2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ayyyyy bide o agda olaylari varrrr dogru ya iyi hesaplamak gerekiyor
naptin peki o halde özellikle agdayi nasil halletmistin

Ben 36inci haftama alayim bari tüm randevularimi

Ama yinede çok iyi hatırlıyorum doktoruma doğumda bile unutmadan demiştim, göbeğimden dolayı çok iyi temizlenememiş olabilirim lütfen kusura bakmayın diye.

Tansiyon problemi ile erken doğum yapanlardan biri de benim.

Kızımda 35. haftafa çıkmıştı tansiyonum.

Bakalım şimdilik bunda bir sorun yok, inş. olmazda.

Haberi bende okudum çokta üzüldüm.

hmm anladim canim o zaman sorsamda bisey diyemicekmis...
Hayirlisi bakalim biz herseye hazirlikli olalim tabi sartlandirmamak gerek normal dogum diye.. Önemli olan annede bebekte saglikli olsun insallah..
aynen canım ilk tercihim normal ama o olmazsa sezeryan die kafama yerleştirdim sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için. aynen evet onemli olan benim rahatım değil bebeğimin sağlıkla dünyaya gelmesi ben ne gerekiyorsa çekerim onun için :)

Tansiyon problemi ile erken doğum yapanlardan biri de benim.

Kızımda 35. haftafa çıkmıştı tansiyonum.

Bakalım şimdilik bunda bir sorun yok, inş. olmazda.

Haberi bende okudum çokta üzüldüm.
çok şükür canım atlatmışsın ne guzel... bende çok üzüldüm Rabbim hepimize sorunsuz doğumlar nasip etsin inşallah...

Doğum eylemi çok farklı sen ne düşünürsen düşün, ne planlarsan planla uymuyor.

Benim doktorumda düşük ağırlıklı diye sezeryan önermişti, doğmasa bile 15 gün sonra sezeryan olacaktım.

Ama bu planı yaptıktan 2 sonra normal doğumla doğdu, çokta kolay bir doğum yaptım, 2 saat sonra kalktım gezdim.

Epidurale bile gerek kalmadan açılmam çok hızlı ilerledi, hele doğum haneye girip çıkmam 20 dk. sürdü.

Benim için zor olan sürekli nst ye bağlı olduğum için ve her an sezeryan olma ihtimallim olduğu için ayağa kalkmam ve su içmem bile yasaktı o sıkmıştı beni biraz.

Valla gündüz olsa yine de alt tarafa ağda yapamam, yaptıramam da, bacaklarıma giderdim 10 dk.

Ama saat gecenin 3 ü olunca, birde ağda için uzatmışken mecburen jilete vurdum.

Ama yinede çok iyi hatırlıyorum doktoruma doğumda bile unutmadan demiştim, göbeğimden dolayı çok iyi temizlenememiş olabilirim lütfen kusura bakmayın diye.

Kusura bakmazlar artik insanlik hali ya, ben simdiden egilipte bakamiyorum neresi temiz degil diye, ayna kullaniyorum ilerde nolucaz kimbilir o koca göbekle ihlaya tislaya alicaz mecbura kalinca artik

O haberi bende okudum hâlâ etkisindeyim çok ama çok üzücü ya Rabbim büyük sabirlar versin o bayana Allah yardimcisi olsun ailesininde kendisininde

Hiç yorulmamaliyiz çok dogru söylüyorsun canim

Kusura bakmazlar artik insanlik hali ya, ben simdiden egilipte bakamiyorum neresi temiz degil diye, ayna kullaniyorum ilerde nolucaz kimbilir o koca göbekle ihlaya tislaya alicaz mecbura kalinca artik

Orası öyle de insan yine de çekiniyor.

Onun için bunda Allah nasip ederse kendi açımdan biraz daha temkinli olmayı düşünüyorum.

Tabi evdeki hesap çarşıya uyarsa.

Ay kizlar ben de egilip bakamiyorum karnim dikine buyudu benim ben de ayna kullaniyorum bi de mecbur jilet kullaninca(nefret ederim jiletden) ah lazer ah niye zararlisinki?,benim eltimin de dogumu ansizin gelmis kiz hic jiletle de yapamamis apar topar gitmisler ebeye soylemis temizleyemedim afedersiniz ebe de hic bi sorun yok tuy zaten nolucakki demis hem cogu ulkelerde kadinlar temizlemiyolar oyle sac gibi duruyo

Kaçıncı haftada hazırlamıştır canim

hahahah saç gibi duruyo dedigin gibi igrenç biz temiz milletiz yine halimize sükür.. Yurtdisinda yasiyorum ve çogu kadin yaz aylarinda sifir kol giymelerine ragmen koltuk alti temizligi yapmadan geziyorlar... Kaldiki alt bölge hiç gözükmüyor diye saldim çayira mevlam kayira yapiyorlar kesin
Benim avantajim olurda agda zamanina yetisemezsem burdaki ebeler yadirgamicaklar

Yaz gelse zaman daha güzel ve çabuk geçer bizim için.

Allah nasip ederse 26. haftada yani 3 martta tekrar kontorlüm var, ondan sonra hazırlamayı düşünüyorum yavaş yavaş.

Yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi.

Şanslısın o zaman.

yine de o halde gitmem canim bakma oyle dedigime.. Hem suyun gelse bile yaklasik 15-20 saatte oluyor dogum duydugum kadariyla.. yanlis miyim?

Yanlışsın valla canım.

Yani kişisine göre.

Benim gece saat 3 te suyum ve nişanım aynı anda wc de geldi,

Tuvaletimi yaptım söylemesi ayıptır tuvaletten sonra su akmaya devam etti, peçete ile siliyim dedim nişanımında geldiğini gördüm.

Duş aldım gittim, yatışım vs. yapıldı 8.20 de kızım doğdu.

Ahhahahah sen fransadasin galiba dimi canim avrupalilarin cogu oyle hic temizlemezler oyle normal onlar icin senin icin de sorun olmaz canm ama burdakiler temizliyorlar zaten avantajlari var sarisinlar biz de onlemimizi aliriz insallah her sey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…