- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.161
ayaksizida var ama egilmemek icin ayakli cok mantikli aslinda ama bn ayaklida almam allah korusun yuksek fln aklima kotu seyler getiriyrm hemn ne olcak bnm bu evhamli hallerimYa o küvetlerde ayakli oluyor degilmi. Bide cok buyuklermis ins yer aikintisi cekmeyiz
hii sungerli oldugunu bilmiyrdum bi arastirayim.saol cnmkorkma canım ac uzman tv yi orda herşey var :)
birde küvet icin file değilde sünger daha rahat diyorlar
Kızlar buögün öğle tatilinde Joker mağazasına gittik eşimle ilk kez bu kadar ciddi ciddi baktığımı gördüm beşikleri anakucaklarını falan inceledi. Hatta bebek arabasına karar verdi haspam. Kanguruya babakucağı diyor, hamile olmam bile kanguru kadar heyecanlandırmıyor onu kanguruyu görünce çocuk gibi oluyor 30 yaşında adam, bunu hep ben kullanıcam ben taşıycam kucağımda diyor.
Joker güzel ama çok pahalı indirimleri güzel oluyor sadece.
bi de bu var:))
Yaa boyle gözümü kapasam acsam hazira n olsa bebis kucagimda olsaaaa:) aglama annesiii bak kuvet sungerle kolay oluyormussYaaaaa ben ağladım izleyince şimdii, bi an kendimi, bebeğimi düşündüm
Yaa yapariz heralde yaa ama zamanla tabiki:))ayy benim elimde kalır Allah korusun annem yıkar ilk zamanlar biraz büyüyünce yıkarım dicem de yine yapamam herhalde
Canım benim yeni gördüm yazdıklarını ne zor şeyler yaşamışsın. Ama şükür ki fark edilmiş ve sıkı bir takibe girmişsin. İnşallah sağlıkla gelicek paşan canım. Sen sürekli dinlen ve bol bol yat. Ama gerçekten o doktor için gereken her şeyi yap. Kaç yıl okumus ama karekter anlamından gerçekten kişiliksizmiş demek kii.Kizlar profesor ayrintili inceledi ve raporumu aldim...
Plesanta previa totalis
Yüksek riskli gebelik
Plesanta tamamen kapamis yani rahim agzini en ust seviye...
Sezeryan sart yukari cikmazmis attik bir igne yapacaklarmis ilerleyen dönemlerde 35. Hafyayi doldurunca da bebek alinacakmis...
Durum en sag resim gibi
Eki Görüntüle 1402676
Canım çok çok geçmiş olsun . Rabbim seni ve bebeğini korumuş gerçekten. Allah daha beterinden saklasın hepimizi..Gunaydin annisler. Mubarek cuma gunu rabbim bizi kucuk bi kazadan korudu. Sabah esimle ise giderken baska bi arabayla carpistik cok sukur sadece maddi hasar var iki aractada hiz yoktu yoksa kafa kafaya carpistigimiz icin araba savrulabilirdi. Evden dus alirken abdest alip cikim dedim cuma gunu sevaptir die besmele cekip arabaya bindim 5 dk snra bu kaza oldu. Normalde sigara kullanmam ama ruyamdada sigara iciyordum anlami dertlenmek demekmis demekki. Cok sukur canimiza zarar gelmedi...
Selam kizlar :)
Kizim için aldiklarimdan bazi seyleri bu konuda ekledim fikir olur belki
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-haziran-bebislerinin-cicileri.776991/page-15
Birde dün emzirme yastigi aldim hem kendime rahat yatabilmem için hemde ilerde emzirirken kullanmak için..
Kesinlikle tavsiye ederim çok ama çok rahat yattim ben gece.. Sagima soluma dönük sekilde uyuyorum ve bacagimin arasina alinca çok iyi oldu bana..
Eki Görüntüle 1403891
Kizlar profesor ayrintili inceledi ve raporumu aldim...
Plesanta previa totalis
Yüksek riskli gebelik
Sezeryan sart yukari cikmazmis attik bir igne yapacaklarmis ilerleyen dönemlerde 35. Hafyayi doldurunca da bebek alinacakmis...
Durum en sag resim gibi
Eki Görüntüle 1402676
Aldıkların çok güzel canım beşiği ben de öyle beğeniyorum muhtemelen öyle alıcam kanguruya bayıldım yalnız markası nedir onun?
Kizlar profesor ayrintili inceledi ve raporumu aldim...
Plesanta previa totalis
Yüksek riskli gebelik
Durum en sag resim gibi
geçmiş olsun Mirac!
ay bi birşey yoktur diye rahatlamaya çalışıyorum, bi daha da pimpirikleniyorum ben de..
Hayırlısıyla zamanında sağlıklıca bebeğimizi kucağımıza alsak..
ilk hamileliğimde kızımda nasıl rahat ve huzurlu bi hamilelik geçirmiştim..kafam çok rahattı..doktora güveniyordum..bi aksilik de hissetmiyordum..güzel başladı..güzel de bitti..
bu hamileliğimde bi türlü huzur durumuna erişemedim..şu bulantılarım geçsin..keyfini çıkarıcam diyordum...hep endişelenecek birşey çıkıyor..
diyorlar ya..cahillik mutluluktur diye..kesinlikle doğru!
merhaba canım doğum tarihlerimiz aynı gün benimdeMeraba anneler ve bebisleri
hoşbulduk saol burda olmak çokGeçmiş Olsun Canım Allah bebeği kucağına sağlıkla bir şekilde almayı nasip eder inşallah.
Hoşgeldin Canım
Aynen öyle canım kurcaladıkca bir şey çıkıyor.Benim arkadaşımım topum topuna Bütün Hamileiği boyunca 3-4 defa gtimiştir renkli ultrsaon a falan hiç gitmedi doktora iki çocuğunda da aynı hepsini sağlıklı doğurdu canımHee valla dogru diyorsun...
Ilk gebeligimde 6. Ayda benim zorlamamla usgye gondermisti drum...
Hicbir korku endise yoktu...
Kurcaladikca neler cikiyor...
Yok toxoplazma yok plesanta yok bilmemne...
Rabbim beterinden korusun...
Amin
oyy kuzumm bizde goruruz ins. bu zamanlarini ne tatli tam lokum yabi de bu var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?