- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.541
Hasan Tahsin Sanisoğlu'na gidiyorum ben canım önceden tereddüt ettim ama şu an memnunum. Her ultrasonda detaylıca inceliyor bebeğimi benim için de önemli olan bu:)Anladım canım, bende 6 aydır burdayım. Yenu evlendim zaten daha önce Katscontent://media/external/fileerideydim
Anladım canım, bende yeni geldim 6 ay oldu zaten evleneli daha önce kayserideydim. Hangi doktora gidiyorsun sen,memnun musun
Rapor vermemek icin yapmistir. Sen git devlet hastanesine de arkadaşım durumu izah et acik acik da rapor istedigini soyle. Biraz yuzsuz olmazsak onlarin umursadigi yok. Iki ay verse zaten dogum iznimize iki hafta falan kaliyor...inşallah hersey güzel olur ama ihmal etme bak ihmale gelmezÇalışabilirsin dedi. Yarıyıl tatilinde memlekete gitmeye bile izin vermedi ama her gün 50 km yol gitmeme problem olmaz dedi.Ben de anlayamıyorum
Bende de oluyor canım özellikle akşamları..arkadaşlar karnım taş gibi çok sert neyden olabilir acaba..daha önceki hamileliğimde son ayda olmuştu ama şimdi çok erken sanki nefes almakta güçlük çekiyorm..bu durumu yaşayan var mı?
sade soda iç canım yanma hissettiğinde. aksam yemekten 3 saat sonra 1 elma yedim midem ekşidi. soda içmedim çünkü gün içinde içmiştim. su içtim geçsin diye ama geçmedi öyle yattım. gelecek günlerde artacak o zaman da rennie veya talcid tabletlerden veya gaviscon şurup içicez.Dinlenmeye çalışıyorum canım ama 3 gündür falan bir de uykusuzluk başladı.
Daha doğrusu uyku var ama uyuyamıyorum.
2 gecedir de mide yanması çekiyorum aşırı derecede sanki alevler çıkıyor midemden boğazıma doğru.
Kizlar yemin ederim artk psikoloji fln kalmadı bendedün bebegim cok hareketliydi bugün hic hissedemedim neyse telas yapmim dedim neyseki yarm saat önce küçükte olsa hareket etti ama cok aşağıda hissettim sanki rahme doğru vurur gibiydi birde 10 dak.arayla 3 kez fln idrara ciktim.sadece herhangi bir ağrı hissetmiyrm cok şükür. Sizde boyle oldunuzmu hic valla panik atak oldm ya (((
kızlar, ben çok tuzlu yemek istiyorum. bu tansiyon için tehlikeli mi?
Ne güzel canım bende duymuştum methini.Bende Ayşe hanım a gidiyorum imperial de yani işte idare eder diyelim.Fazla ilgili değil,ultrason cihazına bakıp bir şeyler söylüyor ama ben hiçbirini göremiyorum :) Bu saatten sonrada değiştirmek istemiyorum bakalım ne olurHasan Tahsin Sanisoğlu'na gidiyorum ben canım önceden tereddüt ettim ama şu an memnunum. Her ultrasonda detaylıca inceliyor bebeğimi benim için de önemli olan bu:)
Merhabalar,geçmiş olsun.İlkini kaçıncı haftada oldunuz acaba?Herkese gunaydinnnn.Nasilsiniz guzel anneler??Dun 2.doz tetanoz asimi oldum Allah tan agri yok ilkinde agri yapmisti. Yarin da kontrolumuz var seker yuklemesi yapilacak insallah yuksek cikmaz:))
Canim ben de azosilin kullandim bende yapmadi ama kasinti fln yapti bende de enfeksiyonun yuksekli kullandiktan sonra düşmüş ama hala hafif var ayvanin iyi geldigini duymustumTesekkur ederim hepinize.buaksam patates denedim ise yarar ins.yaramazsa onerilerinizi deniycem.
Tesekkurler canim ilkini 19+2de olmustum sen kac haftalik hamilesin hosgeldin aramiza:))Merhabalar,geçmiş olsun.İlkini kaçıncı haftada oldunuz acaba?
Canim bende de oluyor oyle sol taraftan oyle acayip yerlerden vuruyor gece yatagima uzandigimda tekmeler atiyodu bebisim ama benim canimi acitiyo cok sert vuruyor hele bi dogsunlar inşallah popolarina popolarina vururuzGünaydın kızlar
Bugune korku ve endişeyle başladım... anne olmak ne zormuş... dün gece bebeğimin hareketlerini az hissettim sabahta ben kalkmadan önce o başlardı hareket etmeye sabahta hareket etmedi sonra kahvaltı yaptım süt içtim yola cıktım şimdi başlar hareket etmeye dedim yine etmedi işe geldi saat 10.30 oldu hala hareket yok normalde sabahları çok hareketlidir içime korku düştü bi taraftanda normaldir heralde diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama korkumu yenemiyorum. tam interneti açtım araştırmalara başladım pıt pıt bir iki tekme geldi hemde en alakasız yerden nerdeyse sırtıma yakın bi yerden sol tarafımdan hiç tahmin etmezdim orda hissetceğimiz demekki öle bi pozisyona girmişti hareket ediyor ama ben hissetmiyorum. ama bi doğsun poposuna poposuna vurucam sorcam anneyi korkutmak ne demekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?