- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.321
21-24 haftalıkken yapılıyor en net 22 haftayı doldurduktan sonra görülüyor canımherkese günaydın güzel anne adyaları. uzun zamandır yazamıyorum. çok nadir girebiliyordum zten. iş nedeniyle şehir filan değişince hiç fırsatım olmadı. arada eski topiğimi takip ediyorum buraya da girmeye çalışıyorum. nasılsınız. kuzular nasıl. benim bir sorum olcak. ayrıntılı ultrasonu hangi haftalarda yaptırdınız. benim ptesi randevum var burda ilk kez gitcem. 23+1 günlük olcam o zaman. geç kalmış olur muyum . nete baktım kafam karıştı 19-23 yazan var 24. hafta yazan var.
detaylarını yazarsın canım merak ediyoruz...inşallah hayırlı haberler alırsın:)Günaydın kızlar benimde buakşam dokuZda ayrıntılı ultrasyonum çok heycanlıyım:)
Günaydın kızlar benimde buakşam dokuZda ayrıntılı ultrasyonum çok heycanlıyım:)
günaydın kızlar uzun zamandır gelemedim malum tatildi bugün 4te ayrıntılı ultrason randevum var çok heyecanlıyım gerçi doktorum sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum dedi inşallah iyidir kuzum tabi hepimiz kuzuları iyidir inşallah
Canim ac karnina gidiyosun yukleme yapmadan kan aliyiyolar sonra 1 er saat arayla 2 kere kan aliyolar canim sekerin tadini ben cok almamistim oyuzden rahatla icebilirsin bence:))Günaydın kızlar şeker yüklemem var yarın sabah yaptıranlar bilgi verebilirmi bana aç karnına mı gittiniz eğer öyleyse kaç saat aç kaldınız 1er saat arayla 2 kez mi tokluk şekerine bakacaklar yoksa 1 kez mi?
@hamdes yazdim ama kissenin cani cekmez ins.
kizlar aklima gelmisken sorayim siz kac haftada 1 kontrole gidiyorsunuz?
Oyy Allahim kabul etsin canim benim... Hiphizli öğrenirsin inşaAllah canimm...:)Heeeeeyyyyyoooooooooooo......
Gunaaayydııın güzeller güzeli anneler ve en az anneleri kadar güzel minişleeer :)
Herkese musmustlu, sağlıklı bol tekmikli, tatlı mı tatlı bir gün olsun.
Ayrıca hayırlı Cuma'lar olsun efendim.
Biz kızımla kur'an kursuna başladık inşaallah 1.5, 2ay sonra son hatimlere katılabilirim.
Kocamaaaaaaaaaaaaan öpüyorum hepinizi. :-*
Ayy canim cok guzel bi ruya gormussun hayir olsun insallah bende gordum dogum yaptigimi 2 kere ikisinde de normal dogum diye gidip sezeryan oluyodumGünaydin güzel anneler
Hayirli cumalar, Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah, sag salim kavusalim evlatlarimiza
Bugün rüyamda dogum yaptigimi gördüm, hiçte acisi olmadi çok garip diyordum kendime :) Bide hemen kucagima verdiler emzirmeye baslayim diyeresmen yasiyordum o anlari o kadar mutluydum ki
Allahim gerçek oldugunuda görürüz insallah zamani gelince
Canimmm öyledir diyorum bende, sen teyit edince tamam dedim :)Cnm cok sevindim hayirli haberlerine...
Elhamdulillah...
Oy opem o sut kokulu yuzunu ben o kibar sultanin...
Cenabi Hak bizi yeni dogacak bebislerimiz icin hazirliyormus ... bu uyku bolunmeleri uyku tutmamalari bu yuzdenmis...
Cnm bu arada 16.17. Cuzu de alayim...
18 19 bos kalsa keske alabilirim onlarida du bakalim...
Hayirli cumalar bitanem...
Oy isirirlar kiz seni bu guzel gunaydin mesajlarini gorunce yuzumde guller aciyor...
Yerim ben o kucuk hanimi annişiyle kuran kurslarina mi baslamis aman aman...
ALLAH zihin acikligi versin cnm...
Masaallah size...
Şimdi bile ağlayabilirim o ani düşününce...çok güzeldi Allahimmm :):)ayyy masallah minik kuzuna canim agzini aciyo demek yirim onu cimcime
gunaydın canımm sana da hayırlı cumalarGünaydin güzel anneler
Hayirli cumalar, Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah, sag salim kavusalim evlatlarimiza
Bugün rüyamda dogum yaptigimi gördüm, hiçte acisi olmadi çok garip diyordum kendime :) Bide hemen kucagima verdiler emzirmeye baslayim diyeresmen yasiyordum o anlari o kadar mutluydum ki
Hoşgeldin. 1 cüzde ben alayım (1 veya 30 olabilir mesela). Rabbim şimdiden kabul etsin.Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 4.ayımızdayız... Süremiz 10 Marta kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
4.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...
3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz :
2.Cüz:
3.Cüz:
4.Cüz:
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.cüz: @mirac75
11.Cüz: @mirac75
12.cüz: @mirac75
13.Cüz: @mirac75
14.Cüz: @mirac75
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:SirriEyvan
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:
yenisinden vereyim canım , hangileri istersin :)
Allah razı olsun...
yalnız belirtmekte fayda var..
benim mesajımı alıntılamadığın takdirde bana ileti gelmiyor maalesef..
etiket koymuşlar ama etiketleyince bana ileti gelmediği müddetçe ne faydası olacak ki onun :)))
Canim yaa...Günaydin güzel anneler
Hosbuldum, 1 i veriyorum canimm...Hoşgeldin. 1 cüzde ben alayım (1 veya 30 olabilir mesela). Rabbim şimdiden kabul etsin.
Bitmedi, üstünde çalışıyorum tatlimm:):)Tamam cnm onceki bittimı? 24 we 25 olsun
Anneler neler doğuruyor yaa. 3 yaşındaki bu hafız çocuk (bebek) 37 süre biliyor. Kuzucuğa maşaAllah barekAllah.Heeeeeyyyyyoooooooooooo......
Gunaaayydııın güzeller güzeli anneler ve en az anneleri kadar güzel minişleeer :)
Herkese musmustlu, sağlıklı bol tekmikli, tatlı mı tatlı bir gün olsun.
Ayrıca hayırlı Cuma'lar olsun efendim.
Biz kızımla kur'an kursuna başladık inşaallah 1.5, 2ay sonra son hatimlere katılabilirim.
Kocamaaaaaaaaaaaaan öpüyorum hepinizi. :-*
Ayy canim cok guzel bi ruya gormussun hayir olsun insallah bende gordum dogum yaptigimi 2 kere ikisinde de normal dogum diye gidip sezeryan oluyodum( Rabbim yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah:))
gunaydın canımm sana da hayırlı cumalar
yazdıklarını okudum şok oldum cunku bende bu gece aynı ruyayı gordumnormal doğum yapmışım ama ne acı ne sancı hissetmişim. hangi ara yaptığımı bile anlamadım diyorum soranlara anlatıyorum, bebişide kucağıma vermişler allahım tam hayal ettiğim gibi diyorum ultrasonda gördüğüme o kdr benziyorki aynısnın gerçek haliydi resmen sarışın bişey babasının küçüklüğüne benziyor ama sanki gercek gibiydi resmen tatdım o duyguyu cok etkilendimm resmen kendi bebeğimi kucağıma almış gibi uyandımm hem mutlu oldum hem de rüya olduğunu öğrenince hüzünlendim
Canim yaa...
Bende görmüştüm o kolay doğum yaptığım rüyayı, ne diyeyim inşaAllah öyle olur
Emzirdin mi peki, ben enzirdim bir kac kez, cük cük diye emiyordu Zülalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?