetten araştırdık eşimle. down sendromlu bebeklerde oluyor filan deniyor. şehir dışındayım, doktorun da numarası yok. sizi telaşlandırmak da istemedim. neyse dün sabah gittik doktorun yanına olasılık 41000 de 1kısaca tahlil sonuçlarını kendi kendimize değerlendirmek pek doğru değil eşim yine çok panik oldu. üstüne yine onu sakinleştirmek bana düştü.
Kizlar profesor ayrintili inceledi ve raporumu aldim...
Plesanta previa totalis
Yüksek riskli gebelik
Plesanta tamamen kapamis yani rahim agzini en ust seviye...
Sezeryan sart yukari cikmazmis attik bir igne yapacaklarmis ilerleyen dönemlerde 35. Hafyayi doldurunca da bebek alinacakmis...
Durum en sag resim gibi
Eki Görüntüle 1402676
Geçmiş Olsun Canım Allah bebeği kucağına sağlıkla bir şekilde almayı nasip eder inşallah.Kizlar profesor ayrintili inceledi ve raporumu aldim...
Plesanta previa totalis
Yüksek riskli gebelik
Plesanta tamamen kapamis yani rahim agzini en ust seviye...
Sezeryan sart yukari cikmazmis attik bir igne yapacaklarmis ilerleyen dönemlerde 35. Hafyayi doldurunca da bebek alinacakmis...
Durum en sag resim gibi
Eki Görüntüle 1402676
slm kızlar bende uzun zamandır konuyu takip ediyorm ama kayıt işlemini başaramıyordum nihayet başardım ve artık aranızdaym bende 22 haftalık hamişim oğluşumu bekliyorm inşallah
Izmir katip celebi Üniversitesi egitim ve arastirma Hastanesi prof.dr.sefa kelekci muayene etti 40 dk yakin diger uzman drlariyla usgde detayli inceledi cnm... prof amerikada almis... perinatolog ayni zamanda...
Bundan sonra gozlemine aldi drlariyla birlikte insaallah dogumumu da o yapar... benden sonra ameliyata cikti zaten...
Rabbim cumlemize kolaylik versin ...
Elbet bir hayir var cnm ya... elhamdulillah ya farkedilmeseydi dusunemiyorum...
Ihmal etmeyin nolur...
Gunaydin annisler. Mubarek cuma gunu rabbim bizi kucuk bi kazadan korudu. Sabah esimle ise giderken baska bi arabayla carpistik cok sukur sadece maddi hasar var iki aractada hiz yoktu yoksa kafa kafaya carpistigimiz icin araba savrulabilirdi. Evden dus alirken abdest alip cikim dedim cuma gunu sevaptir die besmele cekip arabaya bindim 5 dk snra bu kaza oldu. Normalde sigara kullanmam ama ruyamdada sigara iciyordum anlami dertlenmek demekmis demekki. Cok sukur canimiza zarar gelmedi...
Canım çokk geçmiş olsun Allah korumuşGunaydin annisler. Mubarek cuma gunu rabbim bizi kucuk bi kazadan korudu. Sabah esimle ise giderken baska bi arabayla carpistik cok sukur sadece maddi hasar var iki aractada hiz yoktu yoksa kafa kafaya carpistigimiz icin araba savrulabilirdi. Evden dus alirken abdest alip cikim dedim cuma gunu sevaptir die besmele cekip arabaya bindim 5 dk snra bu kaza oldu. Normalde sigara kullanmam ama ruyamdada sigara iciyordum anlami dertlenmek demekmis demekki. Cok sukur canimiza zarar gelmedi...
Benim doktorum sadece ikili test yaptı bi sıkıntı görmediğinden sanırım üçlü dörtlü testleri istemedi.kızlar günaydın
dörtlü testi ben yaptırmayacaktım ama devlette gitiğim doktor yaptıralım dedi. neyse yaptıralım dedik bizde. salı günü baktık inhibin A değeri yüksek. internetten araştırdık eşimle. down sendromlu bebeklerde oluyor filan deniyor. şehir dışındayım, doktorun da numarası yok. sizi telaşlandırmak da istemedim. neyse dün sabah gittik doktorun yanına olasılık 41000 de 1kısaca tahlil sonuçlarını kendi kendimize değerlendirmek pek doğru değil eşim yine çok panik oldu. üstüne yine onu sakinleştirmek bana düştü.
Çok tatlılar canım. Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah :)Eki Görüntüle 1403377 Eki Görüntüle 1403378 Eki Görüntüle 1403379 Eki Görüntüle 1403380 Eki Görüntüle 1403381
ilk resimdekiler teyzemizin hediyesi :) çıtçıtlı badileri de 2,70 e kipadan aldım. çok ucuzdu :)
Geçmiş olsun canım. Allah korumuş bu kadarla atlatmışsınız çok şükürGunaydin annisler. Mubarek cuma gunu rabbim bizi kucuk bi kazadan korudu. Sabah esimle ise giderken baska bi arabayla carpistik cok sukur sadece maddi hasar var iki aractada hiz yoktu yoksa kafa kafaya carpistigimiz icin araba savrulabilirdi. Evden dus alirken abdest alip cikim dedim cuma gunu sevaptir die besmele cekip arabaya bindim 5 dk snra bu kaza oldu. Normalde sigara kullanmam ama ruyamdada sigara iciyordum anlami dertlenmek demekmis demekki. Cok sukur canimiza zarar gelmedi...
Gunaydin annisler. Mubarek cuma gunu rabbim bizi kucuk bi kazadan korudu. Sabah esimle ise giderken baska bi arabayla carpistik cok sukur sadece maddi hasar var iki aractada hiz yoktu yoksa kafa kafaya carpistigimiz icin araba savrulabilirdi. Evden dus alirken abdest alip cikim dedim cuma gunu sevaptir die besmele cekip arabaya bindim 5 dk snra bu kaza oldu. Normalde sigara kullanmam ama ruyamdada sigara iciyordum anlami dertlenmek demekmis demekki. Cok sukur canimiza zarar gelmedi...
Allah korumuş canım çok geçmiş olsun.Gunaydin annisler. Mubarek cuma gunu rabbim bizi kucuk bi kazadan korudu. Sabah esimle ise giderken baska bi arabayla carpistik cok sukur sadece maddi hasar var iki aractada hiz yoktu yoksa kafa kafaya carpistigimiz icin araba savrulabilirdi. Evden dus alirken abdest alip cikim dedim cuma gunu sevaptir die besmele cekip arabaya bindim 5 dk snra bu kaza oldu. Normalde sigara kullanmam ama ruyamdada sigara iciyordum anlami dertlenmek demekmis demekki. Cok sukur canimiza zarar gelmedi...
Herkese kocaman gunaydınnn ve Hayırlı cumalar dilerimAllah sizi ve benislerinizi korusun.
Bugun ogleden sonra randevum var minik bebegimi gorecem ve onemlisi bobrek buyumesi gecmismi ona bakacaklar.
inşallah bu mubarek cuma gunu hurmetine bebegimin sagligi yerindedir ve guzel haberlerle donerim
Kızlar bebegimin beşiğini aldık bgn büyüyen beşik tarzinda .. Yanina da beyaz bi dolap yaptircaz inş...daha da genç odasına gerek yok ins senelerce kullansin iinş sağlıkla mutlulukla (amin) bakin kızlar Nasıl sizce ?? Eki Görüntüle 1402937
İnş. güzel haberlerle gelirsin canım.
Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?