- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.641
Evet canim ondan aldim ben ise yarayacagini dusunuyorum cok kullanisli gorunuyo:))gruptan cogu kiside aldi bence kacirma fiyati da cok uygun:))
Bugün bir kadın moralimi çok bozdu..
Bebeğin eşyalarıni aldiniz mi dedi...
Büyük eşyalar kaldı küçüklerden de bir kaç eksik dedim...
Alma zaten bebek dogunca alırsın dedi,
Bebek ölür çok üzülürsun nereye kaldiracagini bilemezsin dedi...
Veren Rabbim, alan Rabbim eyvaAllah...
Ama ben hamileyim onun mutluluğu ile yaşıyorum, çıkamıyorum etkisinden...
Böyle insanları asla takmamak lazım.bunu da biliyorum...
Boş yere moralimi alt üst etti...
Allahim ne diyeyim ki...
kizlar merhaba
ebebekten geliyorum sonunda. alabildim bej rengi anakucagi 115 lirydi alt acma bezi ve gogus pedi de aldim anakucagi gercekten cok isime yarayacak
Kizlarrrrr bgn benim doğum gunummmmmmm
tovbeler olsun!tamam bizde biliyoruz Allah korusun her sey Allahtan ama hamile kadinin suratinada boyle denmezki.sen hic moralini bozma burda birbirimize destek oldukca gunler daha cabuk ve guzel gecicek Allahin izniyleBugün bir kadın moralimi çok bozdu..
Bebeğin eşyalarıni aldiniz mi dedi...
Büyük eşyalar kaldı küçüklerden de bir kaç eksik dedim...
Alma zaten bebek dogunca alırsın dedi,
Bebek ölür çok üzülürsun nereye kaldiracagini bilemezsin dedi...
Veren Rabbim, alan Rabbim eyvaAllah...
Ama ben hamileyim onun mutluluğu ile yaşıyorum, çıkamıyorum etkisinden...
Böyle insanları asla takmamak lazım.bunu da biliyorum...
Boş yere moralimi alt üst etti...
Allahim ne diyeyim ki...
Yok canim bende grupta birinden duymustum bakmistim ozaman coh begenmistim bugunu bekliyodum indirime girsin diye:))Sen önermiştin herhalde değil mi canım, bende aldım bugün kırmızısını.
Hatta kurduk kızım içinde bebeklerini uyuttu:)
Annemde dediki kullanışlı bir ürüne benziyor en az 4 ay gece gündüz yatar içinde hiç yatak odasına 4 ay kış gelene kadar park yatağını kurupta daralta dedi, bana da çok mantıklı geldi, park yatağını Allah nasip ederde o günleri görürsek eylül gibi kuracağım.
Amin Amiiin....Cnm benim kiyamam aglama...
Zaten hassasiz...
herkes kisiliginin geregini sergiler...
ALLAH'IN izniyle bebislerimizde bizde sagsaglim kurtulucaz insaallah...
Öyle canim öyle...Nasıl bir kadınmış o öyle canım ya sinir oldum bak ben de. Hamile bi kadına hiç öyle denir mi yaa. Boşver canım böyle dengesiz inasanları takmamak lazım. sağ salim kucaklarımıza alacağız inşallah Allah ın izniyle....
Aynen öyle aynen öyle...Ne kadar düşüncesiz ve patavatsız insanlar var.
Söylemesine gerek yok bizde biliyoruz ki veren de Allah alacak olanda Allah ona bakarsan bizde yarın ölebiliriz en basitinden aylık mutfak masrafı yapmamıza, Gardolabımıza çeşit çeşit kıyafet almamıza gerek yok değil mi? Diyeceksin de işte olmuyor.
Ayy yerim seni :-Dtovbeler olsun!tamam bizde biliyoruz Allah korusun her sey Allahtan ama hamile kadinin suratinada boyle denmezki.sen hic moralini bozma burda birbirimize destek oldukca gunler daha cabuk ve guzel gecicek Allahin izniyletikayalim kulakalrimizi boyle olumsuzluklara bebislerimizide stres yapmayalim snr kolik fln olurlar korkarim valla
Çok güzeller...güle eglene giysin minnak oglun inşaAllah :)Kızlar bunlarda benim oğluşumun kıyafetleri
Kiz ne yaptın :):)kızlar merhaba cok kararsız kaldım ya bana bı yardım edın sımdı ben elıfıme besıgını alıcam evde bı tane bebek hamagı dedıklerınden var pusetım var sımdı anakucagı alıcam ama ev tıpı anakucagımı olsun yoksa tasımak ıcınmı karar veremedım pusetle tasırım gıttıgım yere dıyorum ewdede gunduz hamaga yatırrım dıyorum anakucagınıda tasımalı alırsam sehırdısındakı aıleme gıderken arabamızda kullanırım dıyorum ama hala karar vremedım napsam kı ya
aynen aynen hep hamilelikten bu aglamalar fln cok fena ya:)Ayy yerim seni :-D
Çok haklısinnn...tikayalim gitsiiinnn...
Böyle insanlari hiç takmamaak lazım ışte...
Esim de çok kızdı üzülüp ağlamama...ne takıyorsun terbiyesiz insanları dedi...
Ama sanırım hamilelik psikolojsinden olsa gerek çok etkilendim :)
Teşekkür ederiz teyzesiÇok güzeller...güle eglene giysin minnak oglun inşaAllah :)
Selam kızlar geçmişi okuyamadım nasılsınız?
O gün bir arkadaş e bebekte indirim olacağını söylemişti bugün gittim ve kızıma http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3031 bunu aldık.
Kalmaz diye düşünürken bir sürü vardı ellerinde.
İnş. sağlıkla kullanmak nasip olur.
Öneren arkadaşada teşekkür ederim.
canım hamak ve puset yeterli gibi ama, sen bilirsin yine de. doğduktan sonra ihtiyac duyarsan alırsın ana kucağını da...kızlar merhaba cok kararsız kaldım ya bana bı yardım edın sımdı ben elıfıme besıgını alıcam evde bı tane bebek hamagı dedıklerınden var pusetım var sımdı anakucagı alıcam ama ev tıpı anakucagımı olsun yoksa tasımak ıcınmı karar veremedım pusetle tasırım gıttıgım yere dıyorum ewdede gunduz hamaga yatırrım dıyorum anakucagınıda tasımalı alırsam sehırdısındakı aıleme gıderken arabamızda kullanırım dıyorum ama hala karar vremedım napsam kı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?