- 13 Mayıs 2014
- 699
- 665
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.681
canım pamuk elyaf yorgan aldık taç'tan...benim gönlüm aslında yünden yana ama bulamam ki..yorganı nasıl aldın canım?
Ne güzel çok şanslısın cnm ben annemle aynı şehirdeyim bizimki öyle geleyim yardım edeyim temizliğe falan hiç demez hatta geçen izinli günümde gittim poaça kurabiye yaptırdı misafir gelirse lazım oluyo dedi belim ağrımıştı bütün gün.
Masallah oglusuna canim gozun aydin.Topigimizin de masallahi var:)))insallah saglikla sihhatla alicaz yavularimizi kucagimiza:))kızlar günaydın detaylımız çok ii geçti hiç bir sorun yok maşallah.
oğlum aynı babası yaa ağız dudaklar burun kafa yapısı falan:) onu sabırsızlıkla bekliyoruz :)
hepimizin herşey yolunda gidiyor uğurlu bir topiğimiz olduğuna inanıyorum, herkes bebeişlerini sağasalim kucağına alacak inşallah
valla bildiğim kadarıyla kalmıyor canım Allahın izniyle doğuma kadar rahatız..merhaba canım inş bi sıkıntı çıkmaz şeker yüklemesinden sonra yaptıracağımız bir şey kalmıyor değil mi
cnm sen iyice inceledin mi bunu..ben ebebek mağazasına gittim özellikle araştırmak için..bu hiç pratik gelmedi bana...altındaki bantları açıp kapatmak gerekiyor mekanizmaları için..benim istediğim ana kucağı da hemen bitmiş pazar günü indiriminde..kızlar e bebekte ana kucaklarında ındırım var ıhtıyacı olanlar bı bakın ıstersenızbız ana kucagımızı aldık
http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3031
aldim simdi 24lu bide alt acmayla sivi deterjan aldim bakalim artik kizima ilk alis verisimi yapmis oldum boylece
mutlu yaşlar cnm...sevgi dolu mutlu bir yıl olsun senin için...Kizlarrrrr bgn benim doğum gunummmmmmm
ilk çocuk olunca öyle oluyor benim ikinci beşikte arabada pusette abisinden kalanları kullanacağı için hiç takmıyorum benim derdim de hangi hastanede doğursam hala karar veremedim :)))off hamileliüğin başından beri değişmedi park yatak mı beşik mi şu araba mı bu araba mı o mu bu mu diye diye daha nasıl doğum yapmak istediğimi bile düşünemedim ya
cnm perinatoloji uzmanı benım hep gittiğim takıplerimi de yapan doktum 700 lira. arda lembet. femıcal klınık bağdat caddesinde tavsıye ederimbenimde bu hafta ayrıntılım var.kime gideceğime hala karar veremedim..canım sen nereye gittin ne kadar ücret ödedin perinatoloji uzmanımıydı yoksa radyoloji uzmanı mı
700 lira çok fazla canım yaa ben de özelden randevu almayı düşünüyorum.250 lira dediler.o bile fazla geliyor bana ama yapacak başka bir şey yok burda araştırma has. veya devlet hast. yapmıyor malesefcnm perinatoloji uzmanı benım hep gittiğim takıplerimi de yapan doktum 700 lira. arda lembet. femıcal klınık bağdat caddesinde tavsıye ederim
ben ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum kızlar..alt silme pamuklarından aldım..daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum..ılık suyla siler temizlerim altını açtıkça..bir de alt açma paketi aldım 10lu..dalin sabun tozu aldım..sabun tozlarına dikkat edin..içinde optik beyazlatıcı olmaması gerekiyor..güya sabun tozu yada bebek deterjanı diye alıyoruz onlara bile optik beyazlatıcı madde konulabiliyor..
700 lira çok fazla canım yaa ben de özelden randevu almayı düşünüyorum.250 lira dediler.o bile fazla geliyor bana ama yapacak başka bir şey yok burda araştırma has. veya devlet hast. yapmıyor malesef
Haklısın cnm ama işte annem olunca kıyamıyorum yapıyorum öyle alıştırınca başta böyle oluyo ama bende özeniyorum size annesi temizliğe yemeğine yardım edenlere. kayınvalidemde tam tersi elimi sıcak sudan soğuk suya sokmaz hamile olmadan öncede öyleydi saolsun.(( yaaa..üzüldüm yaaa..benim annem çok fedakardır..ananem de öyleydi..bi yerim ağrıyor desem allah bana versin ben çekeyim senin ağrını derdi...ben hiç öyle olamam sanki..yapı meselesi galiba cnm..ama düşündüm de kayınvalide böyle bişey dese ne kadar kızarız..cnm sen dikkat et kendine yeri gelirse annen bile olsa yorma lütfen kendini...bazen bencil olmak lazım biraz..
alt silme pamukları nerede satılıyor canım
Haklısın cnm ama işte annem olunca kıyamıyorum yapıyorum öyle alıştırınca başta böyle oluyo ama bende özeniyorum size annesi temizliğe yemeğine yardım edenlere. kayınvalidemde tam tersi elimi sıcak sudan soğuk suya sokmaz hamile olmadan öncede öyleydi saolsun.
Bugün bir kadın moralimi çok bozdu..
Bebeğin eşyalarıni aldiniz mi dedi...
Büyük eşyalar kaldı küçüklerden de bir kaç eksik dedim...
Alma zaten bebek dogunca alırsın dedi,
Bebek ölür çok üzülürsun nereye kaldiracagini bilemezsin dedi...
Veren Rabbim, alan Rabbim eyvaAllah...
Ama ben hamileyim onun mutluluğu ile yaşıyorum, çıkamıyorum etkisinden...
Böyle insanları asla takmamak lazım.bunu da biliyorum...
Boş yere moralimi alt üst etti...
Allahim ne diyeyim ki...
haklısın iyi bilen bir dra gitmek lazım ama ben çanakkalede yaşıyorum burada dr sıkıntısı var gerçekten..bir iki tane iyi dr var onların da muayene ücretleri aylık düşününce çok yüksekcnm evet fazla piyasaya göre ama bulacağın doktorun detaylı konusunda tecrubeli ve guvenılır olmasına dikkat et. çok önemli bir konu biliyosun, benım ıkı arkadasıma da çocuğun kalbı delık demıştı iki ayrı doktor. halbukı oyle bişi yokmuş tanıdıkları başka bir radyoloji uzmanına gönderip onun da para kazanmasını sağlamkmış amaç. inş sorunsuz geçer cnmm burdakı diğer arkadaşlardan da tavsiye al :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?