- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #45.741
Bendee bendeekesinlikle öğretecem ev işlerini ufaktan yemek yapmayı öğrensin valla ilerde gelinim arkamdan konuşmasın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendee bendeekesinlikle öğretecem ev işlerini ufaktan yemek yapmayı öğrensin valla ilerde gelinim arkamdan konuşmasın :)
Artik sıksık cagirsin ya insan merak ediyo. Doktorlar bapicaginiz bilirde, bizde yeni anne oliciiiiz Allah izin verirseOyuzden hergun gormeye bile yom demeyiz
Beni haftaya cumartesi cagirdi diyorm nasil zaman gecicek
![]()
eczaneden humana süt çayı var onu al sezaryenden 2-3 gün önce içmeye başla canım. sezaryen öncesinde sancı olmadığı ve normal doğum başlamadığı için büyük oranda süt gelmiyor annelerde.Sezaryendan sonra sütünüz hemen geldi mi?
Göğüslerim küçük benim hala büyümediler sadece rengi koyulaştı ve damarlar belirdi. Doğumdan sonra mı büyüyor? Yoksa sütüm mü az olacak aklıma takılıyor.
38+6 gibi sezaryen günüm öncesinde malt içecekleri felan mı içmek gerekir? Bu arada genel anestezi ile olacağım. Süt gelişinde bununda bir farkı var mıdır bilmiyorum. Lansinoh a yarın alıp başlayacağım nasipse.
Kafamda deli sorular![]()
Eli yuzundeydi canimm, bi ara dudusunu gosterdi O bile yetti![]()
Kizlar nasipse yarin sabah 7 de sezeryana alicak doktorum.bebegim assa inmis dunde nisan geldi ve bugun nst de kasilmslarim cok fazla cikti.insallsh yarin kizima kavusucam Allahin izniyle.
cnm benimde göğüsleim küçük 75 beden takıyodum şimdi 80 ama yine küçük kilo aldığımdan yanlar genişledi bende olmaz mı acaba diye sürekli düşünüyorum
slm kızlar bugün baya atraksiyonlu bi gün sanırım herkeste bi telaşmuhat doğurdu mu acaba merak ettim
sağol canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. ben çok rahat bi hamilelik geçiriyordum, bu kadarcık sıkıntı da olurversin artık. ne bulantı yaşadım, ne aşerme. uykularım güzel. fazla yorgunluk hissetmiyorum. bu kadar eziyet de yapıversin yavrum![]()
Bende yapmadim wallaesim geldi yapti simdide kosturdu kursa kiyamam giderkende hala yemek koyiyo bana sen yemezsin simdi diye
Allah bin kere razi olsun kocalarimizdan
Onlr iyi oldugu icin rahatiz yoksa neler duydum etraftann
![]()
Bu gece doğurayım artık ben belim ağrıyor adet sancısı gibi şiddetlensin filan suyum gelsin tüm gücümle evrene yolluyorum![]()
Kızlar 15 hazirana kadar gelmesini istiyorum, ramazandan önce gelsin. Ama eğer gelmezse 22 hazirana kadar gelmemesi için çaba gösteririm, yengeç erkeği olmasını çook isterim.. Ama herşeyden önce sağlıklı olsun. Doktorum 37. Haftalarda gelir dedi...
Canım 100 de 50 ihtimalin var en azından, benim eşim esmer, ben beyaz tenli, kızım sarışın.dolayısıyla oğluş nasıl olcak çook merak ediyorum:) :)ay benim eşim de arnavut sarışın yeşil gözlü sülalesi hep öyle hepsi mavi gözlü yeşil gözlü bende açık tenliyim acaba benim oğluşumm da öyle olur mu ki![]()
günün dolsa da sen bekle 1 hafta 10 gün daha. tabi bebeğin bi sıkıntısı yoksa. beklemekte hiç bi sıkıntı yok. kuzunun rahatını bozma, geleceği zamanı bilir oBu sqbah kontrolum vardi.. 38+2deyim.. bebisim 3 kg olmus.. boyu da 50 cm.. doktorum herzamanki gibi ne nst'ye soktu ne de acilma kontrolu yapti.. sanirim hicbir sikintim olmadigi icin, sadece ultrasondan bakti. Gunum 10 haziranda doluyor.. normal dogum istedigim icin 9una verdi randevumu... 9una kadar dogurdum dogurdum :) yoksa sanirim gunum doldugunda sezeryana alacak...
Aaa neden kilo almiyomus yaa... benimki oyle demedi ama... bebisim 3 kg suan,, dogana kadar 3200-3300 olur diye seviniyordum... umarim doktorun yaniliyordur..Bide kızlar 38+0 günlüğüm Dr um daha bebek kilo almaz dedi 3 kilo civarı dogurursun daha iki hafta var Nie almio ki sadece 70 gram almış bu hafta gelişimimi durdu acaba
Neden almicagini soylemedi mi canim. Aslinda son haftalar ko alir derler ama bunyeden bunteye degisebilirmis. Bi dahaki kontrilun nezmnBide kızlar 38+0 günlüğüm Dr um daha bebek kilo almaz dedi 3 kilo civarı dogurursun daha iki hafta var Nie almio ki sadece 70 gram almış bu hafta gelişimimi durdu acaba