2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Her gittiğimde kilomu da tansiyonumuda ölçüyor canım.

22. haftalardan sonra daha çok dikkat edeceğiz, tuzu çok azaltacağız, 30 lardan sonra da tamamen hayatımızdan çıkarmaya çalışacağız dedi.

Taniyonum şimdilik iyi şükür, tansiyondan ziyade idrara sıçraması yani protein kaçağı daha kötü preeklampsi ye dönüşmesi tehlikeli.

Kızımda idrarda +1 protein vardı, +2 +3 tehlikeliymiş canım.

Bugünde akşam oldu.

Kızım okuldan gelir (dört gözle bekliyorum) ardından babamız, yemek ye, ödev yap derken yatma zamanı.

Amaaaaann çok fena:))) allah temizlemeyi nasip etsin bize kızlar :))

Geçmiş olsun canım baban sağlığuna biran önce kavuşur inşallah. Bebişin de gayet iyidir umarım.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Evet bende Trabzon'dayım canım.Nasıl gidiyor hamileliğin.bende yeni iyileştim 2 hafta çok kötü grip olmuştum,aman dikkat et kendine iyice fena olmadan..
1ay önce uzun bir oksuruk cekmiştim onu atlattım simdi de bu çıktı.... Bu ara havalar birden soğudu ya belki de ondandır canım. Geceleri de uyuyamıyorum vucudum iyice halsiz dustu o yüzden. İnşallah fena olmam ilaç da içmek istemiyorum merkezde misin canım :)

Çok geçmiş olsun canım bende çok çektim,doktora da gittim ilaç yazdı aldım ama kullanmadım bende sadece burun spreyi kullandım mecbur. Ben Maçka'da yaşıyorum bilmem biliyor musun

Benim doktorum hiç bakmıyor kiloma tansiyonuma Hatta son gittiğimde ultrasonla bebeğe bile bakmadı. Bebeğimin kilosunu boyunu hiç bişeyini söylemiyor verdiği çıktıdan bakıyorum. DOktorumu değiştirmek de istemiyorum çünkü serklajımı o yaptı.Ama byöle yapması çok canımı sıkıyor

Hayirlisi canım yaa insallah guzel olurrr haber verirsin yarin artikkk:)

anladim canim.. hayirlisi artik izin vermezlerse kaçak içeriye alirlar onlarda.. aç kalma yahu tamda son haftalarinda..

Normal kontrolunde mi bakmadi bebege? Allah allah insan laf olsun diye bilee soylerr kilosunu falan ne bileyimm

Çok geçmiş olsun canım bende çok çektim,doktora da gittim ilaç yazdı aldım ama kullanmadım bende sadece burun spreyi kullandım mecbur. Ben Maçka'da yaşıyorum bilmem biliyor musun
Biliyorum canım ama çok gitmedim maçkaya. Bende 6aydır trabzondayım canım istanbulda yaşıyordum ondan önce :)

Normal kontrolunde mi bakmadi bebege? Allah allah insan laf olsun diye bilee soylerr kilosunu falan ne bileyimm
Evet canım normal kontrolümde ama tahlil istemişti kum döküyordum, o yüzden sanki öyle kontrole gelmişim gibi davrandı

Evet canım normal kontrolümde ama tahlil istemişti kum döküyordum, o yüzden sanki öyle kontrole gelmişim gibi davrandı
Canm madem dikisi o atti diye birakmak istemiyosun baska doktora da gitsene. Cok ilgili doktorlar var. biz haliyle cok pinpirikli oluyoruzzz merak icindeyizz doktorun bbizle iletisimi nekadar iyi olursa icimizde okadar rahat ediyor.

Canm madem dikisi o atti diye birakmak istemiyosun baska doktora da gitsene. Cok ilgili doktorlar var. biz haliyle cok pinpirikli oluyoruzzz merak icindeyizz doktorun bbizle iletisimi nekadar iyi olursa icimizde okadar rahat ediyor.
Çok fazla seçim şansımız da yok burda malesef. Bi de benim bebek aşağıdaymış bu ara karnım böyle kasılıyor arada korkuyorum da prolutonu bırakmıştık yine başladık progestanı günde 2 ye çıkardık. Bilmiyorum. Belki üniversite hastanesine giderim. 2 tane özel hastane var burda sadece öyle olunca da çok doktor yok

Biliyorum canım ama çok gitmedim maçkaya. Bende 6aydır trabzondayım canım istanbulda yaşıyordum ondan önce :)
Anladım canım, bende 6 aydır burdayım. Yenu evlendim zaten daha önce Katscontent://media/external/fileerideydim
Anladım canım, bende yeni geldim 6 ay oldu zaten evleneli daha önce kayserideydim. Hangi doktora gidiyorsun sen,memnun musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…