- 24 Haziran 2014
- 136
- 143
- 23
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #44.341
bu aralar nasıl hissettiğimi anlatayım sana.durup dururken önce karnım kasılıyor,bir yere toplanıyor ve kaskatı kesiliyor.sonra karnımdan başlayan bir ağrı dalgası bacaklarıma doğru yayılıyor ama en çok makatta hissediyorum.sanki oraya baskı yapıyor ıkınıyormuşum gibi.normalde 5-6 sn sürerdi ama bugünlerde daha uzun sürüyor ve gün içinde daha sık oluyor.bazen ayakta dururken yada tuvalette otururken kasıklarıma kramp giriyor hatta akşam bir bacağım komple gitti :)Kizlarr ay ne güzel siz 38 falan olmussunuz ben 34 haftaligim. Zaman geçmek bilmiyoor bi Hazirana girsek. Benim dogumum muhakkak haziran sonu olur temmuzu beklemez heralde:) ne gibi belirtileriniz var ben son günlerde çok terliyorum yorulunca belim kasiklarim ağrıyor. Birde kıyafetlerini yikasam mi aceba
yorulduğum zaman da bebek içerde eline delici bir cisim almış aşağıdan aşağıdan çalışıyor gibi :)
benim yaşadıklarım bunlar...onun dışında bel ve sırt ağrısı yok.adet sancısı gibi bir şey de yok.doğuma yakın bebek hareketleri azalır diyorlar ama benim kızım hala çok hareketli.