doktora göre 5. hafta içindeydim. karından ultrasonla kese görüldü, 4,5 haftalık falan demişti. ama benim regl dönemime göre hesaplama yaplırsa aslında 7 haftalık falandım. geç döllenmedir herhalde diyordum. doktor da başka bi şey demedi.(bi de özel hastane doktoru ama azından cımbızla laf alınıyor kadının) ama bi tuhaflık vardı. kesenin boyutuna göre hesap yapılırsa 4,5 haftalık falansın dedi, ama karın ultrasonu 6. haftalıkkken görülürmüş. ne biliyim bi tutarsızlık vardı bende sanırım. kese görüldükten iki gün sonra kahverengi akıntım geldi, bir gün bekledim geçmedi, doktoru aradım, gel dedi. karından baktı kese görünmedi, vajinadan baktı aşağıya kaymıştı yeri ve şekli de garipleşmişti, boyut olarak da küçülmüştü, emin olalım diye kan testinde beta baktırdı, beta 1200 küsür çıktı. betanın gerilemesi kimyasal hamilelik, yani bir nevi düşük demekmiş. sağlıksız bir gebelikmiş ve vücut fark edip yok etmiş. tuvalete çıktığımda da dürekli parçalar geliyor zaten. kızlar çok hayale kapılmıştım ama Allah'ın takdiri ve eminim benim için hayırlı olan böyleydi diyip duruma alışmaya ve yeni umutlar için kaderime razı olmaya başladım.anneye sıkı tutunmayan ve hatalı döllenmeler ilk haftalarda kendini temzizlermiş. yani bu da bir hayır diye düşünmek lazım. ama yine de böyle tecrübeler yaşamasın kimse (desem de doğanın doğalı böyle % 25 böyle sonlanabiliyormuş gebelikler) bunları tabi doktorumdan değil. arkadaşlarımdan ve internet sitelerinden öğrendim. gudubet bir doktora düştüm, son kontrolü de yaptırıcam zaten bi daha uğramam o hastaneye.
ben iyiyim. daha mikemmel, kusursuz, hatasız, bomba gibi bir döllenme ile aranıza yeniden katılaceğim inşallah.