- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.501
Ay cok komik
Evet canım trabzon'dayım :) sende mi buradasın yoksa :)Geçmiş olsun,Trabzon da mı yaşıyorsunuz sizde ?
Tansiyonunu her gittiginde ölçüyor mu doktorun? Bi sorun oldugu ne zaman belli olur?
Benim genelde 11-6 yada 10'a 6 civarindadir düsük biraz ama doktor hep çok iyi diyor..
Cok heyecanli bisey beklemesi, ah su son aya girsekte beklesek sabirsizlikla :)
Ay kizlar ben de egilip bakamiyorum karnim dikine buyudu benim ben de ayna kullaniyorumbi de mecbur jilet kullaninca(nefret ederim jiletden) ah lazer ah niye zararlisinki?,benim eltimin de dogumu ansizin gelmis kiz hic jiletle de yapamamis apar topar gitmisler ebeye soylemis temizleyemedim afedersiniz ebe de hic bi sorun yok tuy zaten nolucakki demis hem cogu ulkelerde kadinlar temizlemiyolar oyle sac gibi duruyo
Evet bende Trabzon'dayım canım.Nasıl gidiyor hamileliğin.bende yeni iyileştim 2 hafta çok kötü grip olmuştum,aman dikkat et kendine iyice fena olmadan..Evet canım trabzon'dayım :) sende mi buradasın yoksa :)
geçmiş olsun canım dikkat et kendineMerhaba hanımlar. Grip olmaya ilk adımlarımı atmış bulunuyorum....
Geçmiş olsun canım baban sağlığuna biran önce kavuşur inşallah. Bebişin de gayet iyidir umarım.Güzel haberlerini bekliyoruz.Günaydın kızlar nasilsiniz. Bugün babam ameliyat oluyor inşallah iyi gecer ben gidemedim uçak yasak mi bilemiyorumyarin detayli doktorda kontrol randevum var erjen dogum riski gormysdu doktor insallah bebegim iyidir aradaki gun farkini kapar
1ay önce uzun bir oksuruk cekmiştim onu atlattım simdi de bu çıktı.... Bu ara havalar birden soğudu ya belki de ondandır canım. Geceleri de uyuyamıyorum vucudum iyice halsiz dustu o yüzden. İnşallah fena olmam ilaç da içmek istemiyorumEvet bende Trabzon'dayım canım.Nasıl gidiyor hamileliğin.bende yeni iyileştim 2 hafta çok kötü grip olmuştum,aman dikkat et kendine iyice fena olmadan..
Benim doktorum hiç bakmıyor kiloma tansiyonumaHer gittiğimde kilomu da tansiyonumuda ölçüyor canım.
22. haftalardan sonra daha çok dikkat edeceğiz, tuzu çok azaltacağız, 30 lardan sonra da tamamen hayatımızdan çıkarmaya çalışacağız dedi.
Taniyonum şimdilik iyi şükür, tansiyondan ziyade idrara sıçraması yani protein kaçağı daha kötü preeklampsi ye dönüşmesi tehlikeli.
Kızımda idrarda +1 protein vardı, +2 +3 tehlikeliymiş canım.
Hayirlisi canım yaa insallah guzel olurrr haber verirsin yarin artikkk:)Benim yarin tekrar detaylim var 17+3 te gittigim icin detayliya doktor tekrar cagirdi erken dogum riskine gore, yarin belli olacak kapanmismi aradaki fark Detaylu doktorum cok iyi bur doktor alaninda o yyzden kendu doktorum kontrola cagirmadi zaten ona gozukeceksin tekrar dedi, gicik adam
Ay insallah canm oyle her kes zaman gecmiyor diyor ordaay yemekleri hic sorma esime diyecem artik kayinvalidem gelicek insallah o zamn icin yemek yapip gonderirler izin verirlermi bilmem ama,yok canm ben azeriyim annemler Azerbacanda annem de gelemicek kayinvalidem gelicek
Evet hayirlisi canim bakalim nolcakanladim canim.. hayirlisi artik izin vermezlerse kaçak içeriye alirlar onlarda.. aç kalma yahu tamda son haftalarinda..
Normal kontrolunde mi bakmadi bebege? Allah allah insan laf olsun diye bilee soylerr kilosunu falan ne bileyimmBenim doktorum hiç bakmıyor kiloma tansiyonumaHatta son gittiğimde ultrasonla bebeğe bile bakmadı. Bebeğimin kilosunu boyunu hiç bişeyini söylemiyor verdiği çıktıdan bakıyorum. DOktorumu değiştirmek de istemiyorum çünkü serklajımı o yaptı.Ama byöle yapması çok canımı sıkıyor
Biliyorum canım ama çok gitmedim maçkaya. Bende 6aydır trabzondayım canım istanbulda yaşıyordum ondan önce :)Çok geçmiş olsun canım bende çok çektim,doktora da gittim ilaç yazdı aldım ama kullanmadım bende sadece burun spreyi kullandım mecbur.Ben Maçka'da yaşıyorum bilmem biliyor musun
Evet canım normal kontrolümde ama tahlil istemişti kum döküyordum, o yüzden sanki öyle kontrole gelmişim gibi davrandıNormal kontrolunde mi bakmadi bebege? Allah allah insan laf olsun diye bilee soylerr kilosunu falan ne bileyimm
Canm madem dikisi o atti diye birakmak istemiyosun baska doktora da gitsene. Cok ilgili doktorlar var. biz haliyle cok pinpirikli oluyoruzzz merak icindeyizz doktorun bbizle iletisimi nekadar iyi olursa icimizde okadar rahat ediyor.Evet canım normal kontrolümde ama tahlil istemişti kum döküyordum, o yüzden sanki öyle kontrole gelmişim gibi davrandı
Çok fazla seçim şansımız da yok burda malesef. Bi de benim bebek aşağıdaymış bu ara karnım böyle kasılıyor arada korkuyorum daCanm madem dikisi o atti diye birakmak istemiyosun baska doktora da gitsene. Cok ilgili doktorlar var. biz haliyle cok pinpirikli oluyoruzzz merak icindeyizz doktorun bbizle iletisimi nekadar iyi olursa icimizde okadar rahat ediyor.
Anladım canım, bende 6 aydır burdayım. Yenu evlendim zaten daha önce Katscontent://media/external/fileerideydimBiliyorum canım ama çok gitmedim maçkaya. Bende 6aydır trabzondayım canım istanbulda yaşıyordum ondan önce :)
Anladım canım, bende yeni geldim 6 ay oldu zaten evleneli daha önce kayserideydim. Hangi doktora gidiyorsun sen,memnun musunBiliyorum canım ama çok gitmedim maçkaya. Bende 6aydır trabzondayım canım istanbulda yaşıyordum ondan önce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?