2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

2015 hazıran bebekleri cicileri diye bir topık açıldı cnm bak istersen arkadaşlar baya bişi paylaşmış

30. Haftada alacagim diye karar almistim ama dayanamayip bikac parca aldim:) gerisi artık 30. Hafta. Hastane cikisi battaniyelerr falan...

Kızlar bugün doktora gittim. Detaylı ultrason için 25. haftaya gün verdiler. Çok geç değil mi?

Tatlim surekli kirlebiyormusss bide ben8m gibi sicak bolgedesin mecburen hergun dus aldircazz ve her defasinda temizz giydircezz. Ben de iki hastane cikisi alcamm fakat ekstrasida mecburen lazimm:)
dus aldirmakta ayri sorun benim icinen korktugum!annem ilk ay yanimda olcak ins.ama sonrainda napcam ins.alisirim bir bogazina sut sicrarsa emzirirken fln bir de banyo Allah yardimcim olsun

dus aldirmakta ayri sorun benim icinen korktugum!annem ilk ay yanimda olcak ins.ama sonrainda napcam ins.alisirim bir bogazina sut sicrarsa emzirirken fln bir de banyo Allah yardimcim olsun
Bende cok korkuyorum da ilk vakitler benimde annem olur kolay yani. Sonrasi içinde şu bebek küvetleri kyllanisli olurmu bilmiyorum:)

neden o kadar beklıyorlar ki randevu sırasımı yokmuş acaba o yüzden mi,
18-23 haftalar arası yapılıyor geç olmuş cnm
Sıra yokmuş sanırım. Acaba geç yaptırmam problem yaratır mı? Başka hastanelere de sorsam mı?

Bende cok korkuyorum da ilk vakitler benimde annem olur kolay yani. Sonrasi içinde şu bebek küvetleri kyllanisli olurmu bilmiyorum:)
alicam zaten o kuvetlerden uzerindeki fileler yardimci olur umarim ama bazi tecrubeli anneler diyor ki ic gudusel olarak yapicaksin zaten hic korkma diye yureklendiriyolar motive oluyrm bende:)

Sıra yokmuş sanırım. Acaba geç yaptırmam problem yaratır mı? Başka hastanelere de sorsam mı?
cnm araştır istersen zamanında yaptırmanı tavsiye ederim. hem için rahat eder niye o kadar bekleyesin ki.
kendi doktorun ne diyor ona da sor istersen

alicam zaten o kuvetlerden uzerindeki fileler yardimci olur umarim ama bazi tecrubeli anneler diyor ki ic gudusel olarak yapicaksin zaten hic korkma diye yureklendiriyolar motive oluyrm bende:)

korkma canım ac uzman tv yi orda herşey var :)
birde küvet icin file değilde sünger daha rahat diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…