- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.401
geçmiş olsun kuzum hemencecik atlatırsın inşallah.Geçmiş olsun canım, sanırım bende senin gibiyim bugün üzerimde bi kırgınlık, boğazımda yanma, burumda tıkanıklık.
İnşallah ilerlemeden cabucak atlatırız...
Merhaba Kızlar . Bi haftadır giremiyodum foruma. İdrar yollarım iltihaplandı ve serumlarla ayağa kalktım, antibiyotikler içtim mecburen. Çok dikkat edin kendinize. Ciddi bi hastalık. Çok şükür bebişimde bende iyiyim şimdi.
ayy canım uyuyamama hissi çok kötü gerçekten. bazen sabaha karşı uyanıyorum. uyumaya çalışıyorum ama olmuyor. senin problemler üst üste gelmiş canımDinlenmeye çalışıyorum canım ama 3 gündür falan bir de uykusuzluk başladı.
Daha doğrusu uyku var ama uyuyamıyorum.
2 gecedir de mide yanması çekiyorum aşırı derecede sanki alevler çıkıyor midemden boğazıma doğru.
Canım orda 21 hafta 4 günlük yazıyo, demekki 9 gün önde paşamhiç duymadım cnm bu markaları, iyimî ki?
canım fl değerine bak. orada şu an kaç hafta kaç günlük çıkıyor. ikinizinde boyu uzun kısa olmaz üzülme.
kızlar seker yuklemesi ve idrar testi sonuçlarım cıkmış doktoruma sordum
Sonuclar iyi. İdrarda ureme yok. Seker de normal. dedi. çok şükür bunuda atlattım rabbim son 3 ayımıda sağlıklı sorunsuz geçirmeyi nasip etsin bana ve cümlemize
Kan Biyokimyası
ORAL GLUKOZ TOLE.TEST(1h) *
Glukoz (0 dk) 83
Glukoz (60 dk) 97
geçmiş olsun kuzum hemencecik atlatırsın inşallah.
Insallah canim tesekkur ederimgünaydın canım
inşallah baban sağ salim atlatacak. üzme sen kendini. bebeğin kapar aradaki farkı merak etme...
Benim afp degerim yuksekti canim detayli doktorum boyle durumlarda bebek geriden geliyorsa erken dogumdan suphelendi, o yuzden kontrol detayluya cagirdi yarin icin.insallah duzel7r duadan baska yapabileceg8m bi sey yokJ jasminka83 canım farkı takma kafaya geçmiş olsun inşallah baban daha iyi olur, bebek için aradaki farkı takma kafana yetişiyiorlar sonradan benimkide geriden gidiyor...
canım bende baktım şimdi. harika duruyorlar. eve gidince ayrıntılı bakarım bende
canım çok güzeller ama çeşit çok. seçim yapmak çok zorkızlar, bebeğimin odası için buradan duvar sticker'i siparis verdim, hepsi çok hoşuma gitti, çok tatlılar.
http://www.evmanya.com/kategori/947-cocuk-odasi-sticker
aynen canım sırf hayallerimiz gerçekleşsinbizim sorduklarımızda aynı fiyattı. oysaki kalitesi normal bi hastane cıkısıyla aynı. sırf lisanslı die hava parası alıyorlarnese sonucta öle ya da böle alıcaz ilk bebek olunca para hesabı yapamıyor insan :)))
Amn canim insallah zaten bebegi dusundugumden gitmedim yoksa coktan ordaydim.Insallah hepimizin yaptigi bu fedakarliklar bosa gitmezCanımmm babana geçmiş olsun iyi geçecek ameliyatı sen üzülme hiç. Artık tıp çok ilerledi, çoğu şeyin tedavisi var. Benim babam da kalp krizi geçirdi 2 defa. üstüne bi de organ nakli oldu. 18 yıldır yanımızda çok şükür. herşeyin bi çaresi var sen hiç canını sıkma emi.bebeğinin senden başka kimsesi
yok. kendini üzersen bebeğin de üzülür
Canımmm babana geçmiş olsun iyi geçecek ameliyatı sen üzülme hiç. Artık tıp çok ilerledi, çoğu şeyin tedavisi var. Benim babam da kalp krizi geçirdi 2 defa. üstüne bi de organ nakli oldu. 18 yıldır yanımızda çok şükür. herşeyin bi çaresi var sen hiç canını sıkma emi.bebeğinin senden başka kimsesi yok. kendini üzersen bebeğin de üzülür
Benim yarin tekrar detaylim var 17+3 te gittigim icin detayliya doktor tekrar cagirdi erken dogum riskine gore, yarin belli olacak kapanmismi aradaki fark Detaylu doktorum cok iyi bur doktor alaninda o yyzden kendu doktorum kontrola cagirmadi zaten ona gozukeceksin tekrar dedi, gicik adamSen gittinmi canim kontrole tekrar bebegin durumu nedirrrr
Sagol canim insallahMerhaba kizlar J jasminka83 canim insallah baban ameliyati rahat atlatir bebisin de gayet sagliklidir merak etme canim
canım bende baktım şimdi. harika duruyorlar. eve gidince ayrıntılı bakarım bende
Merhaba hanımlar. Grip olmaya ilk adımlarımı atmış bulunuyorum....
Canım her şetyin yolunda olmasına sevindim her şey yolunda gider inşMerhaba Kızlar . Bi haftadır giremiyodum foruma. İdrar yollarım iltihaplandı ve serumlarla ayağa kalktım, antibiyotikler içtim mecburen. Çok dikkat edin kendinize. Ciddi bi hastalık. Çok şükür bebişimde bende iyiyim şimdi.
canım geçmişi okurken aklıma geldi sorayım dedim. bnm bebiş normalde 06/06/2015 doğumlu ama doktorumuz gelişimi ilerde die 01/06/2015 olarak değiştirdi muhtemelen doğum tarihini. şimdi 01/06 olunca senle aynı oluyor ama benim bebiş 23+5 de 594 gr 28cm di haftasına göre normal dedi doktorumuz. senin bebişin kilosu maşallah çok iyi çıkmış sevindim tombiş yanaklı olacak galiba tam sıkmalık yanakları olacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?