2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Kadinla buzlari erittiniz sanirim, insallah insan gibi davranmayi ögrenmistir bu son olur kirdigi, üzdügü insan olarak..

Peki plasentanin gerçek durumu 32. haftada mi belli oluyormus aslinda?

Insallah bi sorun olmadan kucagina alirsin evladini, hepimizde tabi insallah..

Ne güzel canım tabi o tarihi tutturabilirsek
sanırım benim iki hafta erken olucak çünkü bi önceki doğumumda sezeryandı yani yine sezeryan aslında sezeryan olacağm için seviniyorm sanırım çünkü doktoruma çok güveniyorm geçen ameliyatım normal doğumdan daha iyi geçti hemen kalktım ayağa inşallah yine öyle geçer

Canim sezeryan tam iki hafta önce mi yapiliyor?

Ben lcw den pantalon aldim ama hic begenmedim.boyle dokuluyor sanki uzerinden.Ama esime dun esorfman aldik disari da giye bilinecek polodan cok guzel kadin icin de vardi ben de alacam kendime bi de indirimde suan

denizkizi_esra .!.:
kızlar doktoruma yrn plasentanın konumuna baktırcam. tam olarak nasıl bakılıyor alttan vajinal ultrasonlamı yoksa normal karnımızdan mı ?
Canim gecmis olsun Allah korumus.Sen detsyliya girmedinmi ki detaylida belli oluyor.bunu anayan bi doktor ultrasonda goruyor, alttan bakma riskli kanama oluyor ki bende ilk 3 ay ilk doktorum altran baktigi icin kanama oluyordu

Evt 32. Haftada mr cekilecek...
Benim durumumda olanlar icin ...
Mr amaci rahme ve mesaneye kaynayip kaynamadigini anlamak...
Insaallah su anki gibi kaynamaz ileride de...
Kaynama durumunda 2 cerrah ve mesana dr hazir oluyormus sezeryanda...

selam göbeğinden memnun hanım toplulugu uzun zamandır gıremıyorum somestr tatılıne gıttık esımle memleketlerımızı gezdık, sıkıntı yaşayanlar olmus gecmıs olsun, bebişlerini baya buyutenler olmus Rabbım topaç gıbı yapmayı nasıp etsın, detaylılarını yaptırıp guzel haberler alanlar, guzel haberlerınız kesılmesın insallah...
esim izmirli izmire gıtmısken ımkanlarında faydalanmamak olmazdı bıdışımıza bısıler baktık bakmakla kalmayıp erkende olsa aldık cunku baya fırsat gecırdık elımıze, aranızda ızmırde yasayanlar varsa soylemek ısterım gazıemıre optımum un karsısına yenı mına baby subesı acılmıs acılısa ozel baya ıyı hedıye cekı kampanyaları var ve cogu urunde cok cok ındırımlı benden soylemesı kacırmayın

Aaa bu habere coook sevindim cnm...
Esime soyledim hemen hergun servisle onunden geciyor...
Biliyormus orayi yeni acilmis sanirim 1 ay olmus aklimdaydi açılmasının bekledim diyor....
Ben ciglik atinca nasil soylemezsin diye adam korktu tabi
Pamidor mus adi sanirim magazanin...
Bu arada gule gule buyusun beboisin cicileriyle annesi...

[QUOTEantalyadaada, post: 39282239, member: 431982"]ben henuz hic bir sey almadim ama sanirim alacagim tek sey hadtane cikisi ve cit citli atletler olcak sanirim bir kac tanede uzun alt ben antalyada yasiyrm bide cocugum nasilkl durcak acabaklimayi surekli kullanmak ii mi bilemiyrm.birde cok hizli buyuyorlar o yuzden ilk ayla icin cok harcama yapmaya gerek oldugunu dusunmuyrm bn artik kisliklarini alirim:)[/QUOTE]
canim antalyada ynasiyomussun bnde doktorun kim memnun musun? ben ofm'de guray hnma gidiyordum ama nefret ettim kadindan degistiricem nereye gidicem bilemiyorum. ofm yeni bi hastane cihazlari ccok iyi. belki ayni hastanede farkli bi doktora giderim kafam cok karisik

tesekkur ederım evet pamıdor da var hemen yanına mına baby de acılmıs hedıye cekı kampanyası mına baby de chıcco nun emzıklerı sebamed bakım urunlerı falan mına baby de uygun pamıdorda da hastane cıkısları, 20 lı hastane cıkısı 110 tl gorunce ben yapıstım tabı besık ve arabalarda kalıtelı olanlar mına baby de bız arabayı aldık 250 tl hedıye cekı verdıler besıkte kullandık yarı fıyatına da full takım yatagı besıgı uyku setı cıbınlıgıyle yarı fıyatına almıs olduk, sadece o magzada varmıs hedıye cekı kampanyası acılısa ozel

canim antalyada ynasiyomussun bnde doktorun kim memnun musun? ben ofm'de guray hnma gidiyordum ama nefret ettim kadindan degistiricem nereye gidicem bilemiyorum. ofm yeni bi hastane cihazlari ccok iyi. belki ayni hastanede farkli bi doktora giderim kafam cok karisik[/QUOTE]
slm cnm ofm hastanesini ii diye bende duydum ancak ben gebelik onceside medstarda nilsem eraslan a gidiyordum gebelik surecimdede cok memnunum kendisinden tavsiye ederim onun disinda yakin bir arkadsimda medisu hastanesine gidiyor oda memnundu dr.dan senin icin secenek olsun diye yaziyrm istersen benmkine git bir bak konus hos sohbet kadin menun kalirsan devam edersin

kızlar az önce çok şiddetli sancım oldu kramp tarzında girip girip çıktı bi 5 dakika sürdü.adet sancısı gibi kıvrandırdı beni.ama kasılma diildi çünkü kasılma yaşıyorum bu ondan farklıydı.ilk defa oldu baya panik oldum.bunu yaşayan oldumu?

Canim benimde olmustu karnima girdi nefes alamamistim sonra gecti doktora sorcam bende cok korkmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…