- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #3.541
Benim ultrason resmimde ortada gorunuyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehe zayıf olunca pörtledi bende göbek , kocam da fark etti , bizim bebiş büyümüş dedi
Seninki de şişeceeekk.. hehe
Evet genetikmiş bunlar...ben çatlayacak gibi hissediyorum bu tatlı kaşınmalar ona alamet bence
ama su içmek gerçekten çok faydalı ama çok midem bulanınca çok su içmek bu aralar çok zor benim için...
zaten önceden alışık olmasak mümkün olmuyor eskiden yaptığım diyetler sağolsun. hem bol su içmeme sebep oldu hemde şeker kullanmama :) şimdi fındıkımın işine yarayacak :)
Bana öyle gibi geldi , ne bileyimdeme yaaa kasinma çatlama alameti mi diyosun
neyse napalim bol suyumuzu içelim belki bi umut çatlamayiz
Bulantim olunca bende içemiyorum zaten takma kafana ama baska zaman mutlaka iç :)
Bana öyle gibi geldi , ne bileyim
Ya düzgün sürmek önemli bence , vücut sürekli nemli kalacak bir kere , hem içten hem dıştan , bu da bizim elimizden gelen , gerisi zaten bünye meselesi , çatlayacaksa çatlayacak ne yapalım artık
Anne olmak kolay değil , artık kız değiliiiz![]()
Ay bikini deyince sen bikini miii dedim , kapalıyım da ben hayatımda bikini giymedim haliyleOrasi öyle caniiim çatlayacagi varsa çatlar napalim
bikinilere elveda deriz olur biter sag salim kucagimiza alalimda gerisi bos![]()
Ay bikini deyince sen bikini miii dedim , kapalıyım da ben hayatımda bikini giymedim haliyle
Öyle öyle sağ salim gelsin minnoşlar inşaAllah..ama bu göbüş çok komik oldu bende ya... hiç alışkın olmayınca![]()
benim ki solda ama benim kızım olacak![]()
![]()
hissetmedim ki ultrasondaki yerinden tahmin ederek söyledimnasil yani
simdiden solda sagda oldugunu hissediyor musun??
7inci hafta erken degil mi ya hissetmek için?
Kız ultrasonda kesenin içerisinde bebiş nerde onu söylüyor arkadaş herhalde.. teoriler var da bir kaç tane ...nasil yani
nasil yani
hehehyok kiz bikiniyi oylesine dedim kapali degilim ama balik etliyim hic giymedim bende
geçen bu forumda bisey okumustum çok zayiflarin hamileligine nohut yutmus solucan diyenler vardi o tarz oldun ozaman ne güzel![]()
Selam , dün acildeydik kahverengi akinti icin. 2 tüp kan verdim. Bebegin kalp atisini da duydum. Progestan verdi doktor. Bugün de kontrol vardi. 5 tüp kan ve idrar tahlili verdim. Sonuc sali günü cikarmis. Saliya randevu al dedi doktor. Sali günü hem sonuclara bakicaz hem kontrol. Bugun de gördük bebegi. Kalp atisini da duyduk yine. Bu arada ilk bebegimde hic catlak olmadi bende. Insallah bunda da olmaz. Benim de doktorum ne kadar krem sürersen sür catliycaksa catliyo demisti. Krem falan kullanmadim hic. Catlamadi da. O yüzden pahali kremlere bosa para harcamayin.![]()
Durumunun iyi olmasına çok sevindim canımSelam , dün acildeydik kahverengi akinti icin. 2 tüp kan verdim. Bebegin kalp atisini da duydum. Progestan verdi doktor. Bugün de kontrol vardi. 5 tüp kan ve idrar tahlili verdim. Sonuc sali günü cikarmis. Saliya randevu al dedi doktor. Sali günü hem sonuclara bakicaz hem kontrol. Bugun de gördük bebegi. Kalp atisini da duyduk yine. Bu arada ilk bebegimde hic catlak olmadi bende. Insallah bunda da olmaz. Benim de doktorum ne kadar krem sürersen sür catliycaksa catliyo demisti. Krem falan kullanmadim hic. Catlamadi da. O yüzden pahali kremlere bosa para harcamayin.![]()
Bende 7+4 ken 8+0 çıktıBir de şu an 7+3 üm ben ama 8+0 cıktı .
Ultrasonda görünüyo ya nerde oldugu onu demistir. Benim soldaydi saga gecmis simdi.