- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #6.881
premesıs ve dramamne kullan cok ıyı gelıyor bulantıya ben de kullanmıstımIlac ilk metpamit vermisti iyi glmedi smdi premesis kullaniorama cok zor yiyorm.sizler nasil kurtldnz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
premesıs ve dramamne kullan cok ıyı gelıyor bulantıya ben de kullanmıstımIlac ilk metpamit vermisti iyi glmedi smdi premesis kullaniorama cok zor yiyorm.sizler nasil kurtldnz
az önce bi arkadaşa baktık, yanlış çıktı ama ben hala umutluyum :)bende baktım canımm benımde kız cıktııı acaba dogruluk payı var mı ben daha ögrenmedım cinsiyetiniama bi kızım olsun çokk ısterımm
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa esracığım sen yenidenmi hamilesi gözün aydın maşallah canım nasıl oldu oldu tedaviylemi oldu yoksa doğalmıBol güneşli bir Adana sabahından herkese mutlu pazarlarrrrroo![]()
Bi forumda okudum göbek deliginin asasindaki tuyler yukari bakiyosa erkej asagi bakiyisa kızmış:)millet neler buluyo yaaz önce bi arkadaşa baktık, yanlış çıktı ama ben hala umutluyum :)
Amin inşallah aramiza hoşgeldiniz[/QUOTE][QUOTinşallah"Emanetci, post: 38055222, member: 49864"]Bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza aliriz insallah. Benimde tahmini dogum tarihim 8 haziran nasipse. Evelki gun ikili testimizi yaptirdik.1 kizim var 3.5 yasinda.
çok güldüm canım ya, yine de baktım :) zaten çok yok, birkaçı aşağı birkaçı yukarı bakıyo :)Bi forumda okudum göbek deliginin asasindaki tuyler yukari bakiyosa erkej asagi bakiyisa kızmış:)millet neler buluyo ya
Canim sacmala her dogumda var risk erken dogum kanamakızlar netten arastırdım bu bebegın esınn asagıda olmasını,cok korktum ama ,erken dogum,asırı kanama ,rahmın alınması,hatta annenın ölümü bıle oluyormus.Napacam ben![]()
Bu teoriye göre erkek,çin takvimine göre kız..îlk kalp atımına göre kız..birde sağ yumurtalık ağrırsa erkek sol ağrıtsa kız diyolar benim sağım ağrıyot hep..ay canım iyice kafam karıştı benim :)Bi forumda okudum göbek deliginin asasindaki tuyler yukari bakiyosa erkej asagi bakiyisa kızmış:)millet neler buluyo ya
Bende aynı dahaCanim benim çok yoğun bulantim olmadi ama ben midemi bulandiracak yiyecekleri yemedim sirf bebeğe yararlı olsun diye. Mesela 2 aydir balik yemiyorum, tavuk yemiyorum bir suredir. Bir ara hic yemek yiyemiyordum sadece tost yedim. İnşallah en kisa surede biter canim sikintilarin.
Aynı şekilde beslenmisiz tatlim :) ne yapalım her şey ufaklıklar için :):)Canim benim çok yoğun bulantim olmadi ama ben midemi bulandiracak yiyecekleri yemedim sirf bebeğe yararlı olsun diye. Mesela 2 aydir balik yemiyorum, tavuk yemiyorum bir suredir. Bir ara hic yemek yiyemiyordum sadece tost yedim. İnşallah en kisa surede biter canim sikintilarin.
allahım yardımcın olsun üzüldüm haline..Cok zor gercktn bnde tost ymeye caliorum bazen birax baska bisi yiyim dememe kalmior kanli kusuorum bogaxm delinior kusarkn sabhlar olmuor aksamlar gevmior. Bazen icim yanior su bile ictgmde bulantimartoo.zaten sut ayran icemiorum..allahim bize merhame et .
Ben seninkini erkek hissetim nedense:)Bst1608 .!.:Bu teoriye göre erkek,çin takvimine göre kız..îlk kalp atımına göre kız..birde sağ yumurtalık ağrırsa erkek sol ağrıtsa kız diyolar benim sağım ağrıyot hep..ay canım iyice kafam karıştı benim :)
Ay canım sendemi :) nedense herkes erkek diyor :)birde iki gündür îçerden gıdıklanır gibi oldum ,anneme söyledim belki erkektir dedi oda hareketinimi hissettim yolsa bağırsağımmıydı anlamadım ..haftaya ikili testimiz var belki doktorumuz söylerBen seninkini erkek hissetim nedense:)
Rabbim gonlune gore versin cnmBst1608 .!.:Ay canım sendemi :) nedense herkes erkek diyor :)birde iki gündür îçerden gıdıklanır gibi oldum ,anneme söyledim belki erkektir dedi oda hareketinimi hissettim yolsa bağırsağımmıydı anlamadım ..haftaya ikili testimiz var belki doktorumuz söyler