2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
21-24 haftalıkken yapılıyor en net 22 haftayı doldurduktan sonra görülüyor canım

Günaydın kızlar benimde buakşam dokuZda ayrıntılı ultrasyonum çok heycanlıyım:)

Insaallah iyi haberlerle donersiniz canlar :) doya doya bakin kuzulara :)

Canim ac karnina gidiyosun yukleme yapmadan kan aliyiyolar sonra 1 er saat arayla 2 kere kan aliyolar canim sekerin tadini ben cok almamistim oyuzden rahatla icebilirsin bence:))

Günaydin güzel anneler

Hayirli cumalar, Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah, sag salim kavusalim evlatlarimiza

Bugün rüyamda dogum yaptigimi gördüm, hiçte acisi olmadi çok garip diyordum kendime :) Bide hemen kucagima verdiler emzirmeye baslayim diye resmen yasiyordum o anlari o kadar mutluydum ki

Allahim gerçek oldugunuda görürüz insallah zamani gelince

Oyy Allahim kabul etsin canim benim... Hiphizli öğrenirsin inşaAllah canimm...:)
Hayırlı cumalarin olsun seninde.miniginle :)

Ayy canim cok guzel bi ruya gormussun hayir olsun insallah bende gordum dogum yaptigimi 2 kere ikisinde de normal dogum diye gidip sezeryan oluyodum( Rabbim yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah:))

Canimmm öyledir diyorum bende, sen teyit edince tamam dedim :)
Ben kiii uykusuna yenik düşen hatun iyice ufacık seslere uyanır oldum...o degik de sağ sola dönmeden bile uyaniyorum... Şimdi hangippozisyonda yatsam acaba diye düşünüyorum..
Hadi hayırlısı :)
Minik tospalarimiz büyüyor elhamdülillah
Tamam veririm tatlim... Çok ileri bırakma boş cuzleri belki kaparsin

gunaydın canımm sana da hayırlı cumalar
yazdıklarını okudum şok oldum cunku bende bu gece aynı ruyayı gordum normal doğum yapmışım ama ne acı ne sancı hissetmişim. hangi ara yaptığımı bile anlamadım diyorum soranlara anlatıyorum, bebişide kucağıma vermişler allahım tam hayal ettiğim gibi diyorum ultrasonda gördüğüme o kdr benziyorki aynısnın gerçek haliydi resmen sarışın bişey babasının küçüklüğüne benziyor ama sanki gercek gibiydi resmen tatdım o duyguyu cok etkilendimm resmen kendi bebeğimi kucağıma almış gibi uyandımm hem mutlu oldum hem de rüya olduğunu öğrenince hüzünlendim

Hoşgeldin. 1 cüzde ben alayım (1 veya 30 olabilir mesela). Rabbim şimdiden kabul etsin.

Tamam cnm onceki bittimı? 24 we 25 olsun

Canim yaa...
Bende görmüştüm o kolay doğum yaptığım rüyayı, ne diyeyim inşaAllah öyle olur
Emzirdin mi peki, ben enzirdim bir kac kez, cük cük diye emiyordu Zülalim :)

Anneler neler doğuruyor yaa. 3 yaşındaki bu hafız çocuk (bebek) 37 süre biliyor. Kuzucuğa maşaAllah barekAllah.
Bir de 8-9 sene önceden hayretle dinlediğim bir bülbül daha. Arada hata yapmasa, kıyafetini düzeltmese, bu ses bu çocuktan çıkamaz diyordum, keşke bütün sureyi okusaymış yavrucak. Bunun gibi çok örnek var.
İnşaAllah bizim minnoşlara da nasip olur.

Ayy canim cok guzel bi ruya gormussun hayir olsun insallah bende gordum dogum yaptigimi 2 kere ikisinde de normal dogum diye gidip sezeryan oluyodum( Rabbim yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah:))

Aynen canim hayir olsun insallah, sizin için saglikli yöntem nasilsa öyle olsun gerçektede :)
Amin insallah saglicakla kavusalim...

yaaa esracim sanirim ayni gidiyoruz biz seninle tipatip bakalim ne zaman dogurcaz ikimizde gerçekte
Aynen anlattigin gibi çok mutlu uyandim ama rüyaymis diyip kötü oldum Benimkide ultrasonda gördügümün aynisiydi ya aglicam simdi hatirladikça

Canim yaa...
Bende görmüştüm o kolay doğum yaptığım rüyayı, ne diyeyim inşaAllah öyle olur
Emzirdin mi peki, ben enzirdim bir kac kez, cük cük diye emiyordu Zülalim :)

heheh insallah balim Amin gerçegi rüyasindan bile kolay ve güzel olsun insallah :)
Evet çok sık görüyorum emzirdigimi, bugünde emzirdim, oh diyorum yarasin hatta bi ara agzini çekip baktim süt gelmeye baslamis mi diye.. Ayy çok fena oldum gerçegini yasamak için inanilmaz sabirsizlaniyorum Sag salim nasip etsin Rabbim insallah...

Ismi Zülal mi olcak çok hos geliyor kulaga.. Anlami ne peki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…