• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
[QUOTE="pinakolada, post: 40435062, member: 431982"ben ona romantzm olmus degilde artik cimriyim cnk bn anayim diyorum:))

:KK43:[/QUOTE]
Bende canım, normalde hiç düşünmezdim ama şimdi herşey değişti, önce yavrucuklar

hamileliğin haftalarına göre okunabilecek zikirler alttaki linkte var cnm...

http://www.moraldunyasi.com/1642-8-0-9_ay__99_esma.html

hamileliğimin başından beri Ya Halık Ya Musavvir Ya Bari Ya Müheymin çekiyorum bende hergün...

önce 100 estagfurullah 100 sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahilazim 100 salavat
sonra her esmaya başlarken
Lâ ilâhe illallahü vahdehü lâ şerîke leh lehülmülkü ve lehülhamdü yühyî ve yümît ve hüve hayyün lâ yemût biyedihil hayr ve hüve alâ külli şey’in kadîr ve ileyhin masir la ilahe illallahu esmaül hüsna
diyorum ve esmaları çekmeye başlıyorum...
sayıları cok gelirse istediğin kadar da çekebilirsin...

Halık yaratan
Musavvir yarattıklarında sanatını en güzel şekilde gösteren
Bari yarattıklarını gereklilikleriyle ihtiyaclarıyla yaradan
Müheymin yarattıklarını koruyup gözeten demek...

birde dr.Arif Aslan'ın esma zikri kitabı var...
4444 ismin esmasını bu kitapta toplamış...
herkesin isminin karşılığına gelen müşgül durumlarını çözecek ya da ALLAHA daha yakın olmasını sağlayacak bir esması var...

http://arifankitapevi.com/Esma-Zikri--Ebcedi-Bulunmus-4444-isim.xhtml

kitap bende var ...
şu an temin edemicek olan varsa bana ismini özelden yazsın hemen kendi esmasına bakıp cevap vereyim ;)
Banada bakar mısın

32+4 de biiizzz:)

Eklentiler

• 20150410_170408.webp
    20150410_170408.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 133
  • 20150410_170404.webp
    20150410_170404.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 146
  • 20150410_170339.webp
    20150410_170339.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 118
  • 20150410_170346.webp
    20150410_170346.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 134
  • 20150410_170358.webp
    20150410_170358.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 131
kızlar ya merhabalar cok moralım bozuk doktordan geldım kızım 200 gr gerıden glıyormus nası kapatcam bn bu acıgı doktor sorun yok dedı ama uzuldum acıkcası :S napsam bılemedım

Çok saolun kızlar. Doktorum 32.haftada 8-10 mm normal dedi.ama ben yine de her gidişimde baktircam bobreklerine içim rahat olsun bole ge.
Canim zaten onlar bakiyo kontrol ediyorlar her seferinde ve bu dudum bi suri bebekte var hiccccc sıkma canini onlarin bobrekleri minicik cok ta su yuttuklari dan yetisemiyolar bazen bole genislemeler oluyo sapasaglam digacaklar insallah

ne guzel canm yoluna girmeye basladi her sey,dahada guzel olucak allahin izniyle.cok sevindim valla:)
Canım çok sağol Allah razi olsun.Bugün gittik oğlum gene burundan solunum makinesine bağlanmış, doktor genel olarak şuan iyi görünüyor solunumu zorlamamak adına makineye geçtik inşallah daha iyi olucak dedi.bi ileri bir geri gidip duruyoruz iste...

Canım çok sağol Allah razi olsun.Bugün gittik oğlum gene burundan solunum makinesine bağlanmış, doktor genel olarak şuan iyi görünüyor solunumu zorlamamak adına makineye geçtik inşallah daha iyi olucak dedi.bi ileri bir geri gidip duruyoruz iste...
Yok yok o geri gitme degil annesi...
Yavas yavas toparlicak kucucuk daha kiyamam...
Uzulme vaktinden önce dogdu anca yasama ayak uydurcak...
Masaallah bebegimize cok guclu...

Masallah bebegine canim hizlica toparlicak insallah.
Gecen gun seni gordum ruyamda yazamamistim hastanedeydik beraber sen oglunu kucagina aliyodun konusuyodun daha bi iyiye gidiyodu durumu hersey guzel olacak canim benim oglun cok guclu bizimkilerin abisi o

kızlar ya merhabalar cok moralım bozuk doktordan geldım kızım 200 gr gerıden glıyormus nası kapatcam bn bu acıgı doktor sorun yok dedı ama uzuldum acıkcası :S napsam bılemedım
kç gram cnm bebek? bnm bebğim de getiden geliyor, dr bşka br problm olmadığı srece sorn olmdğını syledi

Cnm ne güzel haberlerle gelmissin...
Masaallah barekallah...
Ee toparliyor annesi ALLAH in izniyle...
Az kaldi sabret...
Zor mucadele bitti insaallah bundan sonra enfeksiyon iyice temizlendikce kilo alip toparlicak gulucukler baslicak insaallah...
İnşallah canım inşallah teyzesi ama bugün gene gittik ki burundan makineye bağlamışlar oğlumu Dr.zorlamamak adına geçtik gene makineye genel durumu iyi dedi,enfeksiyonda geçmek üzere inşallah.Hayirlisiyla bi bitse su sinavimiz canım daha iyiye gitsek geri gitmeden,yoğun bakım sureci iste,bir ileri iki geri insani yipratiyor...Dualarinizi bekliyoruz teyzesi...

[QUOral26, post: 40417401, member: 543140"]Allah razi olsun canım benim hepiniz ayrı ayrı sizde benim dualarimdasiniz...
Cok sevindim canım inşallah bi an once toparlanir artik senin bidik.Mayis anneleri nde senden once doğuran vardı cuma cikardi oglunu yogun bakımdan sira sende insallah çabuk toparlanir[/QUOTE]
Ayyyy darısı başımıza canım,belki o bebiş bizden daha büyüktür yada kilolu dur.bizim dezavantajimiz düşük kilolu olmamız canım...Hayirlisiyla bi ciksak hastaneden...

canm pramtre bebklrde bunlar oluyr, bi ileri bi geri dye düşnme. sonu gzel olacak inşllh. sonçta epeydr kvzde kalıyor. allah büyük. minik doğup snra tosun gbi oluyorlar. allh bebeğinin yardmcısı olsn

Back
X