2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba Kızlar . Bi haftadır giremiyodum foruma. İdrar yollarım iltihaplandı ve serumlarla ayağa kalktım, antibiyotikler içtim mecburen. Çok dikkat edin kendinize. Ciddi bi hastalık. Çok şükür bebişimde bende iyiyim şimdi.

kızlar seker yuklemesi ve idrar testi sonuçlarım cıkmış doktoruma sordum
Sonuclar iyi. İdrarda ureme yok. Seker de normal. dedi. çok şükür bunuda atlattım rabbim son 3 ayımıda sağlıklı sorunsuz geçirmeyi nasip etsin bana ve cümlemize
Kan Biyokimyası
ORAL GLUKOZ TOLE.TEST(1h) *
Glukoz (0 dk) 83
Glukoz (60 dk) 97

Geçmiş olsun canım.

ayy canım uyuyamama hissi çok kötü gerçekten. bazen sabaha karşı uyanıyorum. uyumaya çalışıyorum ama olmuyor. senin problemler üst üste gelmiş canım

hiç duymadım cnm bu markaları, iyimî ki?

canım fl değerine bak. orada şu an kaç hafta kaç günlük çıkıyor. ikinizinde boyu uzun kısa olmaz üzülme.
Canım orda 21 hafta 4 günlük yazıyo, demekki 9 gün önde paşam çok saol yaa, şuna bak hiç bilmîyodum orda yazdığını uyuz doktor da söylememişti.. Rahatladım bak şimdi , demekki yoğurtlar sütler çift sarılı yumurtalar işe yaramış :) peki orda m1 3.63cm yazan ne biliyomusun?[/QUOTE]
canım fl değerini mi söylüyorsun? eğer oysa doktorlar onu 7 ile çarpıyorlar ve boyunu buluyorlar.

geçmiş olsun kuzum hemencecik atlatırsın inşallah.

Sağol canım benim
Bu arada test sonuçlarının güzel çıkmasına çok çok sevindim, maşallahh ikinizede
Darısı bize

J jasminka83 canım farkı takma kafaya geçmiş olsun inşallah baban daha iyi olur, bebek için aradaki farkı takma kafana yetişiyiorlar sonradan benimkide geriden gidiyor...
Benim afp degerim yuksekti canim detayli doktorum boyle durumlarda bebek geriden geliyorsa erken dogumdan suphelendi, o yuzden kontrol detayluya cagirdi yarin icin.insallah duzel7r duadan baska yapabileceg8m bi sey yok

Amn canim insallah zaten bebegi dusundugumden gitmedim yoksa coktan ordaydim.Insallah hepimizin yaptigi bu fedakarliklar bosa gitmez

Sen gittinmi canim kontrole tekrar bebegin durumu nedirrrr
Benim yarin tekrar detaylim var 17+3 te gittigim icin detayliya doktor tekrar cagirdi erken dogum riskine gore, yarin belli olacak kapanmismi aradaki fark Detaylu doktorum cok iyi bur doktor alaninda o yyzden kendu doktorum kontrola cagirmadi zaten ona gozukeceksin tekrar dedi, gicik adam

Merhaba hanımlar. Grip olmaya ilk adımlarımı atmış bulunuyorum....

Canım geçmiş olsun Cvitamin olan meyveleri ye bol bol ....

Canım her şetyin yolunda olmasına sevindim her şey yolunda gider inş

Arkadaşlar bebeklerinizin kıyafetlerini kaçıncı haftalarda yıkamayı, ütülemeyi, hazırlamayı planlıyorsunuz.

İlk hamileliğimde . haftalarda hazırlamıştım herşeyini 35+6 da da doğdu prensesim.

Şimdi de hazırladım çocuğu ama yıkanıp ütülenecek, şubat tatilinde kızımla beraber hazırladık.

selam canim
masallah ne güzel gelisimini erken tamamlicak sanirim senin kuzucuk
kilosu boyuda yerindeymis masallah canim
Ben boyundan süpheliyim 25cm yazdim ama tam hatirlamiyorum o an kilosuna çok takmistim doktora sorayim diye düsünürken söyledi boydan emin degilim.. ama kilosu tami tamina 634gramdi 22+4'te...
Valla çokta tombis olmasin nolur ben normal dogum istiyorum Allah'in izniyle

Iste tosun kizim, yanaklari dedigin gibi tombis olcak sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…