- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.441
ayyyyy bide o agda olaylari varrrr dogru ya iyi hesaplamak gerekiyor
naptin peki o halde özellikle agdayi nasil halletmistin
Ben 36inci haftama alayim bari tüm randevularimi
kızlar bu arada sabah bi haber okudum çok üzüldüm. bodrumda 8 aylık hamile bi kadın bebeği için babyshower partisi için hazırlık yaparken tansiyonu felan düşmüş hastaneye bi gitmişler plasentası patlamış bebeği ölmüş kendiside zehirlenmiş ölümden dönmüş allah düşmanımın bile başına vermesin normalde haberleri okumam cunku çok etkilenirim bugun denk geldi öle bunuda şu yuzden paylaştım sizinle hamileliğin son 2 ayında kesinlikle kendimizi yormamalıymışız tansiyonumuzun dengede kalması çok önemliymiş sanırım bu yuzden doğuma 3-4 hafta kala izne çıkartıyor devlet zorla. aman hazırlıklarınızı mümkün olduğunca erken bitirin son aya bırakmayın kızlar biz elimizden geleni yapalım takdir yine Allaha kalsın...
aynen canım ilk tercihim normal ama o olmazsa sezeryan die kafama yerleştirdim sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için. aynen evet onemli olan benim rahatım değil bebeğimin sağlıkla dünyaya gelmesi ben ne gerekiyorsa çekerim onun için :)hmm anladim canim o zaman sorsamda bisey diyemicekmis...
Hayirlisi bakalim biz herseye hazirlikli olalim tabi sartlandirmamak gerek normal dogum diye.. Önemli olan annede bebekte saglikli olsun insallah..
çok şükür canım atlatmışsın ne guzel... bende çok üzüldümTansiyon problemi ile erken doğum yapanlardan biri de benim.
Kızımda 35. haftafa çıkmıştı tansiyonum.
Bakalım şimdilik bunda bir sorun yok, inş. olmazda.
Haberi bende okudum çokta üzüldüm.
aynen canım çoğu gitti azı kaldı. inşallah öle olur canımm112 günün kalmış, 12 gün sonra ikili rakamlara düşeceksin inş.
Ben kızımı normal doğumla dünyaya getirdim, inş. buda öyle olur.
aynen canım ilk tercihim normal ama o olmazsa sezeryan die kafama yerleştirdim sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için. aynen evet onemli olan benim rahatım değil bebeğimin sağlıkla dünyaya gelmesi ben ne gerekiyorsa çekerim onun için :)
Valla gündüz olsa yine de alt tarafa ağda yapamam, yaptıramam da, bacaklarıma giderdim 10 dk.
Ama saat gecenin 3 ü olunca, birde ağda için uzatmışken mecburen jilete vurdum.
Ama yinede çok iyi hatırlıyorum doktoruma doğumda bile unutmadan demiştim, göbeğimden dolayı çok iyi temizlenememiş olabilirim lütfen kusura bakmayın diye.
aynen canım ilk tercihim normal ama o olmazsa sezeryan die kafama yerleştirdim sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için. aynen evet onemli olan benim rahatım değil bebeğimin sağlıkla dünyaya gelmesi ben ne gerekiyorsa çekerim onun için :)
kızlar bu arada sabah bi haber okudum çok üzüldüm. bodrumda 8 aylık hamile bi kadın bebeği için babyshower partisi için hazırlık yaparken tansiyonu felan düşmüş hastaneye bi gitmişler plasentası patlamış bebeği ölmüş kendiside zehirlenmiş ölümden dönmüş allah düşmanımın bile başına vermesin normalde haberleri okumam cunku çok etkilenirim bugun denk geldi öle bunuda şu yuzden paylaştım sizinle hamileliğin son 2 ayında kesinlikle kendimizi yormamalıymışız tansiyonumuzun dengede kalması çok önemliymiş sanırım bu yuzden doğuma 3-4 hafta kala izne çıkartıyor devlet zorla. aman hazırlıklarınızı mümkün olduğunca erken bitirin son aya bırakmayın kızlar biz elimizden geleni yapalım takdir yine Allaha kalsın...
Kusura bakmazlar artik insanlik hali ya, ben simdiden egilipte bakamiyorum neresi temiz degil diye, ayna kullaniyorumilerde nolucaz kimbilir o koca göbekle ihlaya tislaya alicaz mecbura kalinca artik
Orası öyle de insan yine de çekiniyor.
Onun için bunda Allah nasip ederse kendi açımdan biraz daha temkinli olmayı düşünüyorum.
Tabi evdeki hesap çarşıya uyarsa.
Ay kizlar ben de egilip bakamiyorum karnim dikine buyudu benim ben de ayna kullaniyorumKusura bakmazlar artik insanlik hali ya, ben simdiden egilipte bakamiyorum neresi temiz degil diye, ayna kullaniyorumilerde nolucaz kimbilir o koca göbekle ihlaya tislaya alicaz mecbura kalinca artik
Kaçıncı haftada hazırlamıştır canimArkadaşlar bebeklerinizin kıyafetlerini kaçıncı haftalarda yıkamayı, ütülemeyi, hazırlamayı planlıyorsunuz.
İlk hamileliğimde . haftalarda hazırlamıştım herşeyini 35+6 da da doğdu prensesim.
Şimdi de hazırladım çocuğu ama yıkanıp ütülenecek, şubat tatilinde kızımla beraber hazırladık.
Ay kizlar ben de egilip bakamiyorum karnim dikine buyudu benim ben de ayna kullaniyorumbi de mecbur jilet kullaninca(nefret ederim jiletden) ah lazer ah niye zararlisinki?,benim eltimin de dogumu ansizin gelmis kiz hic jiletle de yapamamis apar topar gitmisler ebeye soylemis temizleyemedim afedersiniz ebe de hic bi sorun yok tuy zaten nolucakki demis hem cogu ulkelerde kadinlar temizlemiyolar oyle sac gibi duruyo
Yaz gelse zaman daha güzel ve çabuk geçer bizim için.
hahahah saç gibi duruyo dedigin gibi igrençbiz temiz milletiz yine halimize sükür.. Yurtdisinda yasiyorum ve çogu kadin yaz aylarinda sifir kol giymelerine ragmen koltuk alti temizligi yapmadan geziyorlar... Kaldiki alt bölge hiç gözükmüyor diye saldim çayira mevlam kayira yapiyorlar kesin
Benim avantajim olurda agda zamanina yetisemezsem burdaki ebeler yadirgamicaklar
Şanslısın o zaman.
yine de o halde gitmem canim bakma oyle dedigime.. Hem suyun gelse bile yaklasik 15-20 saatte oluyor dogum duydugum kadariyla.. yanlis miyim?
Ahhahahahhahahah saç gibi duruyo dedigin gibi igrençbiz temiz milletiz yine halimize sükür.. Yurtdisinda yasiyorum ve çogu kadin yaz aylarinda sifir kol giymelerine ragmen koltuk alti temizligi yapmadan geziyorlar... Kaldiki alt bölge hiç gözükmüyor diye saldim çayira mevlam kayira yapiyorlar kesin
Benim avantajim olurda agda zamanina yetisemezsem burdaki ebeler yadirgamicaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?