2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar doktordan geldim aslında 20 şubatta ayrıntılı usg var dı ama ben dayanamadım doktra gittim herşeyine baktı ayrıntılı gibi baştan sona herşeyi çok iyi gayet sağlıklı dedi 3 lü testim niye riskli çıktı anlamadın neyse 20 sinde anlarız onuda bu arada erkek olduğu kesinleşti ben hep kız istiyodum ama öyle görünce kız mız gitti içimden sanki erkek olduğuna daha bi sevindim enteresan oğluşum 22 cm ve 262 gr olmuş teyzeleri geçen hafta 235 di maşşallah kuzucuma çok mutlu oldum güzel güzel hareketler yapıyodu bağdaş kuruyo sonra ters dönüyo yüzüstü yatıyo ayy çok farklı bişe yaa çok mutluyum

oy maşallah ne güzel anlatmışsınız benimde oğluşum olcak bende hep kız isterdim ama oğlan olcagını hissetmiştim duyunca da cok sevindim cok farklı evlat her ikiside seviliyor heleki tekmelerni hissetmek süper birşey her seferin aa uyandı diyorum :)

evet çok farklı bi duygu Allahım olmayanlara da nasip etsin bende sabırsızlıkla tekmelerini bekliyorum ekranda baya hareketliydi sıpa :)

ohh artık rahat rahat alışverişimi yapabilirim kızlar annem 0-3 ay çok bişe alma diyo onun yerine 3-6 mı alim ne yapim bide ilk zamanlar tulum giydirilmez değilmi sıcaktan hoşafı çıkar bebişimin :):) zıbın takımı da mı sıcak olur yeni doğduğunda ayy cahilliğin gözü kör olsun ilk bebişim kızlar napim bişe bilmiyorum

Ya tatlim bedenler cok farkli oluyor. Ben 6 ay zibin aldim. Ama bi görsen yeni dogana zor olur.

cnm benımde ilk bebiş bende daha bişi almadım. bu arada gözün aydın..
ılk 1 ay kısa kollu giydirmicekmişiz. ciltleri çok hassas oluyormuş yaz da olsa kış da olsa korumak gerekiyor. alt üst zıbınlar da olur ayaklı tulumda olur ama tecrubelı arkadaşlarım zıbınların açıldığını söylüyor alt üst ayrı olduğından. içlerine çıt çıtlı badı giydiricez gerçi ama sen penye tulum da al zıbın da cnm.
sonrasında iyice yaz olacak daha rahat davranırız gunduzleri sadece çıt çıtlı bide altına ayaklı pantalon yeter diyorlar.
tecrubeli anneler yanlışım varsa düzeltin :)
bende daha bişi almadım kafalar karışık :)

ben henuz hic bir sey almadim ama sanirim alacagim tek sey hadtane cikisi ve cit citli atletler olcak sanirim bir kac tanede uzun alt ben antalyada yasiyrm bide cocugum nasil durcak acabaklimayi surekli kullanmak ii mi bilemiyrm.birde cok hizli buyuyorlar o yuzden ilk ayla icin cok harcama yapmaya gerek oldugunu dusunmuyrm bn artik kisliklarini alirim:)

,

çok güzel yazmışsın cnm teşekkür ederim ama ben yine kestiremedim valla ne yapacağıma:):)dediğin gibi kafamda deli sorular artık bakacaz alırız doğana kadar herhelde :))

Bizim bura 50 derece olacak ben dogurdugum vakit. Heralde dedigin gibi giydiremeyizz hatta çıplak uyusun:))))) kisa kollu citcitli badi ve patiksiz alt pijama yeter sanirim

,

çok güzel yazmışsın cnm teşekkür ederim ama ben yine kestiremedim valla ne yapacağıma:):)dediğin gibi kafamda deli sorular artık bakacaz alırız doğana kadar herhelde :))
cnm illaki alıp da giydiremediğimiz yada kullanışlı olmayan şeyler olucak öğrenicez napalım..
penye battaniyeden başlıcam ben almaya. çok kullanılıyormuş. kusuyorlar pisletiyorlar ya battanıyesiz de biyere yatıramıyorsun çocuğu,sürekli elimizin altında olacak, 7-8 tane almak gerekmiş penye bttaniye.

Tatlim surekli kirlebiyormusss bide ben8m gibi sicak bolgedesin mecburen hergun dus aldircazz ve her defasinda temizz giydircezz. Ben de iki hastane cikisi alcamm fakat ekstrasida mecburen lazimm:)

doktorlar yazın bizden bi kat ince kışın bi kat kalın giydirin diyolar bence yarım kollu çıtçıtlı olur sonuçta penye battaniyede olacak hep yada ben mi yanlış biliyorum annem daha çok zıbın takımı işe yarar yeni doğan bebeğe diyo

Bizim bura 50 derece olacak ben dogurdugum vakit. Heralde dedigin gibi giydiremeyizz hatta çıplak uyusun:))))) kisa kollu citcitli badi ve patiksiz alt pijama yeter sanirim

yerim onun patiksiz ayaklarını ben :)) 50 derecemii :))
ben istanbulu baz aldım cnm. ama yine de tenleri çok hassas oluyorlarmış ilk doğunca hemen açık bırakmamak lazım :)

7 8 mi masallaahh) haatane ciikisinda iki tane olur ayrida aliriz dogruuu

2 takım hastane çıkışı olmalı bence gerisini artık yavaş yavaş öğrenip alıcaz bide kızlar aldıklarımızı burda paylaşalım mı hem fikir açısından hem de bakalım bebişlerin minnak kıyafetlerine :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…