2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allah razı olsun kızlar çok saolun. Rabbim bebeklerimizle beraber bizleride koruyor sanırım. Çok şükür rabbime Allah beterinden korusun cümlemizi...

Günaydın cnm Allah korumuş sizi.

Canım çokk geçmiş olsun Allah korumuş

Geçmiş olsun canım. Allah korumuş bu kadarla atlatmışsınız çok şükür

Geçmiş olsun canım. Allah korumuş sizi.

Allah korumuş canım çok geçmiş olsun.

İnsanın doktoruna güvenmesi çok önemli.

İlk kızımda gece gündüz hafta sonu fark etmez ne zaman olursa olsun kendi doktorum giriyordu doğuma.

Yine aynı hastane ve aynı doktora gidiyorum ama artık feci derecede yoğun, 3 tane kadın doğum polikliniği var, benim doktorum örneğin günde 20 hasta bakıyorsa diğerleri 10 hasta bakıyor.

Haksızlık olmaması adına sistemi değiştirmişler, hafta içi gece gündüz fark etmez doğuma kendisi giriyor,

Ama cumartesi pazar nöbetleşe diğer doktorlarda girebiliyormuş.

Gerçi orana vurunca yine kendi doktoruna denk gelmesi çooook büyük bir olasılık.

Hafta içi hep kendisi haftasonu da cumartesi - pazar diğer doktorlar ise sonraki cumartesi yine kendisi.

O doktorları da tanıyorum, onlarda kötü değiller, Allah hangisi hayırlısı ile onu nasip eder inş.

çok geçmiş olsun cnm..bu küçük kazaların büyükleri savduğunu düşünürüm hep..inş öyledir..rabbim daha kötülerinden korusun..hemen bir çocuk sevindirin sadaka felan..

günaydın arkadaşlarr
uykusuz ben geldim yine 5 ay oldu kızlaryaa kendi kendime telkin veriyorum ama olmuyor. doğum eğitimi aldığım psikolog vardı ona msj attım terapi alacağım artık bakalım gebelikten mi yoksa bilinçaltından mı diye.

gunaydin cnm cok cok gecmis olsun Allah korumus

Kim bilir belkide bebegini koklarsin. Ablam catir catir normal dogumunu da yapti. Allah sifa versin sana da. Hepimize.... birbirimize dua edelim. Daha makbul bilirsin:)

Günaydin canim
çok geçmis olsun ya, Allah beterinden korusun
çok sükür size bisey olmamis..

ins. canim icini ferah tut iyi dusun iyi olsun.guzel haberlerini bekliyoruz:)

kızlar hamıle eşofmanı alan var mı aranızda. istanbuldayım netten alışveriş yapmıyorum giyip denemeden almıcam. varmı bildiğiniz bir yer .
defacto yada lcw da varmıdır ki.
göbiş büyüyor en rahat eşofman olacak ilerleyen zamanlarda da.

bilgilendirdiğin için çok teşekkürler canım
@hsnoya cnm plasenta rahim agzini tamamen kapamis
Bol istirahat ve 35. Hafta sezeryan durum simdilik bu...

Bu arada besik tam istedigim gibi...
Gule gule kullanin cnm...
miraçcım inşallahh 35. hafta sorunsuz devam eder. doğum şekli konusundada için ferah olsun seninki mecburi sezeryana giriyor zaten birde anne bebek dostu sezeryan oldu mu gerisini düşünme. yeterki sağlıkla gelsin meleğin.
canım son derece normal bende aynıydım ara ara hissediyordum ama son üç-dört gündür hiç durmuyor kuzum ki benim 2. gebeliğim hep daha erken hissederim diye şartlamıştım kendimi.
çok haklısın canım bende eşin gibiyim sözkonusu bebek olunca panik oluyorum.

çokk güzeller güle güle giysin kuzucuk
canımya çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun
ne güzel canım bende milupaya üye olmuştum ama gelmedi
güzel haberlerle gel canım
günaydın canım gezin tabii
canım doktor çok önemli ama en önemlisi doğum anındada destek olması o zaman onun takip etmesinin ne anlamı var ki.

gunaydin kizlar
gece bebegimin hareketlerini hissedebildigim icin cok mutlu uyandimsanirim hayatimda yasadigim en guzel duygulari onun sayesinde yasiyorum.Allah hepimizin bebeklerini korusun cok guzel bir gun olsun.Hayirli cumalar...

gecenlerde LCW da gormstum bende 2 tana tayt almistim keske alsaymisim dedim hem fiyat olarakta cok uygundu

ohh maşallahh kuzuya

Kızlar oglusuma bakin :) nasılda saskin ssaskin bakıyor bize :) Eki Görüntüle 1402855
maşallahhh
hayırlı olsun canım çok güzelmiş
ben lcw dan eşofman alt aldım canım

Allah razı olsun kızlar evet çok şükür bize bişey olmadı rabbim korudu. ya nazar var üzerimizde o çıktı ya da daha beteri olacaktı rabbim bizi ondan korudu...
çok geçmiş olsun cnm..bu küçük kazaların büyükleri savduğunu düşünürüm hep..inş öyledir..rabbim daha kötülerinden korusun..hemen bir çocuk sevindirin sadaka felan..

gunaydin cnm cok cok gecmis olsun Allah korumus

Günaydin canim
çok geçmis olsun ya, Allah beterinden korusun
çok sükür size bisey olmamis..

gunaydin cnm
uykusuzluk cok zor bir durum bende uykusuz gecelrimde hep bebegi dusunuyrm acaba olumsuz etkileniyormudur diye
ben dun omuz ve sirt bolgeme kisa surelide olsa masaj yaptirdim inan biraz rahatladim sanirim artik duzenli olrak yaptiricam bir dene istersen

kızlar doktoruma yrn plasentanın konumuna baktırcam. tam olarak nasıl bakılıyor alttan vajinal ultrasonlamı yoksa normal karnımızdan mı ?

canım feci cidden geçen hafta izinliydim tamam gece uyuyamıyordum ama gündüz uykum geldiğinde uyuyabiliyordum. bu sabah 6.30 da uyudum 7 de uyandım alarm sesine işteyim resmen yazı yazarken uyuyorum hatta 5 aydır yapmadığım birşeyi yaptım nescafe içtim uykumu açsın diye evde olsam bu kadar yormazdı beni. masajda neden olmasın araştırayım bi. çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…