2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kizlar merhaba
ebebekten geliyorum sonunda. alabildim bej rengi anakucagi 115 lirydi alt acma bezi ve gogus pedi de aldim anakucagi gercekten cok isime yarayacak

kizlar merhaba
ebebekten geliyorum sonunda. alabildim bej rengi anakucagi 115 lirydi alt acma bezi ve gogus pedi de aldim anakucagi gercekten cok isime yarayacak
Bende aldim anakucagindan cok islevli yani:))cok begendim dogumdan sonra memlekete gidince orda yatiririm diye dusunuyorum insallah yatar oglusum.Canim sen gorup almissin ben intrtnetten aldim da kumasi falan nasil ince degildir umarim??

Bende aldim anakucagindan cok islevli yani:))cok begendim dogumdan sonra memlekete gidince orda yatiririm diye dusunuyorum insallah yatar oglusum.Canim sen gorup almissin ben intrtnetten aldim da kumasi falan nasil ince degildir umarim??
aldiginiz baby plus 6 in 1 mi bnde alsam mj diye düşünüyorum. ben ise basladigimda oglusum annmn yaninda olucak gündüzleri işlerine yarar mi

aldiginiz baby plus 6 in 1 mi bnde alsam mj diye düşünüyorum. ben ise basladigimda oglusum annmn yaninda olucak gündüzleri işlerine yarar mi
Evet canim ondan aldim ben ise yarayacagini dusunuyorum cok kullanisli gorunuyo:))gruptan cogu kiside aldi bence kacirma fiyati da cok uygun:))

Kizlar ilk alisverisimi yaptim bende ama yenidogan degil. 3lu 1_3 ay zibini aldim Lcw den. Ama gozumede cok buyuk geldiler. Acaba lcw nin kaliplarimi buyuk?

Kizlar bi kac gundur giremiyodum siz bebisleriniz nasil.biz cuma gunu seker yuklemesini yaptik 157 cikti.yuksekmis.haftaya 100 luk yuklenicekmis.cok moralim bozuldu

Bugün bir kadın moralimi çok bozdu..
Bebeğin eşyalarıni aldiniz mi dedi...
Büyük eşyalar kaldı küçüklerden de bir kaç eksik dedim...
Alma zaten bebek dogunca alırsın dedi,
Bebek ölür çok üzülürsun nereye kaldiracagini bilemezsin dedi...
Veren Rabbim, alan Rabbim eyvaAllah...
Ama ben hamileyim onun mutluluğu ile yaşıyorum, çıkamıyorum etkisinden...
Böyle insanları asla takmamak lazım.bunu da biliyorum...
Boş yere moralimi alt üst etti...
Allahim ne diyeyim ki...

ne garip insanlar var ya, zaten endişeliyiz, destek olacağına moral bozmuş.
bebeklerimiz haziranda sağlıkla doğacak canım. içimizi ferah tutalim.

ne garip insanlar var ya, zaten endişeliyiz, destek olacağına moral bozmuş.
bebeklerimiz haziranda sağlıkla doğacak canım. içimizi ferah tutalim.
Öyle canim öyle...

İmtihan dunyasindayiz buna ne şüphe ama güne o kadar güzel başlamıştim ki mahvetti beni aglayasim geliyor ikidebir...gözlerim dolup duruyor...
Neden bu kadar etkilendim onu da anlamadım...

Öyle canim öyle...

İmtihan dunyasindayiz buna ne şüphe ama güne o kadar güzel başlamıştim ki mahvetti beni aglayasim geliyor ikidebir...gözlerim dolup duruyor...
Neden bu kadar etkilendim onu da anlamadım...
Takma canım ne dengesiz insanlar var ya ağzından çıkanı kulakları duymuyor, insanın canını nasıl acıyıyorlar, iyilikten ve merhametten yoksun insanlar. Çok sinirlendim sen annesin ve hamilesin nasıl söyler insan bu cümleyi Rabbim ıslah etsin. Sen üzülme canım inşallah sağlıklıca alıcaz bebeklerimizi hepimiz kucağımıza. Rabbim bize o günleri gösterecek inşallah...

Amiin kuzum aminn...
Allah razı olsun, azıcık ağladım rahatladım...
Vallahi normalde olsa sessiz de kalmaz cevap verirdim...bildiğin donup kaldım söylediği karşısında...
Suratim beş karış oldu..
Neyse...bir daha sorsun alır cevabıni..
Birde o da anne olacak hemde yaşlı da değil... Kadın 30lu yaşlarda..2 tane oğlu var...ne diyeyim bir şeyi söylemeden kırk kere düşüneceksin diye boşuna dememişler...
Sagol kuzum aman sinirlenmeyin sizde kiyamam...:)

Cnm benim kiyamam aglama...
Zaten hassasiz...
herkes kisiliginin geregini sergiler...
ALLAH'IN izniyle bebislerimizde bizde sagsaglim kurtulucaz insaallah...

Nasıl bir kadınmış o öyle canım ya sinir oldum bak ben de. Hamile bi kadına hiç öyle denir mi yaa. Boşver canım böyle dengesiz inasanları takmamak lazım. sağ salim kucaklarımıza alacağız inşallah Allah ın izniyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…