2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim cokngecmis olsun kasilmalarin düzenine dikkat et. Düzenli olarak devam etmesi twhlikeli allah korusun. Cok ayaakta kalmaa. Sen yinede baaka doktorada gitt bence. Dinlenincede bebek cikar yukari ins yaa..

kızlar merhaba acil bir danışacagım var sizlere...
idrar yolu enfeksiyonum vardı dr.um azosilin antibiyotik verdi afedersiniz o da beni ishal yaptı.bıraktım.ama enfeksiyon agrıları yine başlayınca hazır 15 tatilde evdeyim nasılsa katlanayım ishale diye tekrar başladım dr tavsiyesiyle.cmtsi günü bitti şükür ilaç.ishal de geçer diye seviniyordum daha kötü oldum.günde 1 kez yaşaken şimdi 3 e çıktı.bugün dersten çıkardı resmen.napsam netsem de geçse? var mı böyle bişey yaşayan?

Muz yee canimmm

mrb arkadaşlar ben daha ayrıntılı ultrasona girmedim moralım bozulur diye korkuyorum.ilk bebişimde down sendromu yüksek dediler büyük olasılıkla erken doğum dediler ama hiç bir tahmin doğru çıkmadı Rabbime şükürler olsan ama bunalıma girmiştim.hepimiz yavrularımızı sorunsuz kucaklıyabiliriz inşallah.

Canim cokngecmis olsun kasilmalarin düzenine dikkat et. Düzenli olarak devam etmesi twhlikeli allah korusun. Cok ayaakta kalmaa. Sen yinede baaka doktorada gitt bence. Dinlenincede bebek cikar yukari ins yaa..
Düzenli değil ama geceleri çok oluyor. Dinlenmeye çalışıyorum ama bebeğin aşağıda olması rahim şeklinden dolayı normalmiş Keşke 32. haftadan önce doğum iznine ayrılabilsek

Selam kızlar iki gündür yoktum Ankaradan misafirim geldi gez toz giremedim. benim göbek aldı başını gitti bu arada bu gün forumda geziyorduk teyzemle jokerde hamile bi kadınla konuştuk kadın sekiz aylıkmış benle aynıydı göbeği sekiz aylık nasıl oluyorsa tabi sonradan 28 haftalık dedi.

Geçmiş mesajları okuyamadım umarım herkes iyidir.

Kızlar bebekcaddesi die bi siteye denk geldim, çok harika bebiş kıyafetleri var, daha önce ordan alışveriş yapan oldu mu?

Kizlar ya cook sukur bebegim cok hareketli gece tekmeleriyle uykumdan uyandim ama dert degil :) cok guzel bi duygu ya meyve yedim simdi resmen horon tepiyo karnimda.hala hissedemeyen varsa sabirli olun.23. Haftada cok net belli oluyo artik.hatta disardan gorulebiliyo bile

slm cnm ya ayni sey bende de var gecen dr.a gttim kontrole kadin sok oldu ne olmus bu gobege die:)masallah bebisim iyi diye kendimi avutuyrm ama 9 aya kadar ne olur benm gobek korkmuyor degilim nasil hareket edicem bilmem

canım güvenmediğin biriyle devam etmek de kötü. insan biraz ilgi bekliyor. boyunu, kilosunu merak ediyorsun. sanırım özele gidiyorsun birde. ben senin yerinde olsam diğer doktorlara da bakardım

geçmiş olsun canım. bol su da içmeyi ihmal etme canım. su kaybı oluyor çünkü ishalle vücutta

Yazılan herşey iyi gelir canım, ek olarak söyleyeceğim küçük bir kase yoğurda 1 yemek kaşığı kadar kuru siyah çay koyup yersen oda iyi gelir. Bildiğim kadar zararı da yok,hemen iyileş inşallah.

Düzenli değil ama geceleri çok oluyor. Dinlenmeye çalışıyorum ama bebeğin aşağıda olması rahim şeklinden dolayı normalmiş Keşke 32. haftadan önce doğum iznine ayrılabilsek
Hmmmm anladim cnmm yaa. Rapor alamadin mi sen doktora soyledinmi erken dogum riskim var calisabilir miyim diyee?

şimdi patates koydum haşlansın diye inş faydası olur muz da geldi aklıma da evde yok bugün.başka nelerin faydası olur ki? ya da bebege zararı olur mu ki?
Yaa ishal normal.insanlarda bile kotu vucut su laybediyor. Tabi seninki yeni olmus gecer cnm yagli falanda yeme

iyi akşamlar kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu herkeste var sanırım bizim rutin kontrollerimiz vardı bugün onu yaptırdım hiç belirtim olmamasına rağmen idrarda enfeksiyon çıktı ama hamile olduğum için dahiliye uzmanı ilaç yazmadı az önce de karnımın tamamına sancı girdi bi kaç dk sonra geçti çok korktum sanırım enfeksiyondan sonra meleğim hareket etmeye başlayınca rahatladımumarım bi sıkıntı yaşamam bol su içcem artık

Hmmmm anladim cnmm yaa. Rapor alamadin mi sen doktora soyledinmi erken dogum riskim var calisabilir miyim diyee?
Çalışabilirsin dedi. Yarıyıl tatilinde memlekete gitmeye bile izin vermedi ama her gün 50 km yol gitmeme problem olmaz dedi.Ben de anlayamıyorum

Tesekkur ederim hepinize.buaksam patates denedim ise yarar ins.yaramazsa onerilerinizi deniycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…