2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Slm cnm bende 18. haftamda kaybettım bebeğimi mart/2014 te. şimdi tekrar hamıleyım allah bu sefer inş nasip kısmet eder. aynı korkular bende de var bende 7. ayı doldurduktan sonra alırım buyuk şeyleri diyorum hep..
Allah bu sefer daim etsin cnm hayırlı uğurlu olsun bebeğin

Cok kafama takıldı saglık Ocağına gıtsem ordaki alet ıle 7. Haftada kalp duyulur mu acaba içimde hem korku var hemde hiç hamile değilmişim gibi
Yok cnm duyulmaz. O alet ile belki 20. Haftalarinda ancak duyarsin. Sakin olmaya calus iyi seyler dusun.iyiyi dusun iyiyi cagir moduna kesinlikle inaniyorum

Canim bende MTHFR heterozigot deger var. Keseyi gordugumde basladim clexane 0.4 e. Ne diyeti yapman lazim

Canim bende MTHFR heterozigot deger var. Keseyi gordugumde basladim clexane 0.4 e. Ne diyeti yapman lazim
Bende c677 homozigot mutant metoninden sinirli diyet diye ama tabi hamileykrn cok zor oluyo dayanamiyorum.doktor hamile kalmadan once kan oihtilasmasi oldugunu ogrendigimizde vermisti diyeti yarin diktora gidince konuscam belki diyeti esnetir biraz. Ne guzel keseyi gormussun darisi bize masaallah canim.

Kapiya felan koyamaz canim cunku hamile bayani isten cikartmak yasak ve de bi yasina kadar. Bu sekilde bir yasa var egerki cikartilirsanda dava aciyosun isyerine bidunya para aliyosun. Nese diger konuya gelince Allah hepimize acil sifa versin zor bi donem canim ben artik daraldikca Allaha dua ediyorum dayanma gucu ver sabir ver diye

herwood rabbim yardımcın olsun bulantı cok zor. korkma kimse atamaz seni kapının önüne:)) kızlar devlet hastanelerinde cinsiyeti gec söylemelerinin bir sebebi. kız çocugu istemeyen aileler bunu erken tarihlerde ögrenince kurtajla aldırıyorlarmış özellikle doguda((

iyi akşamlar kızlarr biraz kendime geldim öyle bakayım sayfaya dedim. ilk etapta nette ca125 in anlamını öğrenince çok endişelendim ama vardır bundada bir hayır perşembeye kadar aklıma kötü hiçbirşey getirmemeyi düşünüyorum.

cnm bence normal.... hormanlar tam gaz çalışıyor :) akıntı olması iyi zaten...
önemli olan akıntının kokusuz ve koyu renk olmaması ..
haklısın canım
Cok kafama takıldı saglık Ocağına gıtsem ordaki alet ıle 7. Haftada kalp duyulur mu acaba içimde hem korku var hemde hiç hamile değilmişim gibi
zeynepcim sağlık ocağında 16. haftadan sonra dinlenebiliyor.
Merhaba benimde henüz kesem oluşmamış perşembe günü doktor böyle söyledi, benim perşembe 144,4 tü, bugün doktorun dediğinine göre 600 olması lazımmış, senin değerin kaç acaba
ben ilk defa bugün beta hcg yaptırdım ondada 1143 ,10 çıktı değer buna göre gebesiniz dedi doktor perşembe günü renkli ultrasonda görürüz dedi bakalım kısmet artık.
merhaba gizemcim benimde 2010 mart doğumlu bir oğlum var inşallah ilerleyen dönemlerde daha sık paylaşımlarda bulunabiliriz. sana en büyük tavsiyem bu dönemin keyfini çıkar çünkü hayatta en fazla kaç defa başımıza gelebilir ki

benim beklemediler bile canım ama o zaman düşünemedim tabii şimdiki aklım olsa en azından sancılarımı bekler ondan sonra sezeryana evet derdim bana göre sezeryan bir doğum şekli değil kurtarma operasyonu. ama büyük konuşmuyorum tabiki inşallahh 2. bebeğim doğma vaktine kendi karar verir tentene teması sağlayabileceğim keşkesiz bir doğumum olur.

portiscey cim inşallah o günleri görürüz hep birlikte bende sezaryandan başka seeneği olmayanlardanım kan sulandırıcı iğne kullanıyorum zor oldumu toparlanman szeryandan sonra

yok cnm ilk 3 gun biraz zor geciyo sonra 1 ayda tamamen iyilesmis oluyorsun. ama normal dogumun hissiyati sancilari dogum ani fln var ya onlari yasamak isterdim, benim de bi normal dogum hikayem olsun isterdim. ama iste bunlari soyledikten hemen sonra da sukrediyorum hem ben hem bebegim sapasaglam bir dogum gecirdik hicbir sorun yasamadan. hem bebek hem anne icin hayirlisi nasilsa oyle olsun her zaman, hepimiz icin.

Merhaba cnm...
Elbette cok tatli bu belirtiler...
Cumlemize hayirli dogum ve saglikli bebis versin Cenabi Hak. ..
Evt bendede gaz var bulanti yok gibi hep azcik var ama rahatsiz edecek kadar diil hafif...
Goguslerim adet vaktime yakin sismwye basladi simdi dokunamiyorum bile uykumu boluyor acisi...
Bel agrim cok...
Birde acayip genisledim ... bedenim bacaklarim kalinlasti...
Boyle genisleyip sisen var mi ?
Annem kiz bebis diyor bana hamile kakdiginda bikac gunde beli 4 cm kalinlasmis...
Bir oglum var ona hamileyken bole ilk ayda sismemistim...

Doktorum önlem amacli kullanalim dedi o yuzden kullanıyorum canim. Ben persembe gunu vajinal ultrason ile gordum canim keseyi sende gorebilirsin bence. Hadi guzel haberlerini bekliyorum inşallah. Sira kalp atışında bakalim bu hafta duyabilecek miyiz yoksa haftaya mi kalacak? Kuzum iyi olsun da yeter ki geç duyalim sorun degil dimi? Rabbime bu günler icin şükürler olsun inşallah devamini da kucagimiza almayi da nasip eder

ya hamilelik takvimini bi turlu ekleyemiyodum, tarihi giriyorun yok eklenmiyo. meger dogum tarihine 2014 yaziyomusum neyse sorun duzeldi cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…