• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
gunaydın annişler
affedersiniz gece rüyamda dondurma almaya gidiyormuşum tam o sırada yiyemeden uyandım sonra eşşeğin aklına karpuz kabugu girdi bi kere hiçte sevmem ama sağa donuyorum dondurma sola donuyorum dondurma var aklımda. üşenmedim kalktım derin dondurcudaki dondurmadan cıkardım yedim hatta doyamadım öle bi guzel geldiki tadı hayırdır inşallah bebişmi istedi anlamadım :KK70: sonra geri yattım eşime söledim dondurma yedim die inanmadı ben bile kendime inanmadım o nasıl inansın :-):p

canım aynısı bana oldu geçen ay. rüyamda sabaha kadar donurma yedim, canımız çekti demekkı ertesi gün hemen aldım yedim bebeişim istemiştir diye:KK72:

affedersiniz gece rüyamda dondurma almaya gidiyormuşum tam o sırada yiyemeden uyandım sonra eşşeğin aklına karpuz kabugu girdi bi kere hiçte sevmem

canım aynısı bana oldu geçen ay. rüyamda sabaha kadar donurma yedim, canımız çekti demekkı ertesi gün hemen aldım yedim bebeişim istemiştir diye:KK72:
benim de canım deli gibi çikolatalı dondurma çekiyo ama babacık izin vermiyo soğukta hasta oluruz diye :KK61:
çikolatanın kendisini yediriyo onun yerine daha varmış dondurma zamanına yenmezmiş böyle havada:KK20:
çok bilmiş :63:

@denizkizi_esra
Bende ruyalarda yemek yemege basladim.
Bu zamana kadar hic asermedim ruyamda gorunce dedim noluyo boyle bana yiyelim kizlar yiyelim bebisler istiyo yarasin yavruslara:)))

günaydınnnn çok güzel bir gün olsun inşş bebeğim kısmetiyle geliyor kızlar ev aldık sonunda:)))bu ay taşınıcam bi sonraki ay bebiş gelecek endişeliyimde aslında bu kadar işi ben nasıl yapıcam taşınırken bişey elletmezler bana ama evin eksikleriyle benim ilgilenmem gerek ya bebekte erken gelirse Allah kayırmıştır bizide diyorum gönlümü ferah tutuyorum bebişime oda yapmak hayalimdi ama bu saatten sonra yetiştiremem zamanla çocuk odası yaparım inş.:))
hayırlı olsun canım güle güle otur çocuğunu sağlıcakla büyüt inşallah

benim de canım deli gibi çikolatalı dondurma çekiyo ama babacık izin vermiyo soğukta hasta oluruz diye :KK61:
çikolatanın kendisini yediriyo onun yerine daha varmış dondurma zamanına yenmezmiş böyle havada:KK20:
çok bilmiş :63:

cnm ağzında eritirsen bişi olmaz ya yavaş yavaş yiyebilirsin. dün gece de kızarmış ekmek kokusu geldi burnuma sankı odamda ekmek kızartmışlar gibi:confused: böyle şeylerin söylenmemsı lazım ama hepimizin ulaşabıldığı bişey ekmek diye söyledim umarım kımsenın aklında kalmaz:KK25:

kızlar bugun bebek odamız geliyor çok heyecanlıyım... :KK28:
kıyafet yerleştirmek için kokusunun çıkmasını beklicem mecbur. zaten daha hazır diil çoğu şeyimiz. 3 hafta sonra izne ayrılıyorum o zaman eksikleri tamamlıcaz.
çoğunuz bu işleri halletiniz biliyorum ama çalışan olunca çok zor gerçekten vakıt ayırmak

uyku seti, nevresim takımı, pike takımını birer takım mı aldınız kızlar, tecrübesizim ben, gündüzleri kendi odasında uyuyacak bebeğim, gece benım odamda küçük sallanan beşikte. bırer tane alsam mı yedek de alsammı ki
Mis kokulu kıyafetlerini de yerleştirdin mi tmm dır..eksikler hallolur bi şekilde..
Bende her birinden birer takim aldım.

Günaydın güzel annişler biz oğlumla erkenden kalkıp a101 deki indirime koştuk bulabildiklerimizi aldık çoğu şey kalmamıştı

Eklentiler

• IMG_20150409_105821.webp
    IMG_20150409_105821.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 112
gunaydın annişler
affedersiniz gece rüyamda dondurma almaya gidiyormuşum tam o sırada yiyemeden uyandım sonra eşşeğin aklına karpuz kabugu girdi bi kere hiçte sevmem ama sağa donuyorum dondurma sola donuyorum dondurma var aklımda. üşenmedim kalktım derin dondurcudaki dondurmadan cıkardım yedim hatta doyamadım öle bi guzel geldiki tadı hayırdır inşallah bebişmi istedi anlamadım :KK70: sonra geri yattım eşime söledim dondurma yedim die inanmadı ben bile kendime inanmadım o nasıl inansın :-):p

Valla benim canim hep cekiyor dondurma disari cikarsam alicam bi kutu yicem hepsini :kk77:

Back
X