- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.141
Ela ismi çok güzel canımEcrin Ela ama biz Ela diyeceğiz canım Allah nasip ederse.
Demek adaş olacaklar.
Aralarında dilek tutarız. )
Konserve yeşil fasülye ve yoğurtlu makarnamız var bugün canımmgecee ne yemeği yaptın canım?
Ela ismi çok güzel canımAma Ecrin'in anlamı ücret-fiyat demek... İyice düşündünüz mü kızınıza bu ismi vericek misiniz gerçekten
Konserve yeşil fasülye ve yoğurtlu makarnamız var bugün canımmBen öğle yemeğinde dayanamayıp dışardan sipariş verdiğimden hala karnım tok O yüzden gözüm bişey görmüyo
canım çok tatlı duruyor göbüşün çok yakışmış tulum banada kardesim vermişti bi deneyim bakayım göbeğimden olacakmı
Ahhh sorma canım.duygulandım bak şimdi. İlk dönemlerimde mide bulantısından öldüğüm günde 15 kere çıkarttığım zamanlarda sen yataktan kalkma der gider bana leblebi bs. getirirdi merhametli yavrum.
Şimdilik kıskanmayacak gibi duruyor ama zaman ne gösterecek bilemiyorum.
Aynen canim eskiden de oyle yapardim yoksa nefes alamam burun kemiginde azicik egrilik varmis disaridan bilinmedigi icin tikaniklik var zannediyodum o yuzden simdi de sagima soluma yatinca yastigi kucakliyorum o hissi veriyor
Tadinda bse yoktu canim ya sagol canim bnmbozulmuş olsaydı tadından anlardın cnm..bişey olmaz rahat ol..
Bende de taze fasülye var. :)
Şimdi de bulgur pilavı yapıyorum bir taraftan.
Yanınada köfte kızartacağım evdekilere.
Ben sadece bol salata ve fasülye yiyeceğim inş.
oh oh ohh afiyet olsunnn :) Ben olsam bir de cacık yapardım. Yaz yemeklerini çok seviyorum yaaa kış çabucak geçsinBende de taze fasülye var. :)
Şimdi de bulgur pilavı yapıyorum bir taraftan.
Yanınada köfte kızartacağım evdekilere.
Ben sadece bol salata ve fasülye yiyeceğim inş.
köfteden de ye bir iki iyi olur :)
ben ne yapsam bilemedim, sabah evden çikmadan kanat çikarcaktim patatesle firina veririm diye onuda unutmusum
aklima bisey gelmiyor dogrusu
evde salata malzememde yok..
omlet falan geçincez sanirim..
oh oh ohh afiyet olsunnn :) Ben olsam bir de cacık yapardım. Yaz yemeklerini çok seviyorum yaaa kış çabucak geçsin
A canim simdi gordum tarihi bitmis seyi nasil satarlar yaaaTadinda bse yoktu canim ya sagol canim bnm
çoğu yerde yanlış bilgi var canım.. Saçma sapan uyduruyor insanlar.. Buğlem falan gibi uydurma isimleri koydu geçtiğimiz yıllarda insanlar. Halbuki ne kuranda geçiyor ne de doğru düzgün bir anlamı var..Ecrini netten çok araştırdım ama Allahın hediyesi yazıyor.
çoğu yerde yanlış bilgi var canım.. Saçma sapan uyduruyor insanlar.. Buğlem falan gibi uydurma isimleri koydu geçtiğimiz yıllarda insanlar. Halbuki ne kuranda geçiyor ne de doğru düzgün bir anlamı var..
eymen ismini de çoğu kişi cennetin kapılarından biri oldugunu sanıyor ama cennetin 7 kapısı var ve hiçbirinin adı eymen falan değil..
Kısacası birileri bi isim uyduruyor ve ülkemizde bi anda moda oluyor. En iyisi bir bilene sormak. Arapça bilen, bu konuda eğitim almış hocalarımız ilahiyatçılarımız var. Bazen tv ye çıkıyorlar.
http://ecrin.nedir.com/ burdan bakabilirsin canımEcrini netten çok araştırdım ama Allahın hediyesi yazıyor.
Kırmızı et hiç yiyemiyorum canım. Hamilelik öncesi sadece söylemesi ayıptır pidede vs. yerdim.
Ama şimdi soğan ve çok baharat tüketemediğim için onu da yiyemiyorum.
Kırmızı etsiz bir hayatım var benim.
Ama kızımı ihmal etmemeye özen gösteriyorum.
Babamız zaten et canavarı.
Kahvaltılık çıkart, yanına ya menemen yada omlet yap. Oh mis.
http://ecrin.nedir.com/ burdan bakabilirsin canım
evde dikkat etmen gereken minik bi can olunca herseyden yapmaya calisiyorsundur :)
biz simdilik yemek yapmasamda olur modundayiz ilerde mecburi yapicagim günler olcak artik :)
aynen canim en iyisi kahvalti olcak sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?