- 11 Ekim 2014
- 383
- 352
- 53
- 32
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.201
canım anı hareket etmemeye dıkkat et bı arkadasımda olmustu banyoda kıtlenıp kalmıstı sanırım yorgunluktan oluyor o bıde aynı pozısyonda cok oturmakızlar az önce çok şiddetli sancım oldu kramp tarzında girip girip çıktı bi 5 dakika sürdü.adet sancısı gibi kıvrandırdı beni.ama kasılma diildi çünkü kasılma yaşıyorum bu ondan farklıydı.ilk defa oldu baya panik oldum.bunu yaşayan oldumu?
VideolardanKızlar Allah diyen bebeği izledim koyduğunuz vidalar çıktı çok etkilendim ben
Ikisinden biri fark etmezKizlar detayli ultrasonda radyoloji uzmani mi bakiyor yoksa perinatolog mu?
kızlar merhaba ne zamandır yazamıyorum sıze bısey danısıcam benım 3 gundur rahımmı vajına agzındamı bılemedım bole bı kasılma gıbı bısey var sankı hava cıkıyor gıbı sankı cocuk karnıma dıılde oraya tekme atıyor gıbı anlayamadım bı turlu sızdede buna benzer bısey varmı ? akıntım kanamam agrım yok ama sasırdım kaldım anlamda veremedım
kızlar merhaba ne zamandır yazamıyorum sıze bısey danısıcam benım 3 gundur rahımmı vajına agzındamı bılemedım bole bı kasılma gıbı bısey var sankı hava cıkıyor gıbı sankı cocuk karnıma dıılde oraya tekme atıyor gıbı anlayamadım bı turlu sızdede buna benzer bısey varmı ? akıntım kanamam agrım yok ama sasırdım kaldım anlamda veremedım
Cok guzel tarikızlar merhaba ne zamandır yazamıyorum sıze bısey danısıcam benım 3 gundur rahımmı vajına agzındamı bılemedım bole bı kasılma gıbı bısey var sankı hava cıkıyor gıbı sankı cocuk karnıma dıılde oraya tekme atıyor gıbı anlayamadım bı turlu sızdede buna benzer bısey varmı ? akıntım kanamam agrım yok ama sasırdım kaldım anlamda veremedım
cok guzel tarif etmissin ayni seyi 3-4 kez ben de yasadim ama tarif edemiyordum.belkide o anlik bebegin pozisyonunda n kaynaklaniyordurkızlar merhaba ne zamandır yazamıyorum sıze bısey danısıcam benım 3 gundur rahımmı vajına agzındamı bılemedım bole bı kasılma gıbı bısey var sankı hava cıkıyor gıbı sankı cocuk karnıma dıılde oraya tekme atıyor gıbı anlayamadım bı turlu sızdede buna benzer bısey varmı ? akıntım kanamam agrım yok ama sasırdım kaldım anlamda veremedım
Bendede var cnm bende cok merak ediomkızlar merhaba ne zamandır yazamıyorum sıze bısey danısıcam benım 3 gundur rahımmı vajına agzındamı bılemedım bole bı kasılma gıbı bısey var sankı hava cıkıyor gıbı sankı cocuk karnıma dıılde oraya tekme atıyor gıbı anlayamadım bı turlu sızdede buna benzer bısey varmı ? akıntım kanamam agrım yok ama sasırdım kaldım anlamda veremedım
cnm senin ilk dogumunmu ben univrrdite hastanesine gidiorum hic ole mrdan felan bahsetmediEvt 32. Haftada mr cekilecek...
Benim durumumda olanlar icin ...
Mr amaci rahme ve mesaneye kaynayip kaynamadigini anlamak...
Insaallah su anki gibi kaynamaz ileride de...
Kaynama durumunda 2 cerrah ve mesana dr hazir oluyormus sezeryanda...
cok guzel de bizim ailede enesler var :)))İkisi de o kadar çok ki Enes nasıl?
Günaydın herkese
Günaydınnnnn. Güzel annişler nasılsınız?Günaydın Herkese
İyiğiz canım ,iş yerindeyiz sen nasılsınGünaydınnnnn. Güzel annişler nasılsınız?
Bende bugün daha iyiyim canım eltimdeyim kaç gündür, beni aldı getirdi kımıldamadan yatıyorum sağolsun.İyiğiz canım ,iş yerindeyiz sen nasılsın
canım sorunlarını halletmen çok güzel. inşallah aklı başına gelmiştir ve bir daha bu tarz muamele yapmaz. peki sen tam olarak güvenebilecek misin doktoruna?Kizlar ozelin bashekimine gittim anlattim durumu bashekim de kadin dogumcu...
Aldi raporlari gitti drumun yanina...
Benim dr hemsiresiyle geri geldi...
tekrar girdim benim dr muayene etti...
Durumu konustuk... benim o gunku halime kizmis beni o hale getirmelerine ve devlette bazi seylerin buyutulup hastalari gereksiz bu hale getirdiklerinden sikayetciler...
Drum izah etti gayet guzel anlatti...
Yapisma durumun yok ne haldesin dedi ...
olsa oyle birsey ki 32. Haftada mrla belirlenir bu beraber aglayalim ama erken daha dedi...
Devlet derken ilk beni Behçet uz hast gonderecekti kendi radyologu oradaymis ama yeni ayrilmis ordan o yuzden obur devlete yonlendirmis bunun sebebi de bebegin kalp durumundan cifte ayrintili ile emin olmak istemesiymis basta da soylemisti bunu...
neyse yatacak kadar bir sikintim yokmus...
Iliski konusunda edimin kizdigini ve korktugunu soyledim...
Zaten gebelikte esler eski performansi yapmazlar dedi biraz ayrintiya girdi...
Nitekim dogru... hepimiz daha hassas dikkatliyiz eslerimizle bu durumda...
Rahim azgina kadar yuklenilmemesi yani anlayin...
Elhamdulillah rahim agzi genisligime bakti 45.13 mm ...
Benim pulluklu de 4 gunde 50 gr almis masaallah... 8 gun onde topacik...
Gayet sağlıklı cok sukur
Elini kapadi yuzune kus yapti bize bugun...
Neyse epey konuştuk...
Dedim siz beni tanimiyorsunuz bende sizi o gunku fevri davranisiniz benim psikolojime ters dustu...
Sonucta hallettik...
Butun benim kalp ve prof raporlarinin fotokopisini aldi...
Benim kalpte az sorun var...
Cikista bashekime gittim hallettigimizi soyledim devam ediyorum dedim...
Bashekimde sizi takip edicez bizde plesantanin yukari cikmadi biraz xor sizin durumda ... aysel hanim biraz fevri olmus olabilir ama iyi drdur merak eymeuin 32. De belli olur dedi...
Sonuc bu kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?