2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet canim ondan aldim ben ise yarayacagini dusunuyorum cok kullanisli gorunuyo:))gruptan cogu kiside aldi bence kacirma fiyati da cok uygun:))

Sen önermiştin herhalde değil mi canım, bende aldım bugün kırmızısını.

Hatta kurduk kızım içinde bebeklerini uyuttu:)

Annemde dediki kullanışlı bir ürüne benziyor en az 4 ay gece gündüz yatar içinde hiç yatak odasına 4 ay kış gelene kadar park yatağını kurupta daralta dedi, bana da çok mantıklı geldi, park yatağını Allah nasip ederde o günleri görürsek eylül gibi kuracağım.

Ne kadar düşüncesiz ve patavatsız insanlar var.

Söylemesine gerek yok bizde biliyoruz ki veren de Allah alacak olanda Allah ona bakarsan bizde yarın ölebiliriz en basitinden aylık mutfak masrafı yapmamıza, Gardolabımıza çeşit çeşit kıyafet almamıza gerek yok değil mi? Diyeceksin de işte olmuyor.

kizlar merhaba
ebebekten geliyorum sonunda. alabildim bej rengi anakucagi 115 lirydi alt acma bezi ve gogus pedi de aldim anakucagi gercekten cok isime yarayacak

Haha bende göğüs pedi aldım yanında.

:)

2 li paket değil mi? yanında da pamuk vardı hediyesi, indirimdeydi oda.

İlk doğumumda göğüs pedi çok işime yaramıştı.

tovbeler olsun!tamam bizde biliyoruz Allah korusun her sey Allahtan ama hamile kadinin suratinada boyle denmezki.sen hic moralini bozma burda birbirimize destek oldukca gunler daha cabuk ve guzel gecicek Allahin izniyletikayalim kulakalrimizi boyle olumsuzluklara bebislerimizide stres yapmayalim snr kolik fln olurlar korkarim valla

kızlar merhaba cok kararsız kaldım ya bana bı yardım edın sımdı ben elıfıme besıgını alıcam evde bı tane bebek hamagı dedıklerınden var pusetım var sımdı anakucagı alıcam ama ev tıpı anakucagımı olsun yoksa tasımak ıcınmı karar veremedım pusetle tasırım gıttıgım yere dıyorum ewdede gunduz hamaga yatırrım dıyorum anakucagınıda tasımalı alırsam sehırdısındakı aıleme gıderken arabamızda kullanırım dıyorum ama hala karar vremedım napsam kı ya

Yok canim bende grupta birinden duymustum bakmistim ozaman coh begenmistim bugunu bekliyodum indirime girsin diye:))
Bende senin gibi dusunuyorum kisa kadar yatar insallah bide memlekete gidince tsnimds gotururum onda yatar oglusum diye dusunuyorum.
Boyle alisveris yapinca o gunler gelsin artik diyorum hayirlisiyla:)))

Öyle canim öyle...
Vallahi beklemediğim an söyledi şok geçirdim bende :)
Bosverelim dediğin gibi...
İnsaAllah sağ salim kucaklarimiza almak nasip olur canim benim...

Aynen öyle aynen öyle...
Nasıl kalakaldim ben öyle..
Bunlari demek gerekiyor öyle insanlara...
Vallahi çok tuhaf oluyor bazilari...
Resmen beni çevreye karşı soğutuyor böyle insanlar...
Kimin ne diyeceğini bilmez olduk resmen...

Ayy yerim seni :-D
Çok haklısinnn...tikayalim gitsiiinnn...
Böyle insanlari hiç takmamaak lazım ışte...
Esim de çok kızdı üzülüp ağlamama...ne takıyorsun terbiyesiz insanları dedi...
Ama sanırım hamilelik psikolojsinden olsa gerek çok etkilendim :)

Kiz ne yaptın :):)
Hamak , beşik ve puset yeterli bence birde anakucagini ne yapacaksin :)
Zaten arabada pusette yatar kızın , evde gündüz hamakta gcece beşikte..:-

aynen aynen hep hamilelikten bu aglamalar fln cok fena ya:)

ben de kırmızısını aldım bu ana kucağının, yanına bir de banyoda küvetin içine koyulacak köpükten, maşrapa ve kova da aldım :) çok heyecanlı :)

hepimizin bebeği sağlıkla dünyaya gelecek insallah kızlar.

canım hamak ve puset yeterli gibi ama, sen bilirsin yine de. doğduktan sonra ihtiyac duyarsan alırsın ana kucağını da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…