- 19 Kasım 2013
- 376
- 200
- 63
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.781
doktorla görüştüm arkadaşlar tam değerleri söylemedi ama kistler için renkli ultrason istedi cuma günü çektirip getirirsin dedi beta sonuçlarına görede hamilelik var perşembe günü kontrole gel keseyide görebiliriz dedi ama cuma günü ikisine birden randevu alacağım. işin kötü tarafı değerler nasıl bilmiyorum hastanenin online sonuç ekranı çalışmıyor
sanırım bu doktorun ultrason aletine göre mi ultrason bilgisine göre mi değişiyor bilemedim
ben 2012 haziran annesiyim..38+5 te sezeryan doğum yaptım.. oğlum için 4200 demişti eğer 40 haftayı beklersek 6 kiloyu bulur bu nedenle riske atamayız demişti. maşallah kilosu 4210 boyu 57 cm olarak dünyaya geldi paşacıkımm bekleseydik ki riskli kiloya girdiği için tehlikeli olabilirdi ikimiz içindeyani doktor gayet değerlerde gerçeğe yakın bilgiler verdi..
7+3 tü doktora gittiğimde. yani tarih tam olarak 14üydü. doktorum çok rahattı yani ne bileyim hiçbi terslik yok tahlillerimde de yok tabi bi tek sarılık aşısı yapılcak doğumdan sonra dedi hiçbi terslik yok rahim tersliğinden de korkma 6.-7. ayda düzeliyo , düzelmese de sıkıntı olmuyo falan dedi içimi rahatlattı ama ben bi kaç gün önce boş gebelikle ilgili bişeyler duydum korktum açıkçası...
kesinlikle öyle tamamen kısmet meselesi. benim oğlumda iri ve başı büyük görünüyordu ultrasona göre kontrole gittiğimde nst de sancı vardı ultrasonda yanılttığı için beklemek istemedi doktorlar ve sezeryana alındım malesef. ultrasonda 4.400 görünen bebek 3.800 doğdu ve başıda normal sınırlardaydı. vardır bundada bir hayır dedik o zaman.
Biraz da magazin
Ece erken 3 aylik hamile fakat bebegin cinsiyeti belli olmus erkekmis. Instagramda herkes zengin olunca ozel muayene ile ogrenmek mumkun demekki devlet hastanesinde 5 ayda ogreniyorsunuz yazmislar... peki siz ne dusunuyorsunuz konu hakkinda yorumlari alayim
cnm o konuda şüphe yok bende bundan önceki kaybettiğim bebeğimin cinsiyetini 12. haftada sorduğumda hemen söylemişti umarım bunuda öğrenirim 12. haftada o günleri görelimde hayırlsıylaBiraz da magazin
Ece erken 3 aylik hamile fakat bebegin cinsiyeti belli olmus erkekmis. Instagramda herkes zengin olunca ozel muayene ile ogrenmek mumkun demekki devlet hastanesinde 5 ayda ogreniyorsunuz yazmislar... peki siz ne dusunuyorsunuz konu hakkinda yorumlari alayim
Evet yeminliler galiba gorselerde solemiyorlar illa gununu beklicekler yada tam net cinsel organiniAslında bu ultrason denilen aletle doktorlar bebeğin kemik yapısını 2,5-3 aylıkken net olarak ölçümleyebiliyorlarmış,
buradanda bebeğin cinsiyet yorumlamasını yapabiliyorlarmış diye biliyoruım
ancaaak ben özel muaynehaneye gidiyor olamam rağmen doktorum cinsel organını görene kadar söylemiyorrrr
Aminnn canim insan ister istemez merak ediyor vede tam bisey alicaz renk kisminda takili kalioz mecburen cinsiyetini beklicez cogu seyi almak icin bi de allah korusunda biraz daha bekleyip ilk 3aydaki tehlikeyi atlatayim istiyorum :)cnm o konuda şüphe yok bende bundan önceki kaybettiğim bebeğimin cinsiyetini 12. haftada sorduğumda hemen söylemişti umarım bunuda öğrenirim 12. haftada o günleri görelimde hayırlsıyla
düşünme hiç öyle şeyler senAminnn canim insan ister istemez merak ediyor vede tam bisey alicaz renk kisminda takili kalioz mecburen cinsiyetini beklicez cogu seyi almak icin bi de allah korusunda biraz daha bekleyip ilk 3aydaki tehlikeyi atlatayim istiyorum :)
Haklisin cnm o konuda zaten suan zaman gecmiyo gibi gozuksede bi bakmisiz hayirlisi ile kucagimizdalardüşünme hiç öyle şeyler senama bence de bekle birşeyler almak için daha sonra iyice ağırlaşmadan alırsın ben çok temkinliyim 7. ay olmadan alamam hiç birşey odası bile doğum yapacağım hafta gelsin diğerisini 18. haftada kaybettim göze alamam şimdi
Biraz da magazin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?