2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam kızlar herkese sevgi dolu bir gün diliyorum.

Bizde sevgililer gününü kutlamayanlardanız.

Doğum günlerimiz, evlilik yıldönümümüz kutlanır ama sevgililer günü anlamsız geliyor bize.

Ben bugün çok yoruldum, aylık market alışverişimize gittik, eşim taşıdı hep birlikte yerleştirdik, şimdi de kızımla bir aktiviteye katılmaya gitiler, ben yoruldum gitmedim.

Hem zaten yeni aldığım kanepede bir özür çıktı, servis gelecek onu birinin beklemesi gerekiyordu.

Kızlar herkese sevgi dolu bir gün olsun inşallah. Sabah şeker yüklemesi için gittik hastaneye, sonrada işimiz bitince çıkmışken doğum sonrası hastane için pijama takımı aldım 2 takım kısakollu.1takım uzun kollu lohusa takımı sabahlıklı. Emzirme atleti, sütyeni ve iç çamaşırlarınıda aldım çok fazla dışarı çıkmamam gerek erkenden almış oldum ama olsun. Uzun gecelikte almak gerekirmi bilemedim sezeryan için.

Ben de e bebek in indirimini bekliyordum.Ama indirim olunca kaldırmışlar onu siteden

Ay çok hoşsunuz canım ya :)) özellikle senin soruna bayıldım, sebep? :))

Arkadaslar kızım az önce bi tekme attı ki canım yandı resmen, maşallahh kuzuma
Ama canım çok acıdı, aşağıya doğru vurdu ilk defa sanki çıkacakmış gibi oldu ordan değişik bi histi yani Şimdi yine kasık taraflarımda hareket edip duruyor.

Ama sonrasında sağ kasığımda ince ince sızı seklinde ara ara ağrım olmaya basladı, bunlar normal mi? Endişelendim nedense...

Normalde bizde Aziz Valentin Günü" ( St. Valentine's Day) 'nü kutlamayız. Kapitalist düzenin ürün satmak ve çeşitli avm, içecek yiyecek satan yerlerin para kazanmak için kullandıklarını önemli günlerden biri de bu gün.

Yemeğe gidebilirsek, kutlamaya denk gelmiş olacak. Sabah jetonum düşünce "ee yemeğe nereye götürüyorsun "dedim. "O kadar dövüş dava yaptın, gitmek istemediğini düşündüm. Bu saatten sonra nereden rezervasyon yapacağım, her yer dolmuştur" dedi.

Bugün civilde paraf a yüzde 15 indirim vardı. Park yatağımızı uyku setimiz aldık
Güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim inşallah canım. Hangi park yataktan aldın? Bende civilden alıcam bi tane beğendim, bide park yataklara ayrı yatak almak gerekiyor galiba dimi.

Güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim inşallah canım. Hangi park yataktan aldın? Bende civilden alıcam bi tane beğendim, bide park yataklara ayrı yatak almak gerekiyor galiba dimi.
Teşekkür ederiz canım. Kraft calipso aldım. İçine yatak da aldık Kujuu marka bi tarafı visko bi tarafı sünger. İnşallah kullanışlı olur

Mrb kizlar iiki gundur vajinamda agri yasiyorum sanki kemiklerim yerinden cikacak gibi hareket edemiyorum varmi aranizda boyle olan endiselenmeye basladim kontrolum carsamba gunu o gune kadar dayaniyim diyorum ama panik yaptim

Anne babası ölenlere Cenabı Hak rahmet eylesin. Bebekleri sıkıntıda olan kardeşlerimizin de bir an önce bebeklerini sağlıklarına kavuştursun. Fiziksel ve ruhsal sağlıkları yerinde olarak kucağımıza da almayı cümleten nasip eylesin Sevgili Allah'ım.

Hayırlı olsun. Haziran ayında kısa kollu olan ve önden düğmeli olanlar çok işe yarar. Üç parçalı olanın sabahlığı da çat kapı gelen misafir için çok iyi olur. Bebekler ilk haftalarda 2-3 saate bir acıkır. Aç kapa artema gibi muslukların hazır ve nazır olması lazım.

Teşekkür ederiz canım. Kraft calipso aldım. İçine yatak da aldık Kujuu marka bi tarafı visko bi tarafı sünger. İnşallah kullanışlı olur
İnşallah canım. Güle güle yatsın miniğin doğunca inşallah. Bende baby 2go nun 8434 modelini almak istiyorum inşallah nasipse.

Çok haklısın canım o yüzden önden düğmeli aldım zaten

Aaa!!!masallah millet ne erken gitmis oyle hayirlisi canim belki daha guzelini bulursun uzulme:)))
Canim getirtemiyolarmiymis acaba baska iklerden sorsaydin keske
evet malesef bilsem sabah erkenden giderdim valla çok üzüldüm tekrar indirime girebilir mi acabasormadım canım eskişehirde mağazası olsa annemlere aldırcaktım ama orada da magazası yok başka yerden getiriyorlar mı diye sormadım ya hiç aklıma gelmedi sinir olup çıktım mağazadan valla

bence normaldir canım. bugün bende de oldu aynısı. sol kasıgımda çok hafif agrı oldu ara ara. bebeğimde ordan tekmeledi hep bugün. tesadüfen bir kaç yerde daha denk geldim okudum başkalarının da olmuş aynı şekilde.

Herkese selamlar cep telefonu ndan yazmayi sevmiyorum zoroliyo ama takip ediyorum gecen hafta persembe tetenaz asimin sn dozunu oldum yani 5.doz artik vurulmayacagim hiç sob doz diye sanirim kolum halen sis ve aciyo kipkirmizi ara ara buz koyuyorum digerlwrinde boyle olmamisyi bu fenaydi
Ben yaz bebegi olmasiba ragmen ciokkisa kol almayi dusinmuyorum uzun kollu ince pwnyeler alicam cunku cok kucuj oluyolar vucut isilari düşük oluyo cunku birkac ay :) allahhepimize kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…