- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.521
Ben de e bebek in indirimini bekliyordum.Ama indirim olunca kaldırmışlar onu sitedengünaydın kızlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun umarım güzel bir gün geçirirsinizkızlar ebebekte Casual Cadillac Travel Sistem Bebek Arabası indirimde internet sitesinde tükenmiş bu ürünü kullanan,alan yada araştıran var mı? ben biraz araştırdım kullanışlı bi ürüne benziyor bebek yattığında beşik gibi olan bebek arabaları çok hoşuma gidiyor zaten öyle almayı düşünüyorum bu model olanların fiyatları en az 650 den baslıyor sunny baby montana,wollex new york da çok hoşuma gitmişti ama bu daha ucuz bu tarzda sizin tavsiye edeceginiz baska marka yada model var mıı
Ay çok hoşsunuz canım ya :)) özellikle senin soruna bayıldım, sebep? :))Dün
Kocam : (dün işten gelince)"seni yarın yemeğe götüreceğim"
Ben : "sebep?" (çok romantik bir cevap verdim!)
Kocam: ilgi göstersem kabahat, göstermesem kabahat.
Sonuç: yemeğe gitmek istemediğimi düşünen bir koca, jetonu bu gün düşen bir kadın .
Maalesef ayrıntılı ultrasyonumda bebeğimin beyninin sol tarafında 11mmlik. Sıvı vvar dedi doktor şuan çok kötüyüm yerdemi gökdemiyim bilmiyorum nolur bana dua edin haftaya tekrar bakıcak rabbimin izniyle küçülür o sıvıhaftayada büyümüşse veya aynı duruyosa emar ve amniyosentez yapılıcak çok korkuyorum
Normalde bizde Aziz Valentin Günü" ( St. Valentine's Day) 'nü kutlamayız. Kapitalist düzenin ürün satmak ve çeşitli avm, içecek yiyecek satan yerlerin para kazanmak için kullandıklarını önemli günlerden biri de bu gün.Selam kızlar herkese sevgi dolu bir gün diliyorum.
Bizde sevgililer gününü kutlamayanlardanız.
Doğum günlerimiz, evlilik yıldönümümüz kutlanır ama sevgililer günü anlamsız geliyor bize.
Ben bugün çok yoruldum, aylık market alışverişimize gittik, eşim taşıdı hep birlikte yerleştirdik, şimdi de kızımla bir aktiviteye katılmaya gitiler, ben yoruldum gitmedim.
Hem zaten yeni aldığım kanepede bir özür çıktı, servis gelecek onu birinin beklemesi gerekiyordu.
Güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim inşallah canım. Hangi park yataktan aldın? Bende civilden alıcam bi tane beğendim, bide park yataklara ayrı yatak almak gerekiyor galiba dimi.Bugün civilde paraf a yüzde 15 indirim vardı. Park yatağımızı uyku setimiz aldık
Teşekkür ederiz canım. Kraft calipso aldım. İçine yatak da aldık Kujuu marka bi tarafı visko bi tarafı sünger. İnşallah kullanışlı olurGüle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim inşallah canım. Hangi park yataktan aldın? Bende civilden alıcam bi tane beğendim, bide park yataklara ayrı yatak almak gerekiyor galiba dimi.
Hayırlı olsun. Haziran ayında kısa kollu olan ve önden düğmeli olanlar çok işe yarar. Üç parçalı olanın sabahlığı da çat kapı gelen misafir için çok iyi olur. Bebekler ilk haftalarda 2-3 saate bir acıkır. Aç kapa artema gibi muslukların hazır ve nazır olması lazım.Kızlar herkese sevgi dolu bir gün olsun inşallah. Sabah şeker yüklemesi için gittik hastaneye, sonrada işimiz bitince çıkmışken doğum sonrası hastane için pijama takımı aldım 2 takım kısakollu.1takım uzun kollu lohusa takımı sabahlıklı. Emzirme atleti, sütyeni ve iç çamaşırlarınıda aldım çok fazla dışarı çıkmamam gerek erkenden almış oldum ama olsun. Uzun gecelikte almak gerekirmi bilemedim sezeryan için.
Aaa!!!masallah millet ne erken gitmis oyle hayirlisi canim belki daha guzelini bulursun uzulme:)))Canım mağazaya gidip baktım ama sabah hepsi tükenmiş 13 tane varmış teşhir ürünü bile satılmış arabayı inceleyemedim bile
Canim getirtemiyolarmiymis acaba baska iklerden sorsaydin keskeZaten rüyamda görmüştüm valla doğru çıktı rüyamda raflar boştu görevli de elimizde kalmadı hepsi bitti diyordu bu kadarmi malum olur bi insana yaa bilsem sabah erkenden giderdim
İnşallah canım. Güle güle yatsın miniğin doğunca inşallah. Bende baby 2go nun 8434 modelini almak istiyorum inşallah nasipse.Teşekkür ederiz canım. Kraft calipso aldım. İçine yatak da aldık Kujuu marka bi tarafı visko bi tarafı sünger. İnşallah kullanışlı olur
Çok haklısın canım o yüzden önden düğmeli aldım zatenAnne babası ölenlere Cenabı Hak rahmet eylesin. Bebekleri sıkıntıda olan kardeşlerimizin de bir an önce bebeklerini sağlıklarına kavuştursun. Fiziksel ve ruhsal sağlıkları yerinde olarak kucağımıza da almayı cümleten nasip eylesin Sevgili Allah'ım.
Hayırlı olsun. Haziran ayında kısa kollu olan ve önden düğmeli olanlar çok işe yarar. Üç parçalı olanın sabahlığı da çat kapı gelen misafir için çok iyi olur. Bebekler ilk haftalarda 2-3 saate bir acıkır. Aç kapa artema gibi muslukların hazır ve nazır olması lazım.
gece bakmıstım canım vardı ama ben mağazadan alırım diye düşündüm hem incelerim orada demiştim ama millet kapıda beklemiş resmen 1 saatte bitmiş hepsiBen de e bebek in indirimini bekliyordum.Ama indirim olunca kaldırmışlar onu siteden
Aaa!!!masallah millet ne erken gitmis oyle hayirlisi canim belki daha guzelini bulursun uzulme:)))
evet malesef bilsem sabah erkenden giderdim valla çok üzüldüm tekrar indirime girebilir mi acabaCanim getirtemiyolarmiymis acaba baska iklerden sorsaydin keske
bence normaldir canım. bugün bende de oldu aynısı. sol kasıgımda çok hafif agrı oldu ara ara. bebeğimde ordan tekmeledi hep bugün. tesadüfen bir kaç yerde daha denk geldim okudum başkalarının da olmuş aynı şekilde.Arkadaslar kızım az önce bi tekme attı ki canım yandı resmen, maşallahh kuzuma
Ama canım çok acıdı, aşağıya doğru vurdu ilk defa sanki çıkacakmış gibi oldu ordan değişik bi histi yaniŞimdi yine kasık taraflarımda hareket edip duruyor.
Ama sonrasında sağ kasığımda ince ince sızı seklinde ara ara ağrım olmaya basladı, bunlar normal mi? Endişelendim nedense...
Peki hiç yaptırmasakta oluyormu ameliyathanede mikrop kapma olasılığı var diyorlar bebeği ve bizi birçok şeyden koruyomuşKızlar ben bugün tetanoz aşısını sordum doktoruma. Sakın yaptırma dedi. Erken doğum riski yüksekse yaptırmamak lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?