2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
E bebek magazasi yok burada. Riskli gebelik olduğu için tatilde memlekete de gidemedik. Artik mecburen indirimsiz slacagiz

kızlar e bebekte ana kucaklarında ındırım var ıhtıyacı olanlar bı bakın ıstersenızbız ana kucagımızı aldık
http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3031
Güle güle kullan. Ben de kahverengisini sipariş verdim. Gerçi sabah erken gidilirse mağazasında bir kaç tane vardı, mağazadan da alabilirim, sipariş iptal olabiliyor mu acaba. Tiny love'un sadece kırmızısı vardı. Melodi ve titreşim için iki katı para gerekmez diye düşündüm. Park yatakların aksesuarında bu özellikler var zaten.
Aslında sonradan da oto koltuğu olacak puset denilen ana kucağı var. Lüzumlu olmayan bir masraf mı oldu ki? Sabaha kadar hem uyuyamadım, hem uyanamadım bunu düşünmekten. Hayırlısı.

bende aldım aynısından fiyatı cok uygun ve farklı modellere de giriyo ya cok hosuma gitti
Hayırlı osun. Ben halen karasızım yaaa... Allah'tan fiyatı uygun. Kızımda sallanmayan ve sabit olan yani çeşitli şekillere girmeyen ev tipi ana kucağı 4-5 ay işimi görmüştü. Pusetimizi bir kaç dışarı çıkarken kullanmıştık. Sonra puseti görümceme verdim, o bebeği çok haraketli olmadığı için bir yaşına kadar mamasını bile onda yedirdi, ev tipine ihtiyaç duymadı. Ev tipini de kız kardeşime vermiştim, mama sandalyesi ve puseti olmasına rağmen, o da ev tipini kullandı kaç ay.

İnsallah benim oglumda kullan
sagol canim insallah benim oglumda uzun sure kullanir ozeniyo insan:))

Bugunun haberleri, basini, hukumeti, yapmistir bir orospuluk diyen .... leri yuzunden aglamakla gecti tum gunum. Esimle yemege gittik vs. Yine de Asik suratli ben.
Rabbimin kanunları geçerli olsaydı, şimdi kasten ve vahşice masumu öldürene kısas kısas uygulanır, katil yada katiller sıcak yerde, üç öğün yemek önünde iyi halden 10 sene bile yatmadan çıkamazdı. Haksız yere adam öldürene kimse hoşgörülü davranamazdı. Allahu Teâlâ anne ve babasına sabır versin ölenin. Çok zor, bir evlat kolay mı yetişiyor, daha rahme düşmeden başlayan hem maddi hem manevi ne kadar emek veriliyor.

Günaydın kızlar biz de akşam baby plus ın anakucağını aldık eşimle umarım memnun kalırız titreşim ve müzik özelliği yok ama allah korusun bebek kolik olmasığı sürece sallamaya alıştırmak istemiyorum zaten. Beşiği de dün aldık dört tarafı parmaklı olanlarından, yenidoğana koruyucu yanlardan takmayın bebek nefes alsın diye araştırdım. Beşiği öyle tercih ettik o yüzden. Şimdi yatak kaldı dün eşim hindistan cevizi liflerinden üretilmiş bi yatak buldu, donanımhaber sitesinde yatak uzmanı olarak çalışmış birileri var yardımcı oluyorlar ona soracak iyi midir diye.

Günaydın kızlar
bebislerimizle beraber güzel bir gün olsun ins.bu arada e bebekte baby me yeni dogan islak mendillerde indirim var acaba alsak cokmu erken olur, kurur mu dersiniz? Cnk bn her türlü ondan alicam 24 lu uygun bulmuskn alsam mi bilemedim

Kızlar gece kaç saat e bebekten anakucağını almak için uğraştım. Havale ile aldım siparişi verir vermez havalemi gerçekleştirdim. Ama halen havale bekleniyor uyarısı var takip sayfasında. Müşteri hizmetlerini aradım 3 buçuk_4 arası dekont onaylama yapılıyormuş. İnşallah bi problem çıkmadan siparişlerime ulaşabilirim. Çok moralim bozuldu

sağol canım sende güle güle kullan bence hiç düşünme bende dünkü bebek arabasını düşünmekten gün boyu sinirle dolaştım niye alamadım diyemağazalarda bulamıyorsun malesef hemen tükeniyor sabah kapısında beklemen lazım hele kı bi kaç tane ise zaten onları ayırmış bile olabilirler riske atma bence ben magazada bile görmedim ama içim rahat sipariş verdimevet park yatakların çoğunda o özellik var canım park yatak almayı düşünüyorsan tiny love a gerek yok bence oto koltugunu da bebek arabasıyla bırlıkte olanlardan yanı travel sistemlerden alırsın olur bıter takma bu kadar canım hem bak 45 tl indirimli aldık

günaydın canım bende denemek için 3lü olanından sipariş verdim hoşuma giderse tekrar alırım dedim ıslak mendil kurumuyor canım açmadığın sürece yinede sen bilirsin ben kalitesini bilmediğim için büyük kutu almadım

cok guzel canm,benm cevremdeki tum arkadaslarim baby me kullandi.paraben vs.yok zaten icinde.primanin yeni doganindan daha ii.madem kurumaz bende alayim bari:)

olsun canım hayırlısı belkı baska sıtelerde ındırıme gırer haberın olusa yada alınca bana da haber verir mısın?
Tamam canım birbirimize haber verelim. Burda bi mağazada 769 liraya buldum belki onu alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…