- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.581
E bebek magazasi yok burada. Riskli gebelik olduğu için tatilde memlekete de gidemedik. Artik mecburen indirimsiz slacagizhaklısın aslında canım bende kararsızım bu konuda dolap mutlaka alınacak cunkusende benım gıbı casual cadıllacı alamadın bugun dımı ebebegın magazasına gıttın mı belkı vardır orada ben ınceleyebılsem netten alacaktım ama yakından goreyım dedım ve gordum gunumu
olsun canım hayırlısı belkı baska sıtelerde ındırıme gırer haberın olusa yada alınca bana da haber verir mısın?E bebek magazasi yok burada. Riskli gebelik olduğu için tatilde memlekete de gidemedik. Artik mecburen indirimsiz slacagiz
bende aldım aynısından fiyatı cok uygun ve farklı modellere de giriyo ya cok hosuma gittikızlar e bebekte ana kucaklarında ındırım var ıhtıyacı olanlar bı bakın ıstersenızbız ana kucagımızı aldık
http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3031
Güle güle kullan. Ben de kahverengisini sipariş verdim. Gerçi sabah erken gidilirse mağazasında bir kaç tane vardı, mağazadan da alabilirim, sipariş iptal olabiliyor mu acaba. Tiny love'un sadece kırmızısı vardı. Melodi ve titreşim için iki katı para gerekmez diye düşündüm. Park yatakların aksesuarında bu özellikler var zaten.kızlar e bebekte ana kucaklarında ındırım var ıhtıyacı olanlar bı bakın ıstersenızbız ana kucagımızı aldık
http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3031
Hayırlı osun. Ben halen karasızım yaaa... Allah'tan fiyatı uygun. Kızımda sallanmayan ve sabit olan yani çeşitli şekillere girmeyen ev tipi ana kucağı 4-5 ay işimi görmüştü. Pusetimizi bir kaç dışarı çıkarken kullanmıştık. Sonra puseti görümceme verdim, o bebeği çok haraketli olmadığı için bir yaşına kadar mamasını bile onda yedirdi, ev tipine ihtiyaç duymadı. Ev tipini de kız kardeşime vermiştim, mama sandalyesi ve puseti olmasına rağmen, o da ev tipini kullandı kaç ay.bende aldım aynısından fiyatı cok uygun ve farklı modellere de giriyo ya cok hosuma gitti
İnsallah benim oglumda kullanHayırlı osun. Ben halen karasızım yaaa... Allah'tan fiyatı uygun. Kızımda sallanmayan ve sabit olan yani çeşitli şekillere girmeyen ev tipi ana kucağı 4-5 ay işimi görmüştü. Pusetimizi bir kaç dışarı çıkarken kullanmıştık. Sonra puseti görümceme verdim, o bebeği çok haraketli olmadığı için bir yaşına kadar mamasını bile onda yedirdi, ev tipine ihtiyaç duymadı. Ev tipini de kız kardeşime vermiştim, mama sandalyesi ve puseti olmasına rağmen, o da ev tipini kullandı kaç ay.
sagol canim insallah benim oglumda uzun sure kullanir ozeniyo insan:))Hayırlı osun. Ben halen karasızım yaaa... Allah'tan fiyatı uygun. Kızımda sallanmayan ve sabit olan yani çeşitli şekillere girmeyen ev tipi ana kucağı 4-5 ay işimi görmüştü. Pusetimizi bir kaç dışarı çıkarken kullanmıştık. Sonra puseti görümceme verdim, o bebeği çok haraketli olmadığı için bir yaşına kadar mamasını bile onda yedirdi, ev tipine ihtiyaç duymadı. Ev tipini de kız kardeşime vermiştim, mama sandalyesi ve puseti olmasına rağmen, o da ev tipini kullandı kaç ay.
Rabbimin kanunları geçerli olsaydı, şimdi kasten ve vahşice masumu öldürene kısas kısas uygulanır, katil yada katiller sıcak yerde, üç öğün yemek önünde iyi halden 10 sene bile yatmadan çıkamazdı. Haksız yere adam öldürene kimse hoşgörülü davranamazdı. Allahu Teâlâ anne ve babasına sabır versin ölenin. Çok zor, bir evlat kolay mı yetişiyor, daha rahme düşmeden başlayan hem maddi hem manevi ne kadar emek veriliyor.Bugunun haberleri, basini, hukumeti, yapmistir bir orospuluk diyen .... leri yuzunden aglamakla gecti tum gunum. Esimle yemege gittik vs. Yine de Asik suratli ben.
İnşallah cnm allah razı olsun duadan başka çaremiz yokDualarimizdasin canim benim...
İnşaAllah kaybolup gidecek o sıvı... Minigin sapa sağlam merhaba diyecek sana annesi...
Senin moraline ihtiyacı var iyi düşünmeye çalış olur mu.
evet canım bende çok beğendim çok bekledim stoklara girsin diye sonra da indirimi bekledim umarım beklediğime değerbende aldım aynısından fiyatı cok uygun ve farklı modellere de giriyo ya cok hosuma gitti
sağol canım sende güle güle kullan bence hiç düşünme bende dünkü bebek arabasını düşünmekten gün boyu sinirle dolaştım niye alamadım diyeGüle güle kullan. Ben de kahverengisini sipariş verdim. Gerçi sabah erken gidilirse mağazasında bir kaç tane vardı, mağazadan da alabilirim, sipariş iptal olabiliyor mu acaba. Tiny love'un sadece kırmızısı vardı. Melodi ve titreşim için iki katı para gerekmez diye düşündüm. Park yatakların aksesuarında bu özellikler var zaten.
Aslında sonradan da oto koltuğu olacak puset denilen ana kucağı var. Lüzumlu olmayan bir masraf mı oldu ki? Sabaha kadar hem uyuyamadım, hem uyanamadım bunu düşünmekten. Hayırlısı.
günaydın canım bende denemek için 3lü olanından sipariş verdim hoşuma giderse tekrar alırım dedim ıslak mendil kurumuyor canım açmadığın sürece yinede sen bilirsin ben kalitesini bilmediğim için büyük kutu almadımGünaydın kızlar
bebislerimizle beraber güzel bir gün olsun ins.bu arada e bebekte baby me yeni dogan islak mendillerde indirim var acaba alsak cokmu erken olur, kurur mu dersiniz? Cnk bn her türlü ondan alicam 24 lu uygun bulmuskn alsam mi bilemedim
cok guzel canm,benm cevremdeki tum arkadaslarim baby me kullandi.paraben vs.yok zaten icinde.primanin yeni doganindan daha ii.madem kurumaz bende alayim bari:)günaydın canım bende denemek için 3lü olanından sipariş verdim hoşuma giderse tekrar alırım dedim ıslak mendil kurumuyor canım açmadığın sürece yinede sen bilirsin ben kalitesini bilmediğim için büyük kutu almadım
Tamam canım birbirimize haber verelim. Burda bi mağazada 769 liraya buldum belki onu alırımolsun canım hayırlısı belkı baska sıtelerde ındırıme gırer haberın olusa yada alınca bana da haber verir mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?