2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Olur Allahın izni ile inş.

Doğum hikayelerinden okuruz artık sıfıra mı vurabildin, 3 numara mı gittin. :)

hahaha, hayirlisi canim insallah 3 numarada fena naptin yahu

aslinda ben aranizda en erken dogum yapacaklardan biriyim, her gittigimde ölçülerimize göre dogum 25 mayis civari gözüküyor, dogurup gelip anlatirim burda insallah

hahaha, hayirlisi canim insallah 3 numarada fena naptin yahu

aslinda ben aranizda en erken dogum yapacaklardan biriyim, her gittigimde ölçülerimize göre dogum 25 mayis civari gözüküyor, dogurup gelip anlatirim burda insallah

25 görünüyorsa bebekler genelde 2 hafta önce 38. haftalarda doğarmış, 10-15 mayıstan sonra bekleriz artık.

Benimde kendim için nedense aklımdan 25 mayıs geçiyor.

canım fl değerini mi söylüyorsun? eğer oysa doktorlar onu 7 ile çarpıyorlar ve boyunu buluyorlar.[/QUOTE] ha doğru ozaman şuankiyle tutuyo çok saol cnm

Tansiyon problemi ile erken doğum yapanlardan biri de benim.

Kızımda 35. haftafa çıkmıştı tansiyonum.

Bakalım şimdilik bunda bir sorun yok, inş. olmazda.

Haberi bende okudum çokta üzüldüm.
canım benim de 2 kere 14 ve 15 oldu tansiyonum, doktor dediki eğer böyle giderse son zamanlar biraz başımız ağrıcak normalde 9-10 civarındadır tansiyonum, nie yükseliyo anlamadım ki

canım walla suyla nişanın ayrı şeyler olduğunu yeni duydum :) daha hiçbişi bilmiyorum yaa, nolcak benim bu Halim neyse sizlerin tecrübelerinden faydalancaz artık :)

aa enteresanmis yahu o kadar hafta zamanda geçmez
çikip dolasmaya iznin var mi peki ? hep orda mi olmalisin 7/24 ?
Var canim ama sadece bahcede yemekler de diyetik corba sebze o yuzden her kes evden getirtiyo dr yonlendiriyor ne zaman git diye 1 hafta kala da gidiyolar erken dogum riski olanlari daha erken gonderiyorlar mesela burda duzenleri boyle kizlar anlatiyor gittikten sonra da cikmiyorsun dogurana kadar ordasin, ben hic gormedim yani biri agri ceke ceke evden hastaneye gitsin onceden gidiyorlarAllah korusun bi komplikasyon olursa diye

canım fl değerini mi söylüyorsun? eğer oysa doktorlar onu 7 ile çarpıyorlar ve boyunu buluyorlar.
ha doğru ozaman şuankiyle tutuyo çok saol cnm

canım benim de 2 kere 14 ve 15 oldu tansiyonum, doktor dediki eğer böyle giderse son zamanlar biraz başımız ağrıcak normalde 9-10 civarındadır tansiyonum, nie yükseliyo anlamadım ki

canım walla suyla nişanın ayrı şeyler olduğunu yeni duydum :) daha hiçbişi bilmiyorum yaa, nolcak benim bu Halim neyse sizlerin tecrübelerinden faydalancaz artık :)[/QUOTE]

Tansiyon problemi kötü, içini rahat tut ama kontrollerini ihmal etme.

25 görünüyorsa bebekler genelde 2 hafta önce 38. haftalarda doğarmış, 10-15 mayıstan sonra bekleriz artık.

Benimde kendim için nedense aklımdan 25 mayıs geçiyor.

Olabilir canim mayis ortasi gibi bekliyorum iste bakalim prenses ne zaman karar verirse :)

Sende mayisa yakinsin neden olmasin 25 mayis :))

Allah korusun canim insallah riskin olmazda geç gidersin bari, zaman geçmez yahu orda
bide yemekler tatsiz tuzsuzsa vay haline
Annenler falan yanindalar mi yoksa türkiyedeler mi onlar?

Olabilir canim mayis ortasi gibi bekliyorum iste bakalim prenses ne zaman karar verirse :)

Sende mayisa yakinsin neden olmasin 25 mayis :))

Tansiyon preobleminden dolayı yine fazla beklemez diye düşünüyorum.

Sağlıkla doğsun da gün o kadar önemli değil.

Zaten normal doğumun en garip durumlarından biri de süpriz bir zamanda olması.

Tansiyon preobleminden dolayı yine fazla beklemez diye düşünüyorum.

Sağlıkla doğsun da gün o kadar önemli değil.

Zaten normal doğumun en garip durumlarından biri de süpriz bir zamanda olması.

Tansiyonunu her gittiginde ölçüyor mu doktorun? Bi sorun oldugu ne zaman belli olur?

Benim genelde 11-6 yada 10'a 6 civarindadir düsük biraz ama doktor hep çok iyi diyor..

Cok heyecanli bisey beklemesi, ah su son aya girsekte beklesek sabirsizlikla :)

Allah korusun canim insallah riskin olmazda geç gidersin bari, zaman geçmez yahu orda
bide yemekler tatsiz tuzsuzsa vay haline
Annenler falan yanindalar mi yoksa türkiyedeler mi onlar?
Ay insallah canm oyle her kes zaman gecmiyor diyor ordaay yemekleri hic sorma esime diyecem artik kayinvalidem gelicek insallah o zamn icin yemek yapip gonderirler izin verirlermi bilmem ama,yok canm ben azeriyim annemler Azerbacanda annem de gelemicek kayinvalidem gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…