- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.181
Kizlar ozelin bashekimine gittim anlattim durumu bashekim de kadin dogumcu...
Aldi raporlari gitti drumun yanina...
Benim dr hemsiresiyle geri geldi...
tekrar girdim benim dr muayene etti...
Durumu konustuk... benim o gunku halime kizmis beni o hale getirmelerine ve devlette bazi seylerin buyutulup hastalari gereksiz bu hale getirdiklerinden sikayetciler...
Drum izah etti gayet guzel anlatti...
Yapisma durumun yok ne haldesin dedi ...
olsa oyle birsey ki 32. Haftada mrla belirlenir bu beraber aglayalim ama erken daha dedi...
Devlet derken ilk beni Behçet uz hast gonderecekti kendi radyologu oradaymis ama yeni ayrilmis ordan o yuzden obur devlete yonlendirmis bunun sebebi de bebegin kalp durumundan cifte ayrintili ile emin olmak istemesiymis basta da soylemisti bunu...
neyse yatacak kadar bir sikintim yokmus...
Iliski konusunda edimin kizdigini ve korktugunu soyledim...
Zaten gebelikte esler eski performansi yapmazlar dedi biraz ayrintiya girdi...
Nitekim dogru... hepimiz daha hassas dikkatliyiz eslerimizle bu durumda...
Rahim azgina kadar yuklenilmemesi yani anlayin...
Elhamdulillah rahim agzi genisligime bakti 45.13 mm ...
Benim pulluklu de 4 gunde 50 gr almis masaallah... 8 gun onde topacik...
Gayet sağlıklı cok sukur
Elini kapadi yuzune kus yapti bize bugun...
Neyse epey konuştuk...
Dedim siz beni tanimiyorsunuz bende sizi o gunku fevri davranisiniz benim psikolojime ters dustu...
Sonucta hallettik...
Butun benim kalp ve prof raporlarinin fotokopisini aldi...
Benim kalpte az sorun var...
Cikista bashekime gittim hallettigimizi soyledim devam ediyorum dedim...
Bashekimde sizi takip edicez bizde plesantanin yukari cikmadi biraz xor sizin durumda ... aysel hanim biraz fevri olmus olabilir ama iyi drdur merak eymeuin 32. De belli olur dedi...
Sonuc bu kizlar...
Ne güzel canım tabi o tarihi tutturabilirsekmerhaba canım doğum tarihlerimiz aynı gün benimde
hoşbulduk saol burda olmak çok
sanırım benim iki hafta erken olucak çünkü bi önceki doğumumda sezeryandı yani yine sezeryan aslında sezeryan olacağm için seviniyorm sanırım çünkü doktoruma çok güveniyorm geçen ameliyatım normal doğumdan daha iyi geçti hemen kalktım ayağa inşallah yine öyle geçer
Ne güzel canım tabi o tarihi tutturabilirsek
Canim sezeryan tam iki hafta önce mi yapiliyor?sanırım benim iki hafta erken olucak çünkü bi önceki doğumumda sezeryandı yani yine sezeryan aslında sezeryan olacağm için seviniyorm sanırım çünkü doktoruma çok güveniyorm geçen ameliyatım normal doğumdan daha iyi geçti hemen kalktım ayağa inşallah yine öyle geçer
Ben lcw den pantalon aldim ama hic begenmedim.boyle dokuluyor sanki uzerinden.Ama esime dun esorfman aldik disari da giye bilinecek polodan cok guzel kadin icin de vardi ben de alacam kendime bi de indirimde suankızlar hamıle eşofmanı alan var mı aranızda. istanbuldayım netten alışveriş yapmıyorum giyip denemeden almıcam. varmı bildiğiniz bir yer .
defacto yada lcw da varmıdır ki.
göbiş büyüyor en rahat eşofman olacak ilerleyen zamanlarda da.
Canim gecmis olsun Allah korumus.Sen detsyliya girmedinmi ki detaylida belli oluyor.bunu anayan bi doktor ultrasonda goruyor, alttan bakma riskli kanama oluyor ki bende ilk 3 ay ilk doktorum altran baktigi icin kanama oluyordudenizkizi_esra .!.:kızlar doktoruma yrn plasentanın konumuna baktırcam. tam olarak nasıl bakılıyor alttan vajinal ultrasonlamı yoksa normal karnımızdan mı ?
Evt 32. Haftada mr cekilecek...Kadinla buzlari erittiniz sanirim, insallah insan gibi davranmayi ögrenmistir bu son olur kirdigi, üzdügü insan olarak..
Peki plasentanin gerçek durumu 32. haftada mi belli oluyormus aslinda?
Insallah bi sorun olmadan kucagina alirsin evladini, hepimizde tabi insallah..
Benimde hemen hemn aynı tarih normal cnm merak etmeKızlar bugün doktora gittim. Detaylı ultrason için 25. haftaya gün verdiler. Çok geç değil mi?
Benimkisi radyoloji uzmanıKizlar detayli ultrasonda radyoloji uzmani mi bakiyor yoksa perinatolog mu?
benimkine radyoloji uzmani bakti ama ben dr.umun istemesini beklemeden 18.haftada gittim.yeni kontrole gittigimde de kendi dr.ma soyledim bende bakicam dedi.sanirsam bana biraz gucendi:))Kizlar detayli ultrasonda radyoloji uzmani mi bakiyor yoksa perinatolog mu?
Benimki de ben bakacam diyor ama herkes yaptirinca özeniyorumda bnde yaptircam heralde:)))))benimkine radyoloji uzmani bakti ama ben dr.umun istemesini beklemeden 18.haftada gittim.yeni kontrole gittigimde de kendi dr.ma soyledim bende bakicam dedi.sanirsam bana biraz gucendi:))
Aaa bu habere coook sevindim cnm...selam göbeğinden memnun hanım topluluguuzun zamandır gıremıyorum somestr tatılıne gıttık esımle memleketlerımızı gezdık, sıkıntı yaşayanlar olmus gecmıs olsun, bebişlerini baya buyutenler olmus Rabbım topaç gıbı yapmayı nasıp etsın, detaylılarını yaptırıp guzel haberler alanlar, guzel haberlerınız kesılmesın insallah...
esim izmirli izmire gıtmısken ımkanlarında faydalanmamak olmazdıbıdışımıza bısıler baktık bakmakla kalmayıp erkende olsa aldık cunku baya fırsat gecırdık elımıze, aranızda ızmırde yasayanlar varsa soylemek ısterım gazıemıre optımum un karsısına yenı mına baby subesı acılmıs acılısa ozel baya ıyı hedıye cekı kampanyaları var ve cogu urunde cok cok ındırımlı benden soylemesı kacırmayın
Aaa bu habere coook sevindim cnm...
Esime soyledim hemen hergun servisle onunden geciyor...
Biliyormus orayi yeni acilmis sanirim 1 ay olmus aklimdaydi açılmasının bekledim diyor....
Ben ciglik atinca nasil soylemezsin diye adam korktu tabi
Pamidor mus adi sanirim magazanin...
Bu arada gule gule buyusun beboisin cicileriyle annesi...
canim antalyada ynasiyomussun bnde doktorun kim memnun musun? ben ofm'de guray hnma gidiyordum ama nefret ettim kadindan degistiricem nereye gidicem bilemiyorum. ofm yeni bi hastane cihazlari ccok iyi. belki ayni hastanede farkli bi doktora giderim kafam cok karisik[/QUOTE][QUOTEantalyadaada, post: 39282239, member: 431982"]ben henuz hic bir sey almadim ama sanirim alacagim tek sey hadtane cikisi ve cit citli atletler olcak sanirim bir kac tanede uzun alt ben antalyada yasiyrm bide cocugum nasilkl durcak acabaklimayi surekli kullanmak ii mi bilemiyrm.birde cok hizli buyuyorlar o yuzden ilk ayla icin cok harcama yapmaya gerek oldugunu dusunmuyrm bn artik kisliklarini alirim:)
Canim benimde olmustu karnima girdi nefes alamamistim sonra gecti doktora sorcam bende cok korkmustumkızlar az önce çok şiddetli sancım oldu kramp tarzında girip girip çıktı bi 5 dakika sürdü.adet sancısı gibi kıvrandırdı beni.ama kasılma diildi çünkü kasılma yaşıyorum bu ondan farklıydı.ilk defa oldu baya panik oldum.bunu yaşayan oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?