2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Arkadaşlar benim gibi kocaman turşu kavanozunu 2 günde bitiren var mı??Oğlum da da turşu ekşi istemişti canım yine
bir oğliş mi geliyor acaba? 2. hamileliği olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

Arkadaslar rica ediyorum yardim edin..az once lavobaya girdim..afedersinz ama wc de peteyle kurulanirken koyu renk akinti gordum ; ( biraz fazlaydi sanki..bisey olmaz dimi..
Bende geçtiğimiz hafta baya bir lekelenme arada da pembe kanama oldu.Doktor düşük tehlikesi dedi.Progestan verdi doktorunla irtibata geç bence

Amin canim
Doktorum önlem amacli kullanalim dedi o yuzden kullanıyorum canim. Ben persembe gunu vajinal ultrason ile gordum canim keseyi sende gorebilirsin bence. Hadi guzel haberlerini bekliyorum inşallah. Sira kalp atışında bakalim bu hafta duyabilecek miyiz yoksa haftaya mi kalacak? Kuzum iyi olsun da yeter ki geç duyalim sorun degil dimi? :KK46: Rabbime bu günler icin şükürler olsun inşallah devamini da kucagimiza almayi da nasip eder
Amin canim insallah ben de cok bekledim minigimi 3 bucuk yil oldu tedaviler igneler ilaclar negatif sonuclar aldik hep bide uc bucuk yil once bi bebisim dustu.bidaha tedavi deneyelim derken minigimiz surpriz yapti bize kendi geldi. Yarin doktor randevumuz var cok heyecanliyim Allah hepimize saglikli sihhatli bebeklerimize kavusmayi nasip etsin mutlulugumuzu tamamina erdirsin:KK46::KK68:

Peki kasiklarin agriyor muydu arkadasim..benim bugun asiri bel agrisi ve kasik agrilarim vardi.acik renk miydi peki seninki..pihti gibi bisey var miydi

Benim 6. Haftada olmustu kanamam ilk hamileliğimde. Progestan kullaniyo musun? Yarina randevu alip doktorunla görüş. Ve sadece dinlen,iş falan yapma. Uzan sadece.

Benim 6. Haftada olmustu kanamam ilk hamileliğimde. Progestan kullaniyo musun? Yarina randevu alip doktorunla görüş. Ve sadece dinlen,iş falan yapma. Uzan sadece.

Cvp verdiginz icin teşekkür ederim..suan bebegim 5 hafta 6 günlük. .ben bisey olmaz saki an goze cop batar diyerek rahat ediyordm hata mi yapiyoru...bugun ev supurdum yani rutin ev islerini yaptim..acaba onlar mi zorladi..yarin doktora gitsem iyi olacak..

Peki kasiklarin agriyor muydu arkadasim..benim bugun asiri bel agrisi ve kasik agrilarim vardi.acik renk miydi peki seninki..pihti gibi bisey var miydi
cok fazla bel agrım vardı.bel agrım hala var ama.ilk başta günlük pede bulaşacak şekilde pembe akıntı oldu.Sonrada 3-4 gün kagverengi akıntı oldu.pıhtı gibi bişey hiç olmadı.Adet olacakmışım gibi oldu sürekli karnım

cok fazla bel agrım vardı.bel agrım hala var ama.ilk başta günlük pede bulaşacak şekilde pembe akıntı oldu.Sonrada 3-4 gün kagverengi akıntı oldu.pıhtı gibi bişey hiç olmadı.Adet olacakmışım gibi oldu sürekli karnım

Evet benimde surekli karnim Ağrıyor adet olcakmisim gibi..korktum biraz..ne deyim rabbim bize bagislasin bebeklerimizi o_Oo_O Bundan sonra daha dikkatli olacagim.

Dikkat et canım fiziksel aktiviteni kısıtla.Ben gerçi çok dikkat edemiyorum.18 aylık oğlum var çünkü.Onu kucağıma filan alıyorum mecbur.Allah esirgiyor ama İnşallah bişey olmaz yavrularımıza.

Dikkat et canım fiziksel aktiviteni kısıtla.Ben gerçi çok dikkat edemiyorum.18 aylık oğlum var çünkü.Onu kucağıma filan alıyorum mecbur.Allah esirgiyor ama İnşallah bişey olmaz yavrularımıza.
Evet senin isinde zor gercekten.diger bebeginde cok kucuk ama ne güzel ikisi de ayni anda büyüyecek..yarin iyi haberler aliriz insLlah.iyi geceler

Arkadaşlar benim gibi kocaman turşu kavanozunu 2 günde bitiren var mı??Oğlum da da turşu ekşi istemişti canım yine
bir oğliş mi geliyor acaba? 2. hamileliği olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
Bende oglumda bi gece evde olan tum tursuyu yemistim... sonra midemden kivrandim ve bir daha doguma kadar tiksindim yiyemedim...
Hersey olabilir ;)

Benim ne bulantım var ne iştahsızlığım. Tazmanya canavarı gibi öğüte öğüte önüme katıp yiyorum. Biraz önce çalışma masasının kenarına bakıp, "bu kenarından kenarından kemirilir ki" dedim. Kendimden korkuyorum :KK45:
Bende yiyorum... ne yemek kokusu nr tiksinti bişi yok cok şükür... 2saatte bi az da olsa bişiler tikiniom :)
Disin gecerse bi dene bakalim... :KK53:

Bende yiyorum... ne yemek kokusu nr tiksinti bişi yok cok şükür... 2saatte bi az da olsa bişiler tikiniom :)
Disin gecerse bi dene bakalim... :KK53:

Geçer kardeş geçer, bu dişlerle evelAllah tren bile yerüm ben :KK53:
Ben turşu değil de zeytine sardım.
Ebeye de sordum, zeytin serbest mi diye?
O da "bir oturuşta bir insan kaç zeytin yer, yesin yesin 4-5, onun zararı olmaz" demişti.
Ben de "peki bir oturuşta 20 zeytin?" diye utanıp soramadıydım :KK45:

Öff ben utangaç bir pisboğazım. :KK53:

Herkese güzel ve sağlıklı bir salı günü diliyorum.

Geçer kardeş geçer, bu dişlerle evelAllah tren bile yerüm ben :KK53:
Ben turşu değil de zeytine sardım.
Ebeye de sordum, zeytin serbest mi diye?
O da "bir oturuşta bir insan kaç zeytin yer, yesin yesin 4-5, onun zararı olmaz" demişti.
Ben de "peki bir oturuşta 20 zeytin?" diye utanıp soramadıydım :KK45:

Öff ben utangaç bir pisboğazım. :KK53:

Herkese güzel ve sağlıklı bir salı günü diliyorum.
Yaw bunu bende yaptim... bi kaseyi bitiriyorum oturunca yesil siyah karisik...
Ilk gunler maydonoz cok yedim...
O ebede var bi gariplik bence...
Kiz 4-5 zeytin kesmez bizi :kk77:
Omrumde ilk defa dolabi bugün bu kadar bos gördüm:KK45:
Neyse yatayim bari yicek bitmis :KK51:

Arkadaslar rica ediyorum yardim edin..az once lavobaya girdim..afedersinz ama wc de peteyle kurulanirken koyu renk akinti gordum ; ( biraz fazlaydi sanki..bisey olmaz dimi..
kahverengıyse endıselenme bende de olmustu doktorla konus bana progestan hap verdı bı de ılıskıye gırme bı süre

Bence doktoruna bi sor panik yapip kasma kendini iyice ama bence doktora gorunene kadar sirt ustu yat surekli ve hicbisey yapma insallah bisey olmaz dua et bol bol Rabbim bebegini korusun.

Back
X