- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.561
olabılır canım cunku ınternet magazasında de aynı model yok senınkının modelı bu mu?Acaba sadece Afyon a mı özel kampanya. Afyon civil mağazasından aldık canım
Canım civil de casual ürünleri yok sanırım. Ben park yatak aldım kraft ınolabılır canım cunku ınternet magazasında de aynı model yok senınkının modelı bu mu?
http://www.e-bebek.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi_CAS-105483
bende daha buyuk esyalara gecmedım bıraz kıyafet aldım o kadar su an arastırma asamasındayım :) umarım dogru kararlar verırım pısman olacagım seyler almam ılk cocuk olunca ınsan acemı oluyor herseyı almak ıstıyorbiliyrm o modeli arkadasim 2 bebegindede kullandi cokta memnun kaldi bakalim simdilik kizima tek aldigim sey 2 tane cit citli body:) yawas yawas alicaz ins. arastrmalara devam:)
anladım canım bende bebek arabası da aldın sandım bende park yatak arastırıyorum hangı modelını aldın?bıde bebişe oda yapacak mısın tatlımCanım civil de casual ürünleri yok sanırım. Ben park yatak aldım kraft ın
aynen bende ama cok fazla giysi fln alma zaten yaz bebegi olcak bizimkiler atletler bodylerle gecistiricez kisa dogru ins.deneyerek alicaz her seyibende daha buyuk esyalara gecmedım bıraz kıyafet aldım o kadar su an arastırma asamasındayım :) umarım dogru kararlar verırım pısman olacagım seyler almam ılk cocuk olunca ınsan acemı oluyor herseyı almak ıstıyor
zaten bolca cıtcıtlı body aldım onun dısında dısarıda gıyecek kıyafetı yok kızımın:) bana kalsa gıttıgım her magazadan elım dolu cıkcam da herkes alma dıyor hedıye de cok gelıyormusaynen bende ama cok fazla giysi fln alma zaten yaz bebegi olcak bizimkiler atletler bodylerle gecistiricez kisa dogru ins.deneyerek alicaz her seyi
Kızlar ruhsal dalgalanmalar ne durumda herkes yazsin lütfen
Evet haberler kan dondurucuydu bugün kadınlara biz kadinlar sahip cikmiyo ki toplum çıksın kadinlar kadınları Kıskanmak la eleştirmekle mesgul kimse kimseye destek olmuyo örneğin hamileler bile anne olmuş bayanlar eleştiriyo yardimci olmuyo anca millet milletin açığını arasın eksiğimiz görsün mutlu olsunBugunun haberleri, basini, hukumeti, yapmistir bir orospuluk diyen .... leri yuzunden aglamakla gecti tum gunum. Esimle yemege gittik vs. Yine de Asik suratli ben.
Prego yummy düşünüyordum aslında ama mağazada görünce Kraft calipso daha kaliteli görünüyor. Kumaşı falan çadır kumaşı gibi değil. Kraft calipso aldım kırmızısından. Oda için de çocuk odası almayı düşünüyorum. Sonuçta en az 1 yaşına kadar yanımızda yatacak. Onu da bi kaç ay sonra alacağım inşallahanladım canım bende bebek arabası da aldın sandım bende park yatak arastırıyorum hangı modelını aldın?bıde bebişe oda yapacak mısın tatlım
Bebek arabasına da baktım başka bi mağazadan gayet güzel kullanışlı duruyor, sürüşü rahat. Denedik içimize sindi. Ama almadık daha acaba indirime girer mi bi yerde :)anladım canım bende bebek arabası da aldın sandım bende park yatak arastırıyorum hangı modelını aldın?bıde bebişe oda yapacak mısın tatlım
valla ben Antalyadayim istesemde o sicaklarda atlet disinda bir sey giydiremem piser valla yawrum benim komsularda hep yabanci artik ne getirirler hediye bilemicemzaten bolca cıtcıtlı body aldım onun dısında dısarıda gıyecek kıyafetı yok kızımın:) bana kalsa gıttıgım her magazadan elım dolu cıkcam da herkes alma dıyor hedıye de cok gelıyormus
Canım bende de var o dertAnam yarin proluton gunu cok korkunc bak simdiden aklimda. Igne olmadan aglamaya başlıyorum ben artik.:))))) cok acıtıyor
bende park yatak arayısı ıcındeyım ama kiracı oldugum ıcın oda dusunmuyorum aslında cok heves edıyorum ama tasınırken mahvolacak o yuzden almıcam sanırımPrego yummy düşünüyordum aslında ama mağazada görünce Kraft calipso daha kaliteli görünüyor. Kumaşı falan çadır kumaşı gibi değil. Kraft calipso aldım kırmızısından. Oda için de çocuk odası almayı düşünüyorum. Sonuçta en az 1 yaşına kadar yanımızda yatacak. Onu da bi kaç ay sonra alacağım inşallah
sen hangı arabayı begendın canım ben o kadar model baktım kı artık yakında bebek magazalarında calısabılırım sanırımBebek arabasına da baktım başka bi mağazadan gayet güzel kullanışlı duruyor, sürüşü rahat. Denedik içimize sindi. Ama almadık daha acaba indirime girer mi bi yerde :)
bende aynıyım cok panıgım aslında erkenden cok sey almak ıstemıyorum ama son aylara da bırakmamak lazım az once bı arkadasımla konustum son aylarda ıyıce agırlastım artık cok da bekleme yavas yavas al dedıvalla ben Antalyadayim istesemde o sicaklarda atlet disinda bir sey giydiremem piser valla yawrum benim komsularda hep yabanci artik ne getirirler hediye bilemicembi de bende bir panik hali 7.aya kadar pek bisey alasim yok ama burda alan arkadslari gordukce hevesleniyrm cok o yuzden simdi evde butun gun netten istediklerimi begenip liste yapiyrm
Ben de kiracıyım. Ama oda yapmasam bebeğin eşyalarını koyacak bir dolaba ihtiyacım olacak. Onu da alırsam sonra ya ona uygun bir oda yapmak zorunda kalıcam ya da dolabı atmak zorunda kalıcam. En iyisi baştan düzgün bi şey alayım dedik.bende park yatak arayısı ıcındeyım ama kiracı oldugum ıcın oda dusunmuyorum aslında cok heves edıyorum ama tasınırken mahvolacak o yuzden almıcam sanırımaldıgın park yatak da cok guzelmıs gule gule kullanın canım
sen hangı arabayı begendın canım ben o kadar model baktım kı artık yakında bebek magazalarında calısabılırım sanırımindirime giriyor özellikle de internette çok kampanya oluyor takıp et canım
aslinda dogru diyosun bende dun biraz dolasayim dedim hemen belime bir agri girdi zaten fitik baslangici vardi bnde karnim buyudukce benim icin yurumekte zorlasicakbende aynıyım cok panıgım aslında erkenden cok sey almak ıstemıyorum ama son aylara da bırakmamak lazım az once bı arkadasımla konustum son aylarda ıyıce agırlastım artık cok da bekleme yavas yavas al dedızaten bugun bebek arabası pesınde gezerken cok cabuk yorlmaya basladıgımı farkettım
haklısın aslında canım bende kararsızım bu konuda dolap mutlaka alınacak cunkuBen de kiracıyım. Ama oda yapmasam bebeğin eşyalarını koyacak bir dolaba ihtiyacım olacak. Onu da alırsam sonra ya ona uygun bir oda yapmak zorunda kalıcam ya da dolabı atmak zorunda kalıcam. En iyisi baştan düzgün bi şey alayım dedik.
Araba da casual cadillac ı beğendik bakalım
tamam canım paylasırım tabıkı aynen bende de fıtık baslangıcı ve skolyoz var o yuzden korkuyorum son aylarda agrımın artmasındanaslinda dogru diyosun bende dun biraz dolasayim dedim hemen belime bir agri girdi zaten fitik baslangici vardi bnde karnim buyudukce benim icin yurumekte zorlasicaknisan ayinda baslicak burda sicaklar amaannn klimadan disari cikamam valla bir seyler aldikca paylasrsan banada fikir olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?