2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlarrr bu arada sizden dua isteyeceğim. evimi değiştirmek istiyorum hem işyerime uzak hemde 2+1 . ilk etapta kiradan kurtulalım diye çok içime sinerek almıştık. ama şimdi 2 bebeyle nasıl sığacağız diye düşünüyorum hemde komşularım biraz sıkıntılı. işyerimin arka caddesinde bir inşallah başlıyor yeri çok içime sindi özellikle bebek olduğunda çok rahat ederim diye düşündüm süt sağacağıma emzirir gelirim. 3+1 daire arsa düz değil o yüzden projeden pek birşey anlamadım babam gelecek istanbuldan birlikte karar vereceğiz. bugün cuma benide dualarınıza ekler misiniz? hayırlısıysa nasip etsin Rabbim diye.

ohh maşallahh kuzuya

maşallahhh

hayırlı olsun canım çok güzelmiş

ben lcw dan eşofman alt aldım canım

montum olmuyor kar da gelıyomuş önümü kapatamıyorum mont alıcam , eşofman takımı alıyım diyorum bide işe giderken giymek için bir iki rahat üst alsam bi muddet idare eder sanırıım.
kendime diil bebeğime alışveriş yapmak istiyorum daha bişi almadım yavruya. biraz daha zaman geçsin istiyorum bakalım sabredebilirsem.:)

çok geçmiş olsun canım. önemli olan size bir şey olmaması. maddi kayıplar kapatılır. yeter ki size bir şey olmasın

benimkide kapanmıyor canım ama içten şal falan örtüyorum bir daha giyemem montu diye almak istemedim açıkçası. bende nerdeyse hep kendime alışveriş yaptım hamile tunikleri vs evde olsam hiç düşünmezdimde hergün işyerinde ne giysem sıkıntıısı yaşıyorum.

çok geçmiş olsun canım Allah korumuş

Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah senin için hayırlısı ise o eve taşınırsınız. (Amin)
karından hop diye anlaşılıyor cnm plesentanın yeri. bebişe bakıp da plesentayı görmemek imkansiz.
tamam canım çok saol
çok geçmiş olsun canım. önemli olan size bir şey olmaması. maddi kayıplar kapatılır. yeter ki size bir şey olmasın
çok saol canım Allah razı olsun... Evet canım dediğim gibi iki arabada hızlıca çarpışsaydık kesin biri yan yatardı cunku kafa kafaya çarpıştık bizim oralardada kanalizasyon çalışması yapılıyordu yollarda hep cukurdu eşimde mecbur yavas gidiyordu iyi tesaduf oldu gercekten...

canım nedense bebeğimle ilgili hiç olumsuz bir şey düşünemiyorum. hep sağlıklıymış gibi geliyor. benim içim çok rahat.

canım inşallah sizin için hayırlısı olur...

canım ben dün aldım e-bebekten medisana markasının temassız olanını aldım 80tl gibi bişeydi fiyatı.cevremdeki arkadaşlarımda kullanıyo çok memnunlar oda socaklığını ve banya suyunun sıcaklığını ölçüyo aynı zamanda.kulak ve alın çok farketmiyo diye duymuştum.temasssız olması bebeğin rahatsız olmaması açısından çok önemli geldi bana.umarım yardımcı olabilmişimdir:)

alında şunun şurasında bı ay soğuk olur havalar da süper gidiyor çok buyuk beden almam bende yıne giyebılceğim bişi alırım.
s beden benım montlarım m olsaydı idare ederdim işte çok darlar.
şuan işte eski kıa kollu bluzlarımı üzerinde de hırkalarımı giyıyorum ama göbiş buna en fazla bı hafta daha müsade edecek gibi :)

Can
Canim ben de ayni durumdaydim onden baglamali modellerden al bedenine göre ilerde de giyersin ben oyle yaptim onunde dugme yerine kusak var sadece

Kizlar nasılsınız? Herşeyin basimiza geleceğini düşünüp yasaysmiyoruz.biraz rahat bırakmak herşeyi yoluna koyuyor sanki..tüm bebisler Allah a emanet ler..

Tatildeyken badanamiz bitti şükür. Annemde kaldım ama insan evini özlüyor ya..maviş bi odamız oldu.bi de duvar kağıdı yaptık bi duvara.

Ciciler aldık.hastane çıkışları ve gerekli malzemeleri.. hangisine daha çok ihtiyaç duyuluyor yardımci oldular..

Al al gözü doymuyor insanın.birazda 3-6 6-9 almalı değil mi? Mutlaka çıkılıp alınır ama ikiz olunca biri durur biri durmazsa diyorum..

Bebek arabası ve mobilya gezindik dun esimle.kafamda netleşti gibi.mart sonu alırız inş..

Tüm bebisler iyi olsun..kipirdak olsunlar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…