- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.541
Dualarimizdasin canim benim...Maalesef ayrıntılı ultrasyonumda bebeğimin beyninin sol tarafında 11mmlik. Sıvı vvar dedi doktor şuan çok kötüyüm yerdemi gökdemiyim bilmiyorum nolur bana dua edin haftaya tekrar bakıcak rabbimin izniyle küçülür o sıvıhaftayada büyümüşse veya aynı duruyosa emar ve amniyosentez yapılıcak çok korkuyorum
Gayet normal canim...bende 1 haftadır çıkacakmis gıbı tekmelerini hissediyorum...nasıl vuruyor orama...Arkadaslar kızım az önce bi tekme attı ki canım yandı resmen, maşallahh kuzuma
Ama canım çok acıdı, aşağıya doğru vurdu ilk defa sanki çıkacakmış gibi oldu ordan değişik bi histi yaniŞimdi yine kasık taraflarımda hareket edip duruyor.
Ama sonrasında sağ kasığımda ince ince sızı seklinde ara ara ağrım olmaya basladı, bunlar normal mi? Endişelendim nedense...
Bilemiyorum canım. Bende erken doğum tehlikesi çok yüksek olduğu için tetanoz yaptırmamı istemedi doktorum. Mutlaka faydası vardır ama bende zararı olabilirPeki hiç yaptırmasakta oluyormu ameliyathanede mikrop kapma olasılığı var diyorlar bebeği ve bizi birçok şeyden koruyomuş
Hadi ya gece 12 den önce bakmıştım. Her renginden vardı. Geçen gün de park yataklar indirimdeydi ve gece 12 de sayfayı yenilediklerinde bazılarını kaldırmışlardı. Bu da öyle olur diye beklemedimgece bakmıstım canım vardı ama ben mağazadan alırım diye düşündüm hem incelerim orada demiştim ama millet kapıda beklemiş resmen 1 saatte bitmiş hepsi
Canım o model de vardı civil de bugün Bu kampanya 22 sine kadar devam edecekmiş bak istersen paraf kartınız varsaİnşallah canım. Güle güle yatsın miniğin doğunca inşallah. Bende baby 2go nun 8434 modelini almak istiyorum inşallah nasipse.
Tesekkur ederim...gecio galiba şükür.aynen ilaç gibi geldi bu sürpriz:)geçmiş olsun canım acil şifalar.eşinin sürprizi iyi gelmiştir sana
Canım paraf kartımız yok ne yazıkkiCanım o model de vardı civil de bugün Bu kampanya 22 sine kadar devam edecekmiş bak istersen paraf kartınız varsa
gecen benimkide asagiya dogru vurdu hep cok korktum malum ilk bebek olunca her seyden korkuyor insanArkadaslar kızım az önce bi tekme attı ki canım yandı resmen, maşallahh kuzuma
Ama canım çok acıdı, aşağıya doğru vurdu ilk defa sanki çıkacakmış gibi oldu ordan değişik bi histi yaniŞimdi yine kasık taraflarımda hareket edip duruyor.
Ama sonrasında sağ kasığımda ince ince sızı seklinde ara ara ağrım olmaya basladı, bunlar normal mi? Endişelendim nedense...
canım internet magazasında göremedim ama sen nerde gördün paraf kart da yok ki her kart mevcut bonus ve paraf dışındaCanım o model de vardı civil de bugün Bu kampanya 22 sine kadar devam edecekmiş bak istersen paraf kartınız varsa
benimde aklima cok fazla isim gelmiyor nedense artik elife fazla endekslendik:)ama onceleri hep tuanna isterdim nedense:)Güzel isimler.. Eylül ü biz de düşündük hem eylülde evlendik, hem de dediğin gibi tohumlar eylülde atıldı :) Ama kız kardeşimle nişanlısı Eylül ismini Allah nasip eder de kızları olursa onlar koymak istiyo o yüzden başka isim arıyoruz. Elif ismini de eşim çok seviyor. Daha biz bi isim bulamadık bakalım. Adıyla sağlıkla büyüsünler inşallah
bende karar veremiyrm ya stokke scoot modeli cok begendim kullanimida cok guzel ama 2700 tl gbi bir fiyati var o kadar vermeli miyim emin diilim acikcasibugün o kadar çok araştırdım ki şu bebek arabasını resmen beynim bulandı artık bu gidişle sanırım bu marka dışındaki her markadan alabilirim bulamadım ya sinir oldum inat ettim
canım bende acayip bi ruhsal durum değişikliği var bu ara herşeye ağlıyorum herhangi bi yazı resim video yasadığım bi olaydan hemen etkileniyorum gözlerim doluyor bazen çok mutlu oluyorum ama genelde de agresfim olaylar karsısında kendimi zor tutuyorum biri bişey söylese ters anlıyorum ve alınıyorum bu hormonlar beni mahvetti iyice dengesiz oldumKızlar ruhsal dalgalanmalar ne durumda herkes yazsin lütfen
çok pahalıymış canım ya ben şu anda o kadar para veremem malesef ama eminim çok dayanıklı arabalardır imkanım olsa alırdım indirimleri takip et beğendiğin araba belki denk gelirbende karar veremiyrm ya stokke scoot modeli cok begendim kullanimida cok guzel ama 2700 tl gbi bir fiyati var o kadar vermeli miyim emin diilim acikcasibebe confortta fena degil gibi bu gidisle son gunlere kalicak cok kararsizm
Acaba sadece Afyon a mı özel kampanya. Afyon civil mağazasından aldık canımcanım internet magazasında göremedim ama sen nerde gördün paraf kart da yok ki her kart mevcut bonus ve paraf dışında
ben cok tuhafim ya dunde yazdim buraya ozellikle karnim buyudukce daha tuhaf hissetmeye basladim bir anne-bebek fotosu goreyim hemen agliyrm.surda ne kadar kaldi bebegimi kucagima alinca her sey guzel olucak diye motive olmaya calisiyrmKızlar ruhsal dalgalanmalar ne durumda herkes yazsin lütfen
biliyrm o modeli arkadasim 2 bebegindede kullandi cokta memnun kaldi bakalim simdilik kizima tek aldigim sey 2 tane cit citli body:) yawas yawas alicaz ins. arastrmalara devam:)çok pahalıymış canım ya ben şu anda o kadar para veremem malesef ama eminim çok dayanıklı arabalardır imkanım olsa alırdım indirimleri takip et beğendiğin araba belki denk geliranakucağı ile birlikte arıyorsan kraft twist RLX bebek arabası var onu da çok beğeniyorum ama 1250 tl bi bak istersen belki beğenirsin alt kısmı 360 derece dönüyor bebeği kaldırmadan gayet kullanışlı bence
http://www.e-bebek.com/kraft-twist-rlx-travel-sistem-bebek-arabasi_KRA-503560
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?