• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
tiroid yüzünden değil de başka ilaçlardan da yüksek çıkabiliyor karaciğer enzimleri ondan kaşıntı olabilir diye söylemiştim tabi siz kan tahlili çıkana kadar aklınıza kötü hiç bi şi getirmeyin ..

kaşıntı yok bende sadece kırmızı kırmızı pıtırcıklar çıkmış totomda bazısı sivilce gibi ama minnak minnak

canım benim doktorum keseyi göremediği için dış gebelik olabilir dedi son sata göre bugün yedi haftalık olması lazım ama geçen hafta doktor göremedi ayrıca kanamam var ama dış gebeliğin dışında geç döllenmede olabilir dedi seninde dış gebeliğin dışında geç döllenme olabilir. moralini bozma canım inş geç döllenmedir. aynen bende hamile olduğuma sevinemiyorum. sağlıklı mı değil mi bilmiyorum. hayırlısı olsun canım
Ama benim kese gözüktü.. anlamadım..

bir de folik asit desteği çok önemli hanımlar. mutlaka unutmayın... henüz doktora gitmedim ama önceden tecrübeli içmeye başladım.. diğer gebeliğimde kullandığım vitamin ve demir takviyesini bu gebeliğimde kullanmak istemiyorum inş gerek kalmaz..

Ben ilk doktora gittiğimde 4 haftalıktı. Beta değerim 557 çıkmıştı. Bir daha da ölçtürmedim. Normal mi ki acaba? Senin 5+5te epey yüksekmiş ondan soruyorum.

Bir de o vitamin ve demir takviyesini kaç aydan sonra yapmaya başlamıştı doktor? Hamile olduğunu öğrendiğinde mi?

Keçboynuzu pekmezi içeniniz var mıııı?

Slm kizlar...
Kustum ilk kez....:D:D
Ben niye kusmuyorum diyordum bugün basladi ...
Ilk gebeligimde de bu zamanlar baslamisti sanırım...
Nasil tipler olduk biz böyle ayol...
Kustuguma sevindim iyimi :)
Ama sadece ac kararinla cay icince kusuyordum ilkinde de simdi de oyle oldu...
Sukur ki baska bisey kusturmuyor beni...
Darisi bekleyenlere :anneadayı:

canım ultrason kağıdında 7+1 olarak yazıyor mu yani 7w1d diye bişey yazar hani geç döllenme olmuş olabilir mi belki tam 7+1 değildir şu anda

ulturason kagıdında 6+1 yazıyoo doktor 7+1 olması gerkırken 6+1 de görünüyo bebk gelişmemiş kalp atışısa yok dedi biraz dha bekleyelimm salı günüde duymazsak aç karnına gel kürtaj olabilirsin dedi :(

Canim tr ye gitmek istmz miyim ama olmzmis bu aylar ucaga binmm sakincaliymis 4 aya ancakmis saglikli olsunda olsun ...dusuklerin var dedin nasil dusuk yaptin ...allah herkese hayirli bir evlat nasip etsin bu arada mecik karnin sert mi bu normal mi

Dime benimkide soru kim.gitmek istemzki bende gitmek istiorum da yarin dr terminim var 10 ne dicek bilmem sanirim banada yasaklar 3 dusukten sonra :-( ilkinim kalbi durdu 10 haftalik kurtaj olmak zorunda kaldim 2. Ve 3. De kendikiginden dustu aslinda 2. Cide mi 3. Demi ney kizimi ogle uykusuna yatiriodum oda huysuzlandi ve isteden tam kasigima tekme attı zorla uyuttum kalktimki pembe kan vardi sonrada durmadi dewami geldi ve dustu tabi bende salak gibi yatip dinlenmedim o gun çamaşırhanede camasor yikadim tabi hersey bir neden sebep yasamicakti oyle oldu karin sertligine gelince canim benim çocuklar dan kalma gobegim vardi ondan pek bisi anlamiorum ama yemekten sonra kotu oluo ama ilk gebeligimde 50 le kaldigim ve bedenim yapisi dar oldugundan vok sancim oluoama bence sertlik ilk gebelikte cok normal vicut ilk defa karsilasio ve alismaya genislemeye calisio hic miralini bozma hersey normal bu arada cocuklardan her zaman giremiom hemen cvp yazamiom kusura bakma ok

öyle demedi ama keseyi net göremedi malesef pazartesi gütmiştim.

merhaba kübra hoşgeldin inşallahh dediğin gibi geçiririz önümüzdekileri ayları

gözünüz aydın

ne güzel rabbim sağlıcakla kucağınıza almayıda nasi etsin

aşkımeşim burda kimse bilerek sana cvp vermemezlik yapmaz eminim birbirimizi tanımıyoruzki. ben çalışıyorum bazen geriye dönük bakamıyorum yada bildiğim birşeyse cevap yazıyorum mesela yurtdışından var mı demişsin. olmadığım için birşey yazmadım msj ına. birde hepimiz alınganız kaygılıyız seni çok iyi anlıyorum ama burda herkes bencil dersen üstüme alınmamız ve hiç cevap vermek istememizde normal diye düşünüyorum.

off kötü olmuş cidden çok geçmiş olsun saf zeytinyağını içmeyi ve kullanmayı denesen

hiç bilmiyorum.

ben yaşamadım ama kardeşim ve ablam yaşadı canım dediğin gibi herşey normalken bir sonraki kontrolde kalbi durmuştu bebeklerin
ben bundan çok korkuyorum kaç haftalıkken yaşamışlardı bu acı tecrübeyi..?

ulturason kagıdında 6+1 yazıyoo doktor 7+1 olması gerkırken 6+1 de görünüyo bebk gelişmemiş kalp atışısa yok dedi biraz dha bekleyelimm salı günüde duymazsak aç karnına gel kürtaj olabilirsin dedi :KK43:

o zaman bu dr a ikinci gidişin dimi canım ilkinde sat uyumluysa ve bunda uyumlu değilse sıkıntı Allah yardımcın olsun kayıp nedir bilirim acil şifalar ama yinede Allahtan umut kesilmez hayırlısı olsun hakkında..

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-06-2015

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Beni de eklermisin canım: mdt: 14.06.2015 2. çocuk, 31 yaş.

Ya hanimlar genel olarak birsey sormak istiorum progesteron hapi kullan hamislere yada bilgisi olanlara ya bu progesteron hapini aldim alali migdem yanio halsizlik migde bulantisi ve vajinada kasinti yapio ya kac gundur de gecmedi hatta sirkeli suyla yikiyorum vajinayi candibene die ilac kullaniorum banamisin demio ya benim gibi kullanipta boyle sikayati olan varmi hamimar

Kızlar bende pek bulantı yok hatta 2 gündür hicbirsey yok:-)zaten şiddetli bulantı yoktu öyle arada midem kalkıyordu ama o bile zor.. Mide bulantısı olanlara allah yardım etsin

maasallah maasallah :KK45::nazar::nazar:

Kızlar günaaaayyyyyyydıııııınnnnn :anneadayı:
tünaaaydııııınn:KK73:

Canım aynen diyorum hiç hamile değilim sanki milllet diyor bi kaç hafta sonra görürüz diye :-)

yanlış hatırlamıyorsam 5. haftadasın daha 6. haftadan sonra başlıyor mide bulantısı amaaaaa inşallah sende olmaz diyelim sen yinede çok deme bulanmıyo diye ben ne zaman desem bulantılar başlıyordu çüünkü :rolleyes:

günaydın arkadaşlar anca işlerimi toparladım sabahtan sağlıkocağına gidip tahlillerimi verdim. öğleden sonra 2 de detaylı ultrason ve doktor kontrolüm var dua edin bize kızlaryaa inşallah bir sıkıntı çıkmaz bebeğimde ve keseyide görürüz. kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sürekli.
bebeklerini kaybeden arkadaşlarım çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile kavuştursun meleklerinize. vardır bundada bir hayır:KK43:

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :D:D

Ben ilk doktora gittiğimde 4 haftalıktı. Beta değerim 557 çıkmıştı. Bir daha da ölçtürmedim. Normal mi ki acaba? Senin 5+5te epey yüksekmiş ondan soruyorum.

Bir de o vitamin ve demir takviyesini kaç aydan sonra yapmaya başlamıştı doktor? Hamile olduğunu öğrendiğinde mi?

canım bu değer çok çabuk yükseliyor. endişelenme bence. vitamin demir takviyesini 4. aydan sonra aldım. kalsiyum magnezyum desteğini 6. aydan sonra almıştım. fakat folik asit hamile kalmadan ve hamile kalır kalmaz alınması gerekiyor.

bir de hanımlar. 2. bebek bekleyenler. içinde kıpırtılar hisseden var mı? içimde sürekli kımıl kımıl bişiler geziyor.kasıklarımda.. hatta hamile olduğumu bilmeden önce fark etmiş hamileyim demiştim.. can verildiğinde böyle olur diye duymuştum.. bir de benim gibi hala emziren anne var mı aramızda?

ulturason kagıdında 6+1 yazıyoo doktor 7+1 olması gerkrken 6+1 de görünüyo bebk gelişmemiş kalp atışısa yok dedi biraz dha bekleyelimm salıktı günüde duymazsak aç karnına gel kürtaj olabilirsin dedi :KK43:
Canım bak gecen hafta cuna gunu bende dontora gıttım kese gorundu ve usg de 4+6 cıktı neden boyle gecmı dollenme olmus dedım normalde 6+2 olması gerekıo dedımılk zamanlar ultrason cok guvenılır degıldır sen takılı kalma buna sımdı 4+6 cıktı haftaya 7+ bısey cıkabılır dedı. Yanı bebek gelısmesı yok dıye bısey dememesı lazım sımdı sana belkı gec dollendı.ınsallah duyarsın bebegını sakın stres olma

benimde baldırımda sinek ısırığı gibi kızarıklık var minik minik ama çok fazla nerdeyse popomun tamamı diyebilirim bazısı sivilce gibi bazısı sadece kızarıklık anlamadım bende neden oldu?
benim de var ya aynen öyle. Sağ baldırımda var 6-7 yerde. Ben alerji oldugunu düşündüm çünkü et yemiyordum, pazartesi günü et yedim ve o gece çıktı bunlar...

Back
X