2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar merhaba ne zamandır yazamıyorum sıze bısey danısıcam benım 3 gundur rahımmı vajına agzındamı bılemedım bole bı kasılma gıbı bısey var sankı hava cıkıyor gıbı sankı cocuk karnıma dıılde oraya tekme atıyor gıbı anlayamadım bı turlu sızdede buna benzer bısey varmı ? akıntım kanamam agrım yok ama sasırdım kaldım anlamda veremedım

canım anı hareket etmemeye dıkkat et bı arkadasımda olmustu banyoda kıtlenıp kalmıstı sanırım yorgunluktan oluyor o bıde aynı pozısyonda cok oturma

Canım ben kabız olduğumda rahmimde ve makatımda o dediğin şey oluyor. Magnezyumu içmiyordum sma artık içiyorum vr çok düzene girdi çok rahatladı. Oradaki ağrılarım resmen bitti.

Kızlar en son detaylım yapıldığında dojtora gitmiştim bana artık önemli bir şey olmadıkça ayda bir gel paranı bebeğe harca demişti :) daha 1 ay dolmadı ama bana yıl gibi geliyor. Siz de artık ayda bir mi gidiyorsunuz ben zaten doktor değiştirmeyi planlıyorum.

Halen gidemedim araştırdığım doktorlara onları gezicem öyle kara vericem.

Cok guzel tari

cok guzel tarif etmissin ayni seyi 3-4 kez ben de yasadim ama tarif edemiyordum.belkide o anlik bebegin pozisyonunda n kaynaklaniyordur

Bendede var cnm bende cok merak ediom

Evt 32. Haftada mr cekilecek...
Benim durumumda olanlar icin ...
Mr amaci rahme ve mesaneye kaynayip kaynamadigini anlamak...
Insaallah su anki gibi kaynamaz ileride de...
Kaynama durumunda 2 cerrah ve mesana dr hazir oluyormus sezeryanda...
cnm senin ilk dogumunmu ben univrrdite hastanesine gidiorum hic ole mrdan felan bahsetmedi

canım sorunlarını halletmen çok güzel. inşallah aklı başına gelmiştir ve bir daha bu tarz muamele yapmaz. peki sen tam olarak güvenebilecek misin doktoruna?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…