2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
@denizkizi_esra canım çok çok geçmiş olsun Allah korumuş beterinden annem hep böyle kaza bela atlattıktan sonra 7 komşuya bir paket tuzla bir somun ekmek dağıtır. Verirken de kaza atlattık evden çıkması gerektiği için sadaka ya da hayır değil derdi. Çünkü insanlar çok cahil ya da kompleksli olabiliyor ihtiyacı olana verseydin gibi salakça şeyler söylüyorlar.

Kızlar buögün öğle tatilinde Joker mağazasına gittik eşimle ilk kez bu kadar ciddi ciddi baktığımı gördüm beşikleri anakucaklarını falan inceledi. Hatta bebek arabasına karar verdi haspam. Kanguruya babakucağı diyor, hamile olmam bile kanguru kadar heyecanlandırmıyor onu kanguruyu görünce çocuk gibi oluyor 30 yaşında adam, bunu hep ben kullanıcam ben taşıycam kucağımda diyor.

Joker güzel ama çok pahalı indirimleri güzel oluyor sadece.

ne güzel canım bazı erkekler taşımak istemez şanslısın benim eşimde taşıcam diyor :)
yalnız joker hakikaten cok pahalı aynı ürünler e bebekte daha uygun.

özellikle şubat indirimlerine bakın kızlar.

Selam kizlar :)

Kizim için aldiklarimdan bazi seyleri bu konuda ekledim fikir olur belki

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-haziran-bebislerinin-cicileri.776991/page-15

Birde dün emzirme yastigi aldim hem kendime rahat yatabilmem için hemde ilerde emzirirken kullanmak için..
Kesinlikle tavsiye ederim çok ama çok rahat yattim ben gece.. Sagima soluma dönük sekilde uyuyorum ve bacagimin arasina alinca çok iyi oldu bana..

Canım benim yeni gördüm yazdıklarını ne zor şeyler yaşamışsın. Ama şükür ki fark edilmiş ve sıkı bir takibe girmişsin. İnşallah sağlıkla gelicek paşan canım. Sen sürekli dinlen ve bol bol yat. Ama gerçekten o doktor için gereken her şeyi yap. Kaç yıl okumus ama karekter anlamından gerçekten kişiliksizmiş demek kii.
Canım çok çok geçmiş olsun . Rabbim seni ve bebeğini korumuş gerçekten. Allah daha beterinden saklasın hepimizi..

Aldıkların çok güzel canım beşiği ben de öyle beğeniyorum muhtemelen öyle alıcam kanguruya bayıldım yalnız markası nedir onun?

ya canim yeni gördüm
Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Cok sükür ki neyin ne oldugunu biliyorsun simdi ona göre davranirsin bir çok seyde..
Allah yardimciniz olsun bebegininde seninde insallah..

Aldıkların çok güzel canım beşiği ben de öyle beğeniyorum muhtemelen öyle alıcam kanguruya bayıldım yalnız markası nedir onun?

tesekkür ederim canim insallah bulursun sende aradigin gibi
Besik diye odasina koyacagin yatagi mi diyorsun yoksa yatak odana yanina alacagin küçük yataga mi diyorsun? emin olmak için sordumda :)

Kangurum Ergobaby'nin canim. Benim bel agrilarim oluyor zaman zaman o yüzdende kalçada tasimasiyla meshur Ergobaby'i tercih ettim bi arkadasimin tavsiyesiyle.. Üstelik o yanindaki yenidogan kitide alirsan ilk dogdugu andan itibaren kullanabilirsin. Sitesinde yada youtube'de videolar var buna dair gösteriyorlar..

Kizlar ozelin bashekimine gittim anlattim durumu bashekim de kadin dogumcu...
Aldi raporlari gitti drumun yanina...
Benim dr hemsiresiyle geri geldi...
tekrar girdim benim dr muayene etti...
Durumu konustuk... benim o gunku halime kizmis beni o hale getirmelerine ve devlette bazi seylerin buyutulup hastalari gereksiz bu hale getirdiklerinden sikayetciler...
Drum izah etti gayet guzel anlatti...
Yapisma durumun yok ne haldesin dedi ...
olsa oyle birsey ki 32. Haftada mrla belirlenir bu beraber aglayalim ama erken daha dedi...
Devlet derken ilk beni Behçet uz hast gonderecekti kendi radyologu oradaymis ama yeni ayrilmis ordan o yuzden obur devlete yonlendirmis bunun sebebi de bebegin kalp durumundan cifte ayrintili ile emin olmak istemesiymis basta da soylemisti bunu...
neyse yatacak kadar bir sikintim yokmus...
Iliski konusunda edimin kizdigini ve korktugunu soyledim...
Zaten gebelikte esler eski performansi yapmazlar dedi biraz ayrintiya girdi...
Nitekim dogru... hepimiz daha hassas dikkatliyiz eslerimizle bu durumda...
Rahim azgina kadar yuklenilmemesi yani anlayin...
Elhamdulillah rahim agzi genisligime bakti 45.13 mm ...
Benim pulluklu de 4 gunde 50 gr almis masaallah... 8 gun onde topacik...
Gayet sağlıklı cok sukur
Elini kapadi yuzune kus yapti bize bugun...
Neyse epey konuştuk...
Dedim siz beni tanimiyorsunuz bende sizi o gunku fevri davranisiniz benim psikolojime ters dustu...
Sonucta hallettik...
Butun benim kalp ve prof raporlarinin fotokopisini aldi...
Benim kalpte az sorun var...
Cikista bashekime gittim hallettigimizi soyledim devam ediyorum dedim...
Bashekimde sizi takip edicez bizde plesantanin yukari cikmadi biraz xor sizin durumda ... aysel hanim biraz fevri olmus olabilir ama iyi drdur merak eymeuin 32. De belli olur dedi...
Sonuc bu kizlar...

Hee valla dogru diyorsun...
Ilk gebeligimde 6. Ayda benim zorlamamla usgye gondermisti drum...
Hicbir korku endise yoktu...
Kurcaladikca neler cikiyor...
Yok toxoplazma yok plesanta yok bilmemne...
Rabbim beterinden korusun...
Amin

Hee valla dogru diyorsun...
Ilk gebeligimde 6. Ayda benim zorlamamla usgye gondermisti drum...
Hicbir korku endise yoktu...
Kurcaladikca neler cikiyor...
Yok toxoplazma yok plesanta yok bilmemne...
Rabbim beterinden korusun...
Amin
Aynen öyle canım kurcaladıkca bir şey çıkıyor.Benim arkadaşımım topum topuna Bütün Hamileiği boyunca 3-4 defa gtimiştir renkli ultrsaon a falan hiç gitmedi doktora iki çocuğunda da aynı hepsini sağlıklı doğurdu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…