- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #8.761
Hoşgeldin canım. Sağlıkla kucagına alırsın insallahSelam kızlar ben de geldim Allah nasip ederse doğumum 5 haziran. 16. Haftadayım oğlum olacak ilk bebeğim çok heyecanlıyım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım. Sağlıkla kucagına alırsın insallahSelam kızlar ben de geldim Allah nasip ederse doğumum 5 haziran. 16. Haftadayım oğlum olacak ilk bebeğim çok heyecanlıyım![]()
Canim benim de hamileliğin basinda ölçüldü. Sonra doktor istemedi. Arkadaşım 20 haftalıkken devlet hastanesine de gitti. Doktor bakalim demiş. Neyse sonucunu alinca çok üzülmüştü yuksek diye. 2 gün sonra olcturdugunde normal seviyeye gelmiş. Kendi doktoruna sordu niye troide baktirmadiniz diye. Doktoru da hamilelikte böyle dalgalanmalar olabilir demiş. O yüzden bakilmiyor sanirim. Basta ki onemli tabiAnnisler bişey sormak istiyorum troid hormonunuzu belli aralıklarla olcturuyormusunuz? Ben 5 haftalikken baktirmistim 2.20 çıktı normaldi sonra bidaha ölçülmedi. Ama sabit bir değer değilmiş degisiyormus ve yüksek olması bebekte zeka geriligine yol aciyormus allah korusun.
Belli aralıklarla olcturen var mı? Ve Sağlık Ocakları bakıyor mu yardımcı olursanız sevinirim![]()
Canim benim de hamileliğin basinda ölçüldü. Sonra doktor istemedi. Arkadaşım 20 haftalıkken devlet hastanesine de gitti. Doktor bakalim demiş. Neyse sonucunu alinca çok üzülmüştü yuksek diye. 2 gün sonra olcturdugunde normal seviyeye gelmiş. Kendi doktoruna sordu niye troide baktirmadiniz diye. Doktoru da hamilelikte böyle dalgalanmalar olabilir demiş. O yüzden bakilmiyor sanirim. Basta ki onemAnnisler bişey sormak istiyorum troid hormonunuzu belli aralıklarla olcturuyormusunuz? Ben 5 haftalikken baktirmistim 2.20 çıktı normaldi sonra bidaha ölçülmedi. Ama sabit bir değer değilmiş degisiyormus ve yüksek olması bebekte zeka geriligine yol aciyormus allah korusun.
Belli aralıklarla olcturen var mı? Ve Sağlık Ocakları bakıyor mu yardımcı olursanız sevinirim![]()
Evet canım çok degisiyormus ilkinde normal çıkınca doktor bahsetmedi daha sonra. Ama ben dayanamayıp olcturcem sağlık ocağı ya da devlette yüksek falan çıkarsa kendi doktoruma gösteririm. PimpirikliCanim benim de hamileliğin basinda ölçüldü. Sonra doktor istemedi. Arkadaşım 20 haftalıkken devlet hastanesine de gitti. Doktor bakalim demiş. Neyse sonucunu alinca çok üzülmüştü yuksek diye. 2 gün sonra olcturdugunde normal seviyeye gelmiş. Kendi doktoruna sordu niye troide baktirmadiniz diye. Doktoru da hamilelikte böyle dalgalanmalar olabilir demiş. O yüzden bakilmiyor sanirim. Basta ki onemli tabi
Hoşgeldin canım. Sağlıkla kucagına alırsın insallah![]()
senı arıyordular burda canım uzun zamandır yoksunMerhaba Anneleerrr :)
amin canım inşallah :) allah sağlık ve sıhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :))Çok güzel bebişler iyiymiş. Cinsiyetleri bir kiz bir erkek olursa harika olur. Ayni anda ikisini de tadarsin.
pofudukumm nerdesin seen napıyosummMerhaba Anneleerrr :)
selam hosgeldinnslm kimse yokmu
Annisler bişey sormak istiyorum troid hormonunuzu belli aralıklarla olcturuyormusunuz? Ben 5 haftalikken baktirmistim 2.20 çıktı normaldi sonra bidaha ölçülmedi. Ama sabit bir değer değilmiş degisiyormus ve yüksek olması bebekte zeka geriligine yol aciyormus allah korusun.
Teşekkürler canım bilgilendirdigin için peki sağlık ocaklarında yapılıyor mu test bilgin var mı?canım benim eşim genel cerrah benimde seninkine yakın bir değer çıkmıştı 2.4 gebelerde 2.5 sınır dedi eşim izlemeye alalım dedi biz 2 hafta sonra tekrar test yaptırdık. 1.7 falan çıktı risk kalmamıştı yükselme olabiliyormuş içini rahatlatmak için tekrar yaptırmanda fayda var.
evet biliyorum ama insan üzülmeden yapamıyor ultrason bulguları ense kalınlığı falan çok çok iyi sadece kan testim kötü çıktı. doktorum ben bebğin iyi olduğuna inanıyorum diyor ama aklım hep ora ve son 15 günüm kabusa döndü. Bir anca sonucu alıp kurtulmak istiyorum artık bu durumdan ultrason riski 1/7750 lerdee ,ken kan riski 1/81. Çok araştırdım aslında bu testlerin hiç bir garantisi yok 1/10000 çıkan birisinin bebeği sorunlu doğmuş.
onu bilmiyorum canım. rica ederim.Teşekkürler canım bilgilendirdigin için peki sağlık ocaklarında yapılıyor mu test bilgin var mı?
Komik ama yaşadığım ilçede hastane yok oyüzden soruyorum. Neyse yarın arayayim sağlık ocağıni yapilmiyosa direk doktoruma giderimonu bilmiyorum canım. rica ederim.
Annisler bişey sormak istiyorum troid hormonunuzu belli aralıklarla olcturuyormusunuz? Ben 5 haftalikken baktirmistim 2.20 çıktı normaldi sonra bidaha ölçülmedi. Ama sabit bir değer değilmiş degisiyormus ve yüksek olması bebekte zeka geriligine yol aciyormus allah korusun.
Komik ama yaşadığım ilçede hastane yok oyüzden soruyorum. Neyse yarın arayayim sağlık ocağıni yapilmiyosa direk doktoruma giderim
Minnos nerdesin sen bakim...Merhaba Anneleerrr :)