2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

(( yaaa..üzüldüm yaaa..benim annem çok fedakardır..ananem de öyleydi..bi yerim ağrıyor desem allah bana versin ben çekeyim senin ağrını derdi...ben hiç öyle olamam sanki..yapı meselesi galiba cnm..ama düşündüm de kayınvalide böyle bişey dese ne kadar kızarız..cnm sen dikkat et kendine yeri gelirse annen bile olsa yorma lütfen kendini...bazen bencil olmak lazım biraz..

Masallah oglusuna canim gozun aydin.Topigimizin de masallahi var:)))insallah saglikla sihhatla alicaz yavularimizi kucagimiza:))

kızlar e bebekte ana kucaklarında ındırım var ıhtıyacı olanlar bı bakın ıstersenızbız ana kucagımızı aldık
http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3031
cnm sen iyice inceledin mi bunu..ben ebebek mağazasına gittim özellikle araştırmak için..bu hiç pratik gelmedi bana...altındaki bantları açıp kapatmak gerekiyor mekanizmaları için..benim istediğim ana kucağı da hemen bitmiş pazar günü indiriminde..

off hamileliüğin başından beri değişmedi park yatak mı beşik mi şu araba mı bu araba mı o mu bu mu diye diye daha nasıl doğum yapmak istediğimi bile düşünemedim ya

aldim simdi 24lu bide alt acmayla sivi deterjan aldim bakalim artik kizima ilk alis verisimi yapmis oldum boylece

ben ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum kızlar..alt silme pamuklarından aldım..daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum..ılık suyla siler temizlerim altını açtıkça..bir de alt açma paketi aldım 10lu..dalin sabun tozu aldım..sabun tozlarına dikkat edin..içinde optik beyazlatıcı olmaması gerekiyor..güya sabun tozu yada bebek deterjanı diye alıyoruz onlara bile optik beyazlatıcı madde konulabiliyor..

off hamileliüğin başından beri değişmedi park yatak mı beşik mi şu araba mı bu araba mı o mu bu mu diye diye daha nasıl doğum yapmak istediğimi bile düşünemedim ya
ilk çocuk olunca öyle oluyor benim ikinci beşikte arabada pusette abisinden kalanları kullanacağı için hiç takmıyorum benim derdim de hangi hastanede doğursam hala karar veremedim :)))

benimde bu hafta ayrıntılım var.kime gideceğime hala karar veremedim..canım sen nereye gittin ne kadar ücret ödedin perinatoloji uzmanımıydı yoksa radyoloji uzmanı mı
cnm perinatoloji uzmanı benım hep gittiğim takıplerimi de yapan doktum 700 lira. arda lembet. femıcal klınık bağdat caddesinde tavsıye ederim

cnm perinatoloji uzmanı benım hep gittiğim takıplerimi de yapan doktum 700 lira. arda lembet. femıcal klınık bağdat caddesinde tavsıye ederim
700 lira çok fazla canım yaa ben de özelden randevu almayı düşünüyorum.250 lira dediler.o bile fazla geliyor bana ama yapacak başka bir şey yok burda araştırma has. veya devlet hast. yapmıyor malesef

alt silme pamukları nerede satılıyor canım

700 lira çok fazla canım yaa ben de özelden randevu almayı düşünüyorum.250 lira dediler.o bile fazla geliyor bana ama yapacak başka bir şey yok burda araştırma has. veya devlet hast. yapmıyor malesef

cnm evet fazla piyasaya göre ama bulacağın doktorun detaylı konusunda tecrubeli ve guvenılır olmasına dikkat et. çok önemli bir konu biliyosun, benım ıkı arkadasıma da çocuğun kalbı delık demıştı iki ayrı doktor. halbukı oyle bişi yokmuş tanıdıkları başka bir radyoloji uzmanına gönderip onun da para kazanmasını sağlamkmış amaç. inş sorunsuz geçer cnmm burdakı diğer arkadaşlardan da tavsiye al :)

Haklısın cnm ama işte annem olunca kıyamıyorum yapıyorum öyle alıştırınca başta böyle oluyo ama bende özeniyorum size annesi temizliğe yemeğine yardım edenlere. kayınvalidemde tam tersi elimi sıcak sudan soğuk suya sokmaz hamile olmadan öncede öyleydi saolsun.

alt silme pamukları nerede satılıyor canım

cnm ebebek ten aldım ben..dün indirimdeydi..indirimsiz halinde bile en uygun fiyat ebebekteydi..altılı paketlerinden, göğüs pedlerinden aldım hep..sitesinden incele istersen..

ne güzel..rabbim bi taraftan mutlu ediyor işte....

Günaydin hanimlar;

Nasilsiniz?

Sanirim biz bebek alisverisini bitirdik, bi banyo için küvet ve yatagina uyku seti alicam aklimda o kaldi... onuda sonra artik..
Ama sampuan, yenidogan bezi, masaj kremi, kiyafetleri, mobilyasi, puseti ve ev içi ana kucagimiz alindi çok sukur..
Bezi 2/3 hafta yeticek kadar aldim evden cikamazsam diye.. hemde yenidogani uzun süre kullanamayabiliriz bebek çabuk büyürse :)

Bu arada haftasonu baya baya tekmeleri gözle görünür haldeydi, pozisyon degistirdigi falan belli oluyordu kiyafetimden Birde annesi dürtükledikçe cevap verdi cimcimem uyusada uyandiriyordum tekmelesin diye

Ah canim ya dengesiz kendini bilmez insan nolcak
Hersey Allahtan ama biz Rabbim hayirlisiyla saglikla nasip etsin diye diye aliyoruz zaten..
Dün bi filmden etkilendim Allah korusun ayni seyler benimde aklima geldi, gece uyandim uyandim dua ettim cok korkuttu film olsa bile

Rabbim saglicakla kucagimiza almayi; hayirli bir evlat olarak yetistirmeyi nasip etsin insallah...

haklısın iyi bilen bir dra gitmek lazım ama ben çanakkalede yaşıyorum burada dr sıkıntısı var gerçekten..bir iki tane iyi dr var onların da muayene ücretleri aylık düşününce çok yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…