- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.801
Eveeet korkmaaaa....Kızlar vajinanızda böyle sulu sulu oluyor mu?hmn cvb yazarmısınız..
düşünme hiç öyle şeyler senama bence de bekle birşeyler almak için daha sonra iyice ağırlaşmadan alırsın ben çok temkinliyim 7. ay olmadan alamam hiç birşey odası bile doğum yapacağım hafta gelsin diğerisini 18. haftada kaybettim göze alamam şimdi
Yok cnm duyulmaz. O alet ile belki 20. Haftalarinda ancak duyarsin. Sakin olmaya calus iyi seyler dusun.iyiyi dusun iyiyi cagir moduna kesinlikle inaniyorumCok kafama takıldı saglık Ocağına gıtsem ordaki alet ıle 7. Haftada kalp duyulur mu acaba içimde hem korku var hemde hiç hamile değilmişim gibi
Canım cok korkuyorum yaa bişi olck diye orasıo kadar sulu ki korkuyrm sendede mi oleEveeet korkmaaaa....
Kokusuz ve renksiz oldugu surece sorun yok cnm...
Gebelikte vücut 2 kat östrojen üretiyor...
Canım cok korkuyorum yaa bişi olck diye orasıo kadar sulu ki korkuyrm sendede mi ole
Canim bende MTHFR heterozigot deger var. Keseyi gordugumde basladim clexane 0.4 e. Ne diyeti yapman lazim
Bende c677 homozigot mutant metoninden sinirli diyet diye ama tabi hamileykrn cok zor oluyo dayanamiyorum.doktor hamile kalmadan once kan oihtilasmasi oldugunu ogrendigimizde vermisti diyeti yarin diktora gidince konuscam belki diyeti esnetir biraz. Ne guzel keseyi gormussun darisi bize masaallah canim.Canim bende MTHFR heterozigot deger var. Keseyi gordugumde basladim clexane 0.4 e. Ne diyeti yapman lazim
Ayy ne guzel hic bukadar erken soyleyenini duymamistim.12 haftalikken soylemisti oglumu.ama katiliyorum kemik yapisindan anliyorlarBenim 8.haftalıkken söylemişti doktorum kız die kemik yapısından anlıyolar
Kapiya felan koyamaz canim cunku hamile bayani isten cikartmak yasak ve de bi yasina kadar. Bu sekilde bir yasa var egerki cikartilirsanda dava aciyosun isyerine bidunya para aliyosun. Nese diger konuya gelince Allah hepimize acil sifa versin zor bi donem canim ben artik daraldikca Allaha dua ediyorum dayanma gucu ver sabir ver diyekızlar bulantıdan ne çalışabiliyorum nede yemek yiyebiliyorum benim bildiğim sadece sabah olmazmıydı bu zıkkım yaaa iş yerine bile zor geldim otobüse bindim 2 durak sonra koşarak indim metroya yurumek zorunda kaldım böyle giderse patron kapının önune kor yakında beni...
Hangi doktormus o yeri nerdeBenim 8.haftalıkken söylemişti doktorum kız die kemik yapısından anlıyolar
haklısın canımcnm bence normal.... hormanlar tam gaz çalışıyor :) akıntı olması iyi zaten...
önemli olan akıntının kokusuz ve koyu renk olmaması ..
zeynepcim sağlık ocağında 16. haftadan sonra dinlenebiliyor.Cok kafama takıldı saglık Ocağına gıtsem ordaki alet ıle 7. Haftada kalp duyulur mu acaba içimde hem korku var hemde hiç hamile değilmişim gibi
ben ilk defa bugün beta hcg yaptırdım ondada 1143 ,10 çıktı değer buna göre gebesiniz dedi doktor perşembe günü renkli ultrasonda görürüz dedi bakalım kısmet artık.Merhaba benimde henüz kesem oluşmamış perşembe günü doktor böyle söyledi, benim perşembe 144,4 tü, bugün doktorun dediğinine göre 600 olması lazımmış, senin değerin kaç acaba
merhaba gizemcim benimde 2010 mart doğumlu bir oğlum var inşallah ilerleyen dönemlerde daha sık paylaşımlarda bulunabiliriz. sana en büyük tavsiyem bu dönemin keyfini çıkar çünkü hayatta en fazla kaç defa başımıza gelebilir kiMrb hanımlar yazılanlara bakılırsa çoğunuzun ikinci gebeliği ben 25 yaşındayım ilk bebeğimi bekliyorum tecrübelerinizi benim gibi ilk gebeliğini yaşayan arkadaşlarımızla paylaşırsanız sevinirim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim
benim de 1.5 yil once 37. haftada doktor 3kusur demisti normal dogum istiyosan 1-2 hafta icinde dogurman lazim yoksa bebek iri sen doguramazsin dedi. ben de normal dogumu inanilmaz istiyodum. o zaman birsuru sey yaptim gelsin diye ama gelmek de bilmedi 41+1 de hala hicbi belirtim yoktu. bebek 4300 gorunuyodu, sana suni sanci vermiycem bile sen doguramazsin dedi. sonucta sezeryanla 3900 g olarak dogdu. icimde hep uhte kaldi hala pek atlatabilmis degilim, suni sanciyla normal dogururdum belki de diye. ama sonunda kendimi de avutmaya calisiyorum hayirlisi boyleymis, saglikla kucagima aldim ya diye. simdi bu dogumum mecburen sezeryan olucak ama en azindan aklimda soru isareti kalmiycak normal mi sezeryan mi diye :)
hoşgeldinizz ne güzel rabbim kolaylık versin size.Merhaba lar. Ben de geldim.takipteyim sizi:) tüp bebek ile ilk hamileligim.ikiz gebelik:)Desteğinize ihtiyaç duyacagim.bu konuda çok tecrübesiz im cunku.
Özetledi m kendimi. Ben de artik buralardayim kizlar
portiscey cim inşallah o günleri görürüz hep birlikte bende sezaryandan başka seeneği olmayanlardanım kan sulandırıcı iğne kullanıyorum zor oldumu toparlanman szeryandan sonra
Merhaba cnm...Merhaba haziran anneleri nasilsiniz ben artik 4. Haftayi doldurdum an itibariyle belirtilerim gaz, sık idrara cikma ,goguslerde hassasiyet , bacağa vuran bel agrisi rahatsız etse de hoşuma gidiyor bu belirtiler inşallahbu kez rRabbim yüzümeggüler
Doktorum önlem amacli kullanalim dedi o yuzden kullanıyorum canim. Ben persembe gunu vajinal ultrason ile gordum canim keseyi sende gorebilirsin bence. Hadi guzel haberlerini bekliyorum inşallah. Sira kalp atışında bakalim bu hafta duyabilecek miyiz yoksa haftaya mi kalacak? Kuzum iyi olsun da yeter ki geç duyalim sorun degil dimi?Bende c677 homozigot mutant metoninden sinirli diyet diye ama tabi hamileykrn cok zor oluyo dayanamiyorum.doktor hamile kalmadan once kan oihtilasmasi oldugunu ogrendigimizde vermisti diyeti yarin diktora gidince konuscam belki diyeti esnetir biraz. Ne guzel keseyi gormussun darisi bize masaallah canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?