2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
şimdiden başlamış alış verişler Allah güle güle kullanmayı nasip eder inşallah ben son ayda yapacam ilk çocuğumda aldığım beşiği anca 5 ay kullandım oğlum sonrasında neredeyse hiç uyumadı içinde çok ağlıyor hep yanımızda uyudu hatta çift kişilk yatağımız ona dar geliyor uykusu çok kötü şimdi ise taşınabilir sallanan beşiklerden alacam 100 lira bişey sanırım.kıyafet konuşanda abisininkileri giyer artık zaten ailem arkadaşlar sayesinde kıyafet satın alma işe pek bana düşmeyecek :)

Arkadaşlar, İstanbul fatihte şeker yükleme testini nerede yaptırabilirim, fatihte oturan ve burda yaptıran var mı?

günaydın güzel anneler ve bebişleri bi gün daha yaklaştık minklerimize:)) bu kış ne kadar uzun sürdü ya 9 ay bekleyince uzunmuş:)

kızlar artık bebek arabasında sonlara geldim gibi nuna peep modeli ile bebeconfort streety modelinden birini alıcaz kararsız kaldım bizim için en önemli noktalardan biride arabamız b segment olduğu için az yer kaplaması bu iki modelde katlanınca çok yer kaplamıyor nunanın diğerine göre eksisi ön barının olmaması bu modeller hakkında b ifikriniz var mı

Herkese gunaydinn mutlu musmutlu bi gun ilsun hepimize insallah:)))

Mutlu haftalar annişler bebişlerrrr

Günaydınnn kızlar ve minik kuzucuklar...

Günaydnlarrrrrr

Günaydınnnn güzel anneler

kızlar günaydın detaylımız çok ii geçti hiç bir sorun yok maşallah.
oğlum aynı babası yaa ağız dudaklar burun kafa yapısı falan:) onu sabırsızlıkla bekliyoruz :)
hepimizin herşey yolunda gidiyor uğurlu bir topiğimiz olduğuna inanıyorum, herkes bebeişlerini sağasalim kucağına alacak inşallah

kızlar biz daha bişi almadık,
bebek arabasını concord neo travel sistem düşünüyorz kullanan yada alan varsa bundan ii kötü fikirlerinizi bekliyorum
bı ay sonra herşeyi almaya başlıcaz inşş

kızlar biz daha bişi almadık,
bebek arabasını concord neo travel sistem düşünüyorz kullanan yada alan varsa bundan ii kötü fikirlerinizi bekliyorum
bı ay sonra herşeyi almaya başlıcaz inşş

bayılıyorum canım o arabaya bence hiç düşünmeyin bile bizim için biraz pahalı gerçi kayınpederim alacak yinede kasmamak gerek:)laf etmesinler bi de

bayılıyorum canım o arabaya bence hiç düşünmeyin bile bizim için biraz pahalı gerçi kayınpederim alacak yinede kasmamak gerek:)laf etmesinler bi de
saol cnmm :) şuan kampanyası varmış cnm bi bak istersen sen de netten. benım ılk bebek ikincisi de nasıp olursa kullanır inş.

benimde bu hafta ayrıntılım var.kime gideceğime hala karar veremedim..canım sen nereye gittin ne kadar ücret ödedin perinatoloji uzmanımıydı yoksa radyoloji uzmanı mı

Nasılsınız kızlar ben de bı sey alamayanlardanım,arastırmaktan bebek arabasını mahv oldum.Stokke ve Inglesına trılogy cok begendım dayanıklı duruyorlar,concordların desenlerını sevmıyorum,chıcco urban travel begendım tekerlıklerı saglam gelmedı bana.Kararım Stokke xplore ya da Inglesına trılogy ,bı fıkrı olan varmı bu arabalar hakkında

merhaba güzel anneler umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım çarşamba günü şeker yüklemem var Allahın izniyle oda güzel geçerse artık doğuma kadar rahatlarız inşallah.

Sizlere de gunaydın tatlı annişler güzel bir hafta diliyorum herkese bebişleriyle
Mutlu haftalar annişler bebişlerrrr

Günaydınnn kızlar ve minik kuzucuklar...

Günaydnlarrrrrr

Günaydınnnn güzel anneler

merhaba güzel anneler umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım çarşamba günü şeker yüklemem var Allahın izniyle oda güzel geçerse artık doğuma kadar rahatlarız inşallah.

merhaba canım inş bi sıkıntı çıkmaz şeker yüklemesinden sonra yaptıracağımız bir şey kalmıyor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…