2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

33-34üncü haftalarimda yapmayi düsünüyorum Allahin izniyle..
Insallah herseyi tamamlayinca saglikla gelir güzel bebislerimiz

Sen ilkini kaçinci haftanda yapmistin eksik yazmissin canim ? :)

Oyyyy maşallah senin tombişe, geçen hafta salı günü detaylı kontrolümde tam 22.1 de kilosu 420 gram. dı buda kızım gibi düşük ağırlıklı mı doğacak ne.

Kızım 35+6 günlükken 2,310 gram olarak doğru.

Senin pıtırcığın maşallahı var.

33-34üncü haftalarimda yapmayi düsünüyorum Allahin izniyle..
Insallah herseyi tamamlayinca saglikla gelir güzel bebislerimiz

Sen ilkini kaçinci haftanda yapmistin eksik yazmissin canim ? :)

Num lock tuşu kapalıymış hafta çıkmamış canım.

30. haftada yapmıştım iyiki de erken yapmışım erken doğdu kuzucuk.

ama kiz dedigin hanim hanimcik çiti piti olmali ne güzel :) masallah kizina, dogduktan sonra almistir kilolari
Bide erken dogumunda etkisi vardir canim 3ü bulurdu haftasi biraz yüksek olsaydi :)
Saglikli olsunlarda gerisi bos.
Tesekkür ederim teyzesi pitircik degil tosuncuk o

oyy maşallah bebişine canım evet yanaklar ben burdayım dio :))) inş normal doğum olur canım Allahın izniyle merak etme senin doğumuna etkileyecek kdr kilolu olması için doğuma kadar 4000-4500 felan olması lazım :))) doktorun normal diosa sorun yok demektir kilosunda :)))

Daha doktorumada sormadim dogrusu dogum seklini, ama bisey demedigine göre normal görüyor oda..
hayirlisi bakalim canim saglikli olsunlar insallah...

Num lock tuşu kapalıymış hafta çıkmamış canım.

30. haftada yapmıştım iyiki de erken yapmışım erken doğdu kuzucuk.

Hakkaten erkenden yapman çok iyi olmus.. Bende iste en geç 34üncü haftalarda hazirlarim hem çantamizi hemde bebisin kiyafetlerini diyorum bakalim...

Daha doktorumada sormadim dogrusu dogum seklini, ama bisey demedigine göre normal görüyor oda..
hayirlisi bakalim canim saglikli olsunlar insallah...
bende detaylı ultrasondaki doktoruma sormuştum normal dogum için uygunmuyum die onun için şuan çok erken ona bakmak için ancak doğum vaktin yaklaştığı zaman bakabilir demişti bekliyorum bende o zamanın gelmesini tekrar sormak için :)

Hahahaha Doğru ya tosuncuk. :)

Bu hamileliğimde biraz daha temkinli olmayı düşünüyorum nasip olursa.

Kızıma hamileyken doktorumdan izin almış 37. haftada saçımı boyatmak için kuaförümden randevu bile almıştım. Saçlarımı boyatacak, ağda vs. yaptıracaktım kiiii 35+6 da geldi kuzum.

Bunda biraz daha temkinli olmayı düşünüyorum.

Bütün hazırlıkları 2 hafta öne çekme gibi bir planım var.

ayyyyy bide o agda olaylari varrrr dogru ya iyi hesaplamak gerekiyor
naptin peki o halde özellikle agdayi nasil halletmistin

Ben 36inci haftama alayim bari tüm randevularimi

112 günün kalmış, 12 gün sonra ikili rakamlara düşeceksin inş.

Ben kızımı normal doğumla dünyaya getirdim, inş. buda öyle olur.

hmm anladim canim o zaman sorsamda bisey diyemicekmis...
Hayirlisi bakalim biz herseye hazirlikli olalim tabi sartlandirmamak gerek normal dogum diye.. Önemli olan annede bebekte saglikli olsun insallah..

ayyyyy bide o agda olaylari varrrr dogru ya iyi hesaplamak gerekiyor
naptin peki o halde özellikle agdayi nasil halletmistin

Ben 36inci haftama alayim bari tüm randevularimi

Valla gündüz olsa yine de alt tarafa ağda yapamam, yaptıramam da, bacaklarıma giderdim 10 dk.

Ama saat gecenin 3 ü olunca, birde ağda için uzatmışken mecburen jilete vurdum.

kızlar bu arada sabah bi haber okudum çok üzüldüm. bodrumda 8 aylık hamile bi kadın bebeği için babyshower partisi için hazırlık yaparken tansiyonu felan düşmüş hastaneye bi gitmişler plasentası patlamış bebeği ölmüş kendiside zehirlenmiş ölümden dönmüş allah düşmanımın bile başına vermesin normalde haberleri okumam cunku çok etkilenirim bugun denk geldi öle bunuda şu yuzden paylaştım sizinle hamileliğin son 2 ayında kesinlikle kendimizi yormamalıymışız tansiyonumuzun dengede kalması çok önemliymiş sanırım bu yuzden doğuma 3-4 hafta kala izne çıkartıyor devlet zorla. aman hazırlıklarınızı mümkün olduğunca erken bitirin son aya bırakmayın kızlar biz elimizden geleni yapalım takdir yine Allaha kalsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…