- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #7.161
teşekkür ederimmm. doktor söylerdi heralde bırak diye. ben yine de kullanayım bari napim
Belli bir haftadan sonra faydası yokmuş, doktor bırak dedi de bıraktım canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederimmm. doktor söylerdi heralde bırak diye. ben yine de kullanayım bari napim
Tamam canım çok sağol gerçekten. İyi ki varsınız... Bizimle aynı süreçlerden geçen annelerle beraber olmak çok güzel gerçekten. Hem de bazılarımız deneyimli anneler.. Hepimizin aklına takılan şeylerin aslında normal şeyler olduğunu görmek, okumak, öğrenmek psikolojik açıdan çok rahatlatıcı..Belli bir haftadan sonra faydası yokmuş, doktor bırak dedi de bıraktım canım.
canım benim SAT a göre 10+2 idi gittiğimde. Doktor ultrasona bakarken dedi ki bebeğin 11 hafta 1 günlük ikili test yapabiliriz. Yoksa ben de SAT a göre 12 +0da gitmek için randevumu almıştım. Dün sadece meraktan gittim doktora. Doktor yapalım diyince yaptık.
decavit de varmış folik asit ondan vermemiştir canumherkes folik asit kullanıyor bana en bastan sadece decavit verdi. ek bişeye gerek yok dedi neden acaba![]()
Canım banada vermedi sadece decavit verdi ama kan değerlerime baktı öylelikle verdi.herkes folik asit kullanıyor bana en bastan sadece decavit verdi. ek bişeye gerek yok dedi neden acaba![]()
Sabahları 2 aylık, geceleri yemekten sonra 5 aylık bir göbüşüm var.göbeğiniz çıktı mı?
benim kilom aynı, önceden göbeğim yoktu şimdi çok olmasa da var.
Sabahları 2 aylık, geceleri yemekten sonra 5 aylık bir göbüşüm var.![]()
göbeğiniz çıktı mı?
benim kilom aynı, önceden göbeğim yoktu şimdi çok olmasa da var.
endıselenme canım cıhazdan cıhaza fark ola bılıyor 1 hafta onden bır hafta gerıden cok onemli degıl.Bana 8 cı haftamdan prevıt possıtıve verdı folık asıtı bırak dedı ama .selamm kızlar bende bugun doktora gıttım kanamam olmustu 2 hafta sonra gel demıstı doktor gıttım benım mınıgım de hareket etmeye baslamıs bacaklarını oynatıyodu ılk kez hareket ettıgını gordum cok guzeldı yadevlete gıttım cıhaz cok eskıydı pek net degıldı sadece ayaklarını oynattıgını gordum bıraz gerıden gıdıyoruz bız sata gore 11 hafta ama ultrasonda 10+2 doktor normal dedı progestanı bıraktırmadı dozu yarıya ındırdı vıtamınlerı yazdı elımde bulunsun dıye ben bunlara 12. haftada baslıcam dimi kızlar? bıde onlara baslayınca folik asidi bırakcakmısız doktora ozellıkle sordum soran arkadaslar olmus zaten vıtamınlerde folık asıt de varmıs kızlar haberiniz olsun bıde ben sormayı unuttum aranızda balık yağı kullanan var mı ben balıktan tıksındım yıyemıyorum kullanan varsa ne kullanıyorsunuz?
Cnm ben folik asit ve imom omegayi bir arada 6 gun ictim...teşekkür ederimmm. doktor söylerdi heralde bırak diye. ben yine de kullanayım bari napim
Kız olsaydı kesin Eylül olacakdı ama erkek dedi doktor bizde daha önce amcasının ismi olsun diye şakalşaırken kardeşi le benim kinin ismi kaldı onur şimdi diyorum eşime onurdan vazgeçip Yağız ismi mi olsa ama kararsızız halabebeklerinize düşündüğünüz isimler var mı?
Kız olsaydı kesin Eylül olacakdı ama erkek dedi doktor bizde daha önce amcasının ismi olsun diye şakalşaırken kardeşi le benim kinin ismi kaldı onur şimdi diyorum eşime onurdan vazgeçip Yağız ismi mi olsa ama kararsızız hala
tamam canım bana da oyle dedı ama kacıncı haftada oldugunu soylemedı sen nasıl oldun canım kanaman vardı gectı mı bı sıkıntı yoktur ınsallah..endıselenme canım cıhazdan cıhaza fark ola bılıyor 1 hafta onden bır hafta gerıden cok onemli degıl.Bana 8 cı haftamdan prevıt possıtıve verdı folık asıtı bırak dedı ama .