- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.481
Oyle canim gidenler diyorlar sikiliyoruz ozluyoruz diye kontrol altinda tutuyorlar iste
Olur Allahın izni ile inş.
Doğum hikayelerinden okuruz artık sıfıra mı vurabildin, 3 numara mı gittin. :)
Merhaba kızlar,yeni farkettim ben bu sayfayı,kısmetse bende haziran annesi olacağım
Merhaba kızlar,yeni farkettim ben bu sayfayı,kısmetse bende haziran annesi olacağım
hahaha, hayirlisi canim insallah3 numarada fena naptin yahu
aslinda ben aranizda en erken dogum yapacaklardan biriyim, her gittigimde ölçülerimize göre dogum 25 mayis civari gözüküyor, dogurup gelip anlatirim burda insallah
Teşekkür ederim,hoşbuldum. Oğluşum olacak kısmetse,Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı kısmet etsin inşalah.hosgeldin :) saglicakla gelsin kuzularimizda insallah
cinsiyeti ögrendin mi?
Hoşbuldum,hepimiz sağlıkla,sıhhatle geçiririz inşallah ..Hoşgeldin aramıza.
Sağlıklı hamilelik dönemi geçirmenizi dilerim.
canım fl değerini mi söylüyorsun? eğer oysa doktorlar onu 7 ile çarpıyorlar ve boyunu buluyorlar.[/QUOTE] ha doğru ozaman şuankiyle tutuyo çok saol cnmCanım orda 21 hafta 4 günlük yazıyo, demekki 9 gün önde paşamçok saol yaa, şuna bak hiç bilmîyodum orda yazdığını uyuz doktor da söylememişti.. Rahatladım bak şimdi , demekki yoğurtlar sütler çift sarılı yumurtalar işe yaramış :) peki orda m1 3.63cm yazan ne biliyomusun?
canım benim de 2 kere 14 ve 15 oldu tansiyonum, doktor dediki eğer böyle giderse son zamanlar biraz başımız ağrıcakTansiyon problemi ile erken doğum yapanlardan biri de benim.
Kızımda 35. haftafa çıkmıştı tansiyonum.
Bakalım şimdilik bunda bir sorun yok, inş. olmazda.
Haberi bende okudum çokta üzüldüm.
canım walla suyla nişanın ayrı şeyler olduğunu yeni duydum :) daha hiçbişi bilmiyorum yaa, nolcak benim bu HalimYanlışsın valla canım.
Yani kişisine göre.
Benim gece saat 3 te suyum ve nişanım aynı anda wc de geldi,
Tuvaletimi yaptım söylemesi ayıptır tuvaletten sonra su akmaya devam etti, peçete ile siliyim dedim nişanımında geldiğini gördüm.
Duş aldım gittim, yatışım vs. yapıldı 8.20 de kızım doğdu.
Var canim ama sadece bahcede yemekler de diyetik corba sebzeaa enteresanmis yahu o kadar hafta zamanda geçmez
çikip dolasmaya iznin var mi peki ? hep orda mi olmalisin 7/24 ?
Evet canim 1 hafta kala en cabuk gidiyrsun o yuzden cantami falan her seyi hazir tutmaliyim3-5 gün desen neysede sizde süre çok uzunmuş ya, sen çok daha erken başlamalısın hazırlıklara desene.
ha doğru ozaman şuankiyle tutuyo çok saol cnmcanım fl değerini mi söylüyorsun? eğer oysa doktorlar onu 7 ile çarpıyorlar ve boyunu buluyorlar.
Teşekkür ederim,hoşbuldum. Oğluşum olacak kısmetse,Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı kısmet etsin inşalah.
25 görünüyorsa bebekler genelde 2 hafta önce 38. haftalarda doğarmış, 10-15 mayıstan sonra bekleriz artık.
Benimde kendim için nedense aklımdan 25 mayıs geçiyor.
Var canim ama sadece bahcede yemekler de diyetik corba sebzeo yuzden her kes evden getirtiyo dr yonlendiriyor ne zaman git diye 1 hafta kala da gidiyolar erken dogum riski olanlari daha erken gonderiyorlar mesela burda duzenleri boyle kizlar anlatiyor gittikten sonra da cikmiyorsun dogurana kadar ordasin, ben hic gormedim yani biri agri ceke ceke evden hastaneye gitsin onceden gidiyorlar Allah korusun bi komplikasyon olursa diye
Olabilir canim mayis ortasi gibi bekliyorum iste bakalim prenses ne zaman karar verirse :)
Sende mayisa yakinsin neden olmasin 25 mayis :))
Tansiyon preobleminden dolayı yine fazla beklemez diye düşünüyorum.
Sağlıkla doğsun da gün o kadar önemli değil.
Zaten normal doğumun en garip durumlarından biri de süpriz bir zamanda olması.
Geçmiş olsun,Trabzon da mı yaşıyorsunuz sizde ?Merhaba hanımlar. Grip olmaya ilk adımlarımı atmış bulunuyorum....
Ay insallah canm oyle her kes zaman gecmiyor diyor ordaAllah korusun canim insallah riskin olmazda geç gidersin bari, zaman geçmez yahu orda
bide yemekler tatsiz tuzsuzsa vay haline
Annenler falan yanindalar mi yoksa türkiyedeler mi onlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?