2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Dualarimizdasin canim benim...
İnşaAllah kaybolup gidecek o sıvı... Minigin sapa sağlam merhaba diyecek sana annesi...
Senin moraline ihtiyacı var iyi düşünmeye çalış olur mu.

Gayet normal canim...bende 1 haftadır çıkacakmis gıbı tekmelerini hissediyorum...nasıl vuruyor orama...
Doktora sordum gayet normal dedi :):)

Peki hiç yaptırmasakta oluyormu ameliyathanede mikrop kapma olasılığı var diyorlar bebeği ve bizi birçok şeyden koruyomuş
Bilemiyorum canım. Bende erken doğum tehlikesi çok yüksek olduğu için tetanoz yaptırmamı istemedi doktorum. Mutlaka faydası vardır ama bende zararı olabilir

gece bakmıstım canım vardı ama ben mağazadan alırım diye düşündüm hem incelerim orada demiştim ama millet kapıda beklemiş resmen 1 saatte bitmiş hepsi
Hadi ya gece 12 den önce bakmıştım. Her renginden vardı. Geçen gün de park yataklar indirimdeydi ve gece 12 de sayfayı yenilediklerinde bazılarını kaldırmışlardı. Bu da öyle olur diye beklemedim

İnşallah canım. Güle güle yatsın miniğin doğunca inşallah. Bende baby 2go nun 8434 modelini almak istiyorum inşallah nasipse.
Canım o model de vardı civil de bugün Bu kampanya 22 sine kadar devam edecekmiş bak istersen paraf kartınız varsa

Gebelikte tetanoz aşısı, yapılması gerekli olan aşılardandır. kızamıkçık, kabakulak, kızamık ve suçiçeği gibi aşıların içerisinde bulunan canlı mikroorganizmalardan dolayı uygulanmasında sakınca görülürken, tetanoz aşısının uygulanmasında her hangi bir sakınca gözlenmemektedir. Nedeni ise tetanoz aşısının içerisinde canlı mikroorganizmaların yer almamasıdır. Tetanoz aşısı tam anlamıyla inaktif tetanoz ve difteri arseniklerinin pürifiye edilerek yapılmış bir toksid aşıdır. Daha önceler de hiç tetanoz aşısı uygulanmamış yahut aşının uygulanmasının üzerinden 10 yıl kadar bir zaman geçmiş ise her gebe kadına tetanoz aşısı yaptırmaları istenebilir. Tetanoz aşısı uygulanmış anne adayında meydana gelen antikorlar bebeğe de geçme olanağı sağlayacak ve minik bebek dünyaya geldiği o dönemde, oluşabilecek her hangi bir tetanoz hastalığına karşı savunma gösterecektir. Gebelik döneminde tetanoz aşısının yapılma amacı, bebeği yenidoğan tetanozuna karşı güvenli bir şekilde korumaktır.Bebeğin doğum esnasında kordonunun yeteri derece de steril olmayan her hangi bir alet(bıçak vb) ile kesilmesi sonucunda bebekte tetanoz olasılığı boy gösterebilir. Özellikle bebeklerde görülme ihtimali çok fazla olan yenidoğan tetanozu, fazla oranda ölümcül vakalara hatta yaşam kaybına neden olabilmektedir. Bu durum önüne geçebilmek adına bu aşı çok fazla önem arz etmektedir. Doğum sürecinde eğer bebek tetanoza karşı korunmuş ise artık ilerleyen dönemlerde bebeğe üçlü aşı dediğimiz (difteri, boğmaca ve tetanoz) karışımı aşılar uygulanacaktır. Bağışıklılığın sağlamlaşması ve olabilecek problemlere karşı önlem alabilmek adına…alıntıdır

Bence tetenoz asisi yaptirmayan anneler birkac dr ve hemsireyesorsunlar riske atmama lazım bebisleri

gecen benimkide asagiya dogru vurdu hep cok korktum malum ilk bebek olunca her seyden korkuyor insan benim dr.4 saatte bir rahimde kasiklarda agri hissetmen normal ama kisa sureli olunca demisti.boyle boyle gecicek heralde zaman

bugün o kadar çok araştırdım ki şu bebek arabasını resmen beynim bulandı artık bu gidişle sanırım bu marka dışındaki her markadan alabilirim bulamadım ya sinir oldum inat ettim

benimde aklima cok fazla isim gelmiyor nedense artik elife fazla endekslendik:)ama onceleri hep tuanna isterdim nedense:)

bugün o kadar çok araştırdım ki şu bebek arabasını resmen beynim bulandı artık bu gidişle sanırım bu marka dışındaki her markadan alabilirim bulamadım ya sinir oldum inat ettim
bende karar veremiyrm ya stokke scoot modeli cok begendim kullanimida cok guzel ama 2700 tl gbi bir fiyati var o kadar vermeli miyim emin diilim acikcasibebe confortta fena degil gibi bu gidisle son gunlere kalicak cok kararsizm

Kızlar ruhsal dalgalanmalar ne durumda herkes yazsin lütfen
canım bende acayip bi ruhsal durum değişikliği var bu ara herşeye ağlıyorum herhangi bi yazı resim video yasadığım bi olaydan hemen etkileniyorum gözlerim doluyor bazen çok mutlu oluyorum ama genelde de agresfim olaylar karsısında kendimi zor tutuyorum biri bişey söylese ters anlıyorum ve alınıyorum bu hormonlar beni mahvetti iyice dengesiz oldum

bende karar veremiyrm ya stokke scoot modeli cok begendim kullanimida cok guzel ama 2700 tl gbi bir fiyati var o kadar vermeli miyim emin diilim acikcasibebe confortta fena degil gibi bu gidisle son gunlere kalicak cok kararsizm
çok pahalıymış canım ya ben şu anda o kadar para veremem malesef ama eminim çok dayanıklı arabalardır imkanım olsa alırdım indirimleri takip et beğendiğin araba belki denk geliranakucağı ile birlikte arıyorsan kraft twist RLX bebek arabası var onu da çok beğeniyorum ama 1250 tlbi bak istersen belki beğenirsin alt kısmı 360 derece dönüyor bebeği kaldırmadan gayet kullanışlı bence
http://www.e-bebek.com/kraft-twist-rlx-travel-sistem-bebek-arabasi_KRA-503560

Kızlar ruhsal dalgalanmalar ne durumda herkes yazsin lütfen
ben cok tuhafim ya dunde yazdim buraya ozellikle karnim buyudukce daha tuhaf hissetmeye basladim bir anne-bebek fotosu goreyim hemen agliyrm.surda ne kadar kaldi bebegimi kucagima alinca her sey guzel olucak diye motive olmaya calisiyrm

biliyrm o modeli arkadasim 2 bebegindede kullandi cokta memnun kaldi bakalim simdilik kizima tek aldigim sey 2 tane cit citli body:) yawas yawas alicaz ins. arastrmalara devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…