- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.421
Geçmiş olsun canım.
İnş canım teşekkür ederim.Canım geçmiş olsun Cvitamin olan meyveleri ye bol bol ....
Canım her şetyin yolunda olmasına sevindim her şey yolunda gider inş
Arkadaşlar bebeklerinizin kıyafetlerini kaçıncı haftalarda yıkamayı, ütülemeyi, hazırlamayı planlıyorsunuz.
İlk hamileliğimde . haftalarda hazırlamıştım herşeyini 35+6 da da doğdu prensesim.
Şimdi de hazırladım çocuğu ama yıkanıp ütülenecek, şubat tatilinde kızımla beraber hazırladık.
Aynen öyle canım... İnşallah bir an önce geçer...ayy canım uyuyamama hissi çok kötü gerçekten. bazen sabaha karşı uyanıyorum. uyumaya çalışıyorum ama olmuyor. senin problemler üst üste gelmiş canım
selam canim
masallah ne güzel gelisimini erken tamamlicak sanirim senin kuzucuk
kilosu boyuda yerindeymis masallah canim
Ben boyundan süpheliyim 25cm yazdim ama tam hatirlamiyorum o an kilosuna çok takmistim doktora sorayim diye düsünürken söyledi boydan emin degilim.. ama kilosu tami tamina 634gramdi 22+4'te...
Valla çokta tombis olmasin nolur ben normal dogum istiyorum Allah'in izniyle
Iste tosun kizim, yanaklari dedigin gibi tombis olcak sanirim
Eki Görüntüle 1407242
evet canım aynenaynen canım sırf hayallerimiz gerçekleşsin
33-34üncü haftalarimda yapmayi düsünüyorum Allahin izniyle..
Insallah herseyi tamamlayinca saglikla gelir güzel bebislerimiz
Sen ilkini kaçinci haftanda yapmistin eksik yazmissin canim ? :)
Oyyyy maşallah senin tombişe, geçen hafta salı günü detaylı kontrolümde tam 22.1 de kilosu 420 gram. dı buda kızım gibi düşük ağırlıklı mı doğacak ne.
Kızım 35+6 günlükken 2,310 gram olarak doğru.
Senin pıtırcığın maşallahı var.
oyy maşallah bebişine canım evet yanaklar ben burdayım dio :))) inş normal doğum olur canım Allahın izniyle merak etme senin doğumuna etkileyecek kdr kilolu olması için doğuma kadar 4000-4500 felan olması lazım :))) doktorun normal diosa sorun yok demektir kilosundaselam canim
masallah ne güzel gelisimini erken tamamlicak sanirim senin kuzucuk
kilosu boyuda yerindeymis masallah canim
Ben boyundan süpheliyim 25cm yazdim ama tam hatirlamiyorum o an kilosuna çok takmistim doktora sorayim diye düsünürken söyledi boydan emin degilim.. ama kilosu tami tamina 634gramdi 22+4'te...
Valla çokta tombis olmasin nolur ben normal dogum istiyorum Allah'in izniyle
Iste tosun kizim, yanaklari dedigin gibi tombis olcak sanirim
Eki Görüntüle 1407242
oyy maşallah bebişine canım evet yanaklar ben burdayım dio :))) inş normal doğum olur canım Allahın izniyle merak etme senin doğumuna etkileyecek kdr kilolu olması için doğuma kadar 4000-4500 felan olması lazım :))) doktorun normal diosa sorun yok demektir kilosunda:)))
sen baktıktan sonra fikir verirsin bize. bizde ona göre sipariş veririzEvimize 5 dk. mesafedeki avm de şubesi varmış, gidip bire bir bakacağım.
çok saol tatlım inş sizlerinde normal çıkarSağol canım benim
Bu arada test sonuçlarının güzel çıkmasına çok çok sevindim, maşallahh ikinizede
Darısı bize
Num lock tuşu kapalıymış hafta çıkmamış canım.
30. haftada yapmıştım iyiki de erken yapmışım erken doğdu kuzucuk.
bende detaylı ultrasondaki doktoruma sormuştum normal dogum için uygunmuyum die onun için şuan çok erken ona bakmak için ancak doğum vaktin yaklaştığı zaman bakabilir demişti bekliyorum bende o zamanın gelmesini tekrar sormak için :)Daha doktorumada sormadim dogrusu dogum seklini, ama bisey demedigine göre normal görüyor oda..
hayirlisi bakalim canim saglikli olsunlar insallah...
ama kiz dedigin hanim hanimcik çiti piti olmali ne güzel :) masallah kizina, dogduktan sonra almistir kilolari
Bide erken dogumunda etkisi vardir canim 3ü bulurdu haftasi biraz yüksek olsaydi :)
Saglikli olsunlarda gerisi bos.
Tesekkür ederim teyzesi pitircik degil tosuncuk o
Hahahaha Doğru ya tosuncuk. :)
Bu hamileliğimde biraz daha temkinli olmayı düşünüyorum nasip olursa.
Kızıma hamileyken doktorumdan izin almış 37. haftada saçımı boyatmak için kuaförümden randevu bile almıştım. Saçlarımı boyatacak, ağda vs. yaptıracaktım kiiii 35+6 da geldi kuzum.
Bunda biraz daha temkinli olmayı düşünüyorum.
Bütün hazırlıkları 2 hafta öne çekme gibi bir planım var.
bende detaylı ultrasondaki doktoruma sormuştum normal dogum için uygunmuyum die onun için şuan çok erken ona bakmak için ancak doğum vaktin yaklaştığı zaman bakabilir demişti bekliyorum bende o zamanın gelmesini tekrar sormak için :)
bende detaylı ultrasondaki doktoruma sormuştum normal dogum için uygunmuyum die onun için şuan çok erken ona bakmak için ancak doğum vaktin yaklaştığı zaman bakabilir demişti bekliyorum bende o zamanın gelmesini tekrar sormak için :)
ayyyyy bide o agda olaylari varrrr dogru ya iyi hesaplamak gerekiyor
naptin peki o halde özellikle agdayi nasil halletmistin
Ben 36inci haftama alayim bari tüm randevularimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?