- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.081
Günaydın cnm Allah korumuş sizi.
Canım çokk geçmiş olsun Allah korumuş
Geçmiş olsun canım. Allah korumuş bu kadarla atlatmışsınız çok şükür
Geçmiş olsun canım. Allah korumuş sizi.
Allah korumuş canım çok geçmiş olsun.
merhaba güzel anneler ben doktorumdan çok memnunum ama doğum konusunda çok kararsızım çünkü doktorum yanlızca mesai saatleri içinde doğurursam yanımda olacak akşam doğursam sadece ebeler olacak bende daha güzel bir hastane bulayım o zaman diyorum ama yakınımda gidebileceğim bir hastane arıyorum leventte oturuyorum beşiktaş mecidiyeköy şişli,buralarda bildiğiniz güzel bir hastane ve doktor varsa bana yazarmısınız çok kararsız kaldım öptüm hepinizi...
Kızlar biraz araştırdım da bebeklere kesinlikle tam ortapedik yatak almayın diyor uzmanlar en güzeli aslında pamuk ilk doğduğunda sünger bir kaç ay sonra pamuğa geçmek daha sağlıklıymış ama biraz daha araştırıcam.
bayıldım hepsine..çok güzeller..güle güle giysin kuzucukEki Görüntüle 1403377 Eki Görüntüle 1403378 Eki Görüntüle 1403379 Eki Görüntüle 1403380 Eki Görüntüle 1403381
ilk resimdekiler teyzemizin hediyesi :) çıtçıtlı badileri de 2,70 e kipadan aldım. çok ucuzdu :)
Gunaydin annisler. Mubarek cuma gunu rabbim bizi kucuk bi kazadan korudu. Sabah esimle ise giderken baska bi arabayla carpistik cok sukur sadece maddi hasar var iki aractada hiz yoktu yoksa kafa kafaya carpistigimiz icin araba savrulabilirdi. Evden dus alirken abdest alip cikim dedim cuma gunu sevaptir die besmele cekip arabaya bindim 5 dk snra bu kaza oldu. Normalde sigara kullanmam ama ruyamdada sigara iciyordum anlami dertlenmek demekmis demekki. Cok sukur canimiza zarar gelmedi...
gunaydin cnm cok cok gecmis olsun Allah korumusGunaydin annisler. Mubarek cuma gunu rabbim bizi kucuk bi kazadan korudu. Sabah esimle ise giderken baska bi arabayla carpistik cok sukur sadece maddi hasar var iki aractada hiz yoktu yoksa kafa kafaya carpistigimiz icin araba savrulabilirdi. Evden dus alirken abdest alip cikim dedim cuma gunu sevaptir die besmele cekip arabaya bindim 5 dk snra bu kaza oldu. Normalde sigara kullanmam ama ruyamdada sigara iciyordum anlami dertlenmek demekmis demekki. Cok sukur canimiza zarar gelmedi...
Kim bilir belkide bebegini koklarsin. Ablam catir catir normal dogumunu da yapti. Allah sifa versin sana da. Hepimize.... birbirimize dua edelim. Daha makbul bilirsin:)Bugun senden bahsettim esime daha once ablanin durumunu yine yazmistin sanirim...
Namazlarimi kilayim bari kendi abdest wc vs isimi goreyim dedim dua ettim ...
ALLAH razi olsun ilk duydugumda ptesi cok agladim... sezeryandan ayilmicam mi bebisimi koklayamicam mi ... simdi iyiyim sukur...
ALLAH kerimdir atlaticam insaallah bebegimle saglikla...
Bugun yine toparlacik yuzunu gordum oyyy o bana oyle moral olduki...
Rabbim cumlemize bagislasin evlatlarimizi...
Gunaydin annisler. Mubarek cuma gunu rabbim bizi kucuk bi kazadan korudu. Sabah esimle ise giderken baska bi arabayla carpistik cok sukur sadece maddi hasar var iki aractada hiz yoktu yoksa kafa kafaya carpistigimiz icin araba savrulabilirdi. Evden dus alirken abdest alip cikim dedim cuma gunu sevaptir die besmele cekip arabaya bindim 5 dk snra bu kaza oldu. Normalde sigara kullanmam ama ruyamdada sigara iciyordum anlami dertlenmek demekmis demekki. Cok sukur canimiza zarar gelmedi...
ins. canim icini ferah tut iyi dusun iyi olsun.guzel haberlerini bekliyoruz:)Herkese kocaman gunaydınnn ve Hayırlı cumalar dilerimAllah sizi ve bebislerinizi korusun.
Bugun ogleden sonra randevum var minik bebegimi gorecem ve onemlisi bobrek buyumesi gecmismi ona bakacaklar.
inşallah bu mubarek cuma gunu hurmetine bebegimin sagligi yerindedir ve guzel haberlerle donerim
bilgilendirdiğin için çok teşekkürler canımKızlar biraz araştırdım da bebeklere kesinlikle tam ortapedik yatak almayın diyor uzmanlar en güzeli aslında pamuk ilk doğduğunda sünger bir kaç ay sonra pamuğa geçmek daha sağlıklıymış ama biraz daha araştırıcam.
miraçcım inşallahh 35. hafta sorunsuz devam eder. doğum şekli konusundada için ferah olsun seninki mecburi sezeryana giriyor zaten birde anne bebek dostu sezeryan oldu mu gerisini düşünme. yeterki sağlıkla gelsin meleğin.@hsnoya cnm plasenta rahim agzini tamamen kapamis
Bol istirahat ve 35. Hafta sezeryan durum simdilik bu...
Bu arada besik tam istedigim gibi...
Gule gule kullanin cnm...
canım son derece normal bende aynıydım ara ara hissediyordum ama son üç-dört gündür hiç durmuyor kuzum ki benim 2. gebeliğim hep daha erken hissederim diye şartlamıştım kendimi.Kizlar 20.haftanın içindeyim ama bebeğimi tam anlamıyla hissetmiyorum bazen kıpırdıyo böyle pıt pıt baloncuk gibi bişeler oluyo gıdıklamıyorum i kadar bazen onu bile hiç hissetmiyorum bu haftalarda hatta daha erken tekmesini hissedenler var baya baya ama bizimkindi tık yok hissettiğim zamanlarda göbek deliğimin orda sağ tarafta hissediyorum
çok haklısın canım bende eşin gibiyim sözkonusu bebek olunca panik oluyorum.kızlar günaydın
dörtlü testi ben yaptırmayacaktım ama devlette gitiğim doktor yaptıralım dedi. neyse yaptıralım dedik bizde. salı günü baktık inhibin A değeri yüksek. internetten araştırdık eşimle. down sendromlu bebeklerde oluyor filan deniyor. şehir dışındayım, doktorun da numarası yok. sizi telaşlandırmak da istemedim. neyse dün sabah gittik doktorun yanına olasılık 41000 de 1kısaca tahlil sonuçlarını kendi kendimize değerlendirmek pek doğru değil eşim yine çok panik oldu. üstüne yine onu sakinleştirmek bana düştü.
çokk güzeller güle güle giysin kuzucukEki Görüntüle 1403377 Eki Görüntüle 1403378 Eki Görüntüle 1403379 Eki Görüntüle 1403380 Eki Görüntüle 1403381
ilk resimdekiler teyzemizin hediyesi :) çıtçıtlı badileri de 2,70 e kipadan aldım. çok ucuzdu :)
canımya çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusunGunaydin annisler. Mubarek cuma gunu rabbim bizi kucuk bi kazadan korudu. Sabah esimle ise giderken baska bi arabayla carpistik cok sukur sadece maddi hasar var iki aractada hiz yoktu yoksa kafa kafaya carpistigimiz icin araba savrulabilirdi. Evden dus alirken abdest alip cikim dedim cuma gunu sevaptir die besmele cekip arabaya bindim 5 dk snra bu kaza oldu. Normalde sigara kullanmam ama ruyamdada sigara iciyordum anlami dertlenmek demekmis demekki. Cok sukur canimiza zarar gelmedi...
ne güzel canım bende milupaya üye olmuştum ama gelmedikızlar günaydınnnn
2 gün önce goon bebek bezi firmasından numune bebek bezi istedim 2 tane göndermişler çok mutlu oldum kızımın ilk bezleri hazır diğer firmalara da yazdım bakalım onlar gönderecekler mi
güzel haberlerle gel canımHerkese kocaman gunaydınnn ve Hayırlı cumalar dilerimAllah sizi ve bebislerinizi korusun.
Bugun ogleden sonra randevum var minik bebegimi gorecem ve onemlisi bobrek buyumesi gecmismi ona bakacaklar.
inşallah bu mubarek cuma gunu hurmetine bebegimin sagligi yerindedir ve guzel haberlerle donerim
günaydın canım gezin tabiiGünaydınlar.
Hayırlı cumalar.
Bugün kızım babası ile işe gitti.
Bende kahvaltımı yaptım sizlere bir göz atıp biraz iş yapacağım, yarın ve pazar günü de okullar açılmadan kızımı gezdiririz inş.
canım doktor çok önemli ama en önemlisi doğum anındada destek olması o zaman onun takip etmesinin ne anlamı var ki.merhaba güzel anneler ben doktorumdan çok memnunum ama doğum konusunda çok kararsızım çünkü doktorum yanlızca mesai saatleri içinde doğurursam yanımda olacak akşam doğursam sadece ebeler olacak bende daha güzel bir hastane bulayım o zaman diyorum ama yakınımda gidebileceğim bir hastane arıyorum leventte oturuyorum beşiktaş mecidiyeköy şişli,buralarda bildiğiniz güzel bir hastane ve doktor varsa bana yazarmısınız çok kararsız kaldım öptüm hepinizi...
gecenlerde LCW da gormstum bende 2 tana tayt almistim keske alsaymisim dedim hem fiyat olarakta cok uygundukızlar hamıle eşofmanı alan var mı aranızda. istanbuldayım netten alışveriş yapmıyorum giyip denemeden almıcam. varmı bildiğiniz bir yer .
defacto yada lcw da varmıdır ki.
göbiş büyüyor en rahat eşofman olacak ilerleyen zamanlarda da.
Kizlarrrrr detaylıya girdik bgn ve minnakimin herşeyi normalmis şükürler olsun darısı başınıza ins koca koca gözleri vardı anasına çekmiş benim oglusuminş o kkısmı benzetecem :) gece rüyamda bebeğimi görmüştüm emzirdim onu o kadar gerçek gibiydi ki nasıl kaptı ggogsumu cop cop çekti :) nasıl gidiklaniyorum harika bir duyguydu kızlar inş allahım yaşatacak bize bu kutsal duyguyu :)
maşallahhhKızlar oglusuma bakin :) nasılda saskin ssaskin bakıyor bize :) Eki Görüntüle 1402855
hayırlı olsun canım çok güzelmişKızlar bebegimin beşiğini aldık bgn büyüyen beşik tarzinda .. Yanina da beyaz bi dolap yaptircaz inş...daha da genç odasına gerek yok ins senelerce kullansin iinş sağlıkla mutlulukla (amin) bakin kızlar Nasıl sizce ?? Eki Görüntüle 1402937
ben lcw dan eşofman alt aldım canımkızlar hamıle eşofmanı alan var mı aranızda. istanbuldayım netten alışveriş yapmıyorum giyip denemeden almıcam. varmı bildiğiniz bir yer .
defacto yada lcw da varmıdır ki.
göbiş büyüyor en rahat eşofman olacak ilerleyen zamanlarda da.
çok geçmiş olsun cnm..bu küçük kazaların büyükleri savduğunu düşünürüm hep..inş öyledir..rabbim daha kötülerinden korusun..hemen bir çocuk sevindirin sadaka felan..
gunaydin cnm cok cok gecmis olsun Allah korumus
Günaydin canim
çok geçmis olsun ya, Allah beterinden korusun
çok sükür size bisey olmamis..
bilgilendirdiğin için çok teşekkürler canım
miraçcım inşallahh 35. hafta sorunsuz devam eder. doğum şekli konusundada için ferah olsun seninki mecburi sezeryana giriyor zaten birde anne bebek dostu sezeryan oldu mu gerisini düşünme. yeterki sağlıkla gelsin meleğin.
canım son derece normal bende aynıydım ara ara hissediyordum ama son üç-dört gündür hiç durmuyor kuzum ki benim 2. gebeliğim hep daha erken hissederim diye şartlamıştım kendimi.
çok haklısın canım bende eşin gibiyim sözkonusu bebek olunca panik oluyorum.
çokk güzeller güle güle giysin kuzucuk
canımya çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun
ne güzel canım bende milupaya üye olmuştum ama gelmedi
güzel haberlerle gel canım
günaydın canım gezin tabii
canım doktor çok önemli ama en önemlisi doğum anındada destek olması o zaman onun takip etmesinin ne anlamı var ki.
gunaydin cnmgünaydın arkadaşlarr
uykusuz ben geldim yine 5 ay oldu kızlaryaa kendi kendime telkin veriyorum ama olmuyor. doğum eğitimi aldığım psikolog vardı ona msj attım terapi alacağım artık bakalım gebelikten mi yoksa bilinçaltından mı diye.
canım feci cidden geçen hafta izinliydim tamam gece uyuyamıyordum ama gündüz uykum geldiğinde uyuyabiliyordum. bu sabah 6.30 da uyudum 7 de uyandım alarm sesine işteyim resmen yazı yazarken uyuyorum hatta 5 aydır yapmadığım birşeyi yaptım nescafe içtim uykumu açsın diye evde olsam bu kadar yormazdı beni. masajda neden olmasın araştırayım bi. çok sağolgunaydin cnm
uykusuzluk cok zor bir durum bende uykusuz gecelrimde hep bebegi dusunuyrm acaba olumsuz etkileniyormudur diye
ben dun omuz ve sirt bolgeme kisa surelide olsa masaj yaptirdim inan biraz rahatladim sanirim artik duzenli olrak yaptiricam bir dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?