- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.521
Canim cokngecmis olsun kasilmalarin düzenine dikkat et. Düzenli olarak devam etmesi twhlikeli allah korusun. Cok ayaakta kalmaa. Sen yinede baaka doktorada gitt bence. Dinlenincede bebek cikar yukari ins yaa..Çok fazla seçim şansımız da yok burda malesef. Bi de benim bebek aşağıdaymış bu ara karnım böyle kasılıyor arada korkuyorum daprolutonu bırakmıştık yine başladık progestanı günde 2 ye çıkardık. Bilmiyorum. Belki üniversite hastanesine giderim. 2 tane özel hastane var burda sadece öyle olunca da çok doktor yok
Muz yee canimmmkızlar merhaba acil bir danışacagım var sizlere...
idrar yolu enfeksiyonum vardı dr.um azosilin antibiyotik verdi afedersiniz o da beni ishal yaptı.bıraktım.ama enfeksiyon agrıları yine başlayınca hazır 15 tatilde evdeyim nasılsa katlanayım ishale diye tekrar başladım dr tavsiyesiyle.cmtsi günü bitti şükür ilaç.ishal de geçer diye seviniyordum daha kötü oldum.günde 1 kez yaşaken şimdi 3 e çıktı.bugün dersten çıkardı resmen.napsam netsem de geçse? var mı böyle bişey yaşayan?
Muz yee canimmm
Düzenli değil ama geceleri çok oluyor. Dinlenmeye çalışıyorum ama bebeğin aşağıda olması rahim şeklinden dolayı normalmişCanim cokngecmis olsun kasilmalarin düzenine dikkat et. Düzenli olarak devam etmesi twhlikeli allah korusun. Cok ayaakta kalmaa. Sen yinede baaka doktorada gitt bence. Dinlenincede bebek cikar yukari ins yaa..
slm cnm ya ayni sey bende de var gecen dr.a gttim kontrole kadin sok oldu ne olmus bu gobege die:)masallah bebisim iyi diye kendimi avutuyrm ama 9 aya kadar ne olur benm gobek korkmuyor degilim nasil hareket edicem bilmemSelam kızlar iki gündür yoktum Ankaradan misafirim geldi gez toz giremedim. benim göbek aldı başını gitti bu arada bu gün forumda geziyorduk teyzemle jokerde hamile bi kadınla konuştuk kadın sekiz aylıkmış benle aynıydı göbeği sekiz aylık nasıl oluyorsa tabi sonradan 28 haftalık dedi.
Geçmiş mesajları okuyamadım umarım herkes iyidir.
canım güvenmediğin biriyle devam etmek de kötü. insan biraz ilgi bekliyor. boyunu, kilosunu merak ediyorsun. sanırım özele gidiyorsun birde. ben senin yerinde olsam diğer doktorlara da bakardımBenim doktorum hiç bakmıyor kiloma tansiyonumaHatta son gittiğimde ultrasonla bebeğe bile bakmadı. Bebeğimin kilosunu boyunu hiç bişeyini söylemiyor verdiği çıktıdan bakıyorum. DOktorumu değiştirmek de istemiyorum çünkü serklajımı o yaptı.Ama byöle yapması çok canımı sıkıyor
geçmiş olsun canım. bol su da içmeyi ihmal etme canım. su kaybı oluyor çünkü ishalle vücuttakızlar merhaba acil bir danışacagım var sizlere...
idrar yolu enfeksiyonum vardı dr.um azosilin antibiyotik verdi afedersiniz o da beni ishal yaptı.bıraktım.ama enfeksiyon agrıları yine başlayınca hazır 15 tatilde evdeyim nasılsa katlanayım ishale diye tekrar başladım dr tavsiyesiyle.cmtsi günü bitti şükür ilaç.ishal de geçer diye seviniyordum daha kötü oldum.günde 1 kez yaşaken şimdi 3 e çıktı.bugün dersten çıkardı resmen.napsam netsem de geçse? var mı böyle bişey yaşayan?
Yazılan herşey iyi gelir canım, ek olarak söyleyeceğim küçük bir kase yoğurda 1 yemek kaşığı kadar kuru siyah çay koyup yersen oda iyi gelir. Bildiğim kadar zararı da yok,hemen iyileş inşallah.kızlar merhaba acil bir danışacagım var sizlere...
Hmmmm anladim cnmm yaa. Rapor alamadin mi sen doktora soyledinmi erken dogum riskim var calisabilir miyim diyee?Düzenli değil ama geceleri çok oluyor. Dinlenmeye çalışıyorum ama bebeğin aşağıda olması rahim şeklinden dolayı normalmişKeşke 32. haftadan önce doğum iznine ayrılabilsek
Yaa ishal normal.insanlarda bile kotu vucut su laybediyor. Tabi seninki yeni olmus gecer cnm yagli falanda yemeşimdi patates koydum haşlansın diye inş faydası olur muz da geldi aklıma da evde yok bugün.başka nelerin faydası olur ki? ya da bebege zararı olur mu ki?
Çalışabilirsin dedi. Yarıyıl tatilinde memlekete gitmeye bile izin vermedi ama her gün 50 km yol gitmeme problem olmaz dedi.Ben de anlayamıyorumHmmmm anladim cnmm yaa. Rapor alamadin mi sen doktora soyledinmi erken dogum riskim var calisabilir miyim diyee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?