• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızzlaaarr ben geldiimm :KK49:
Bugün benim doğum günümm :rolleyes:21 Yaşına Girdim:KK200: .. Arkadaşlarım gelmişti onlarla beraber vakit geçirdik , doğum günümü kutladık veeee ... Birde size bakayım dedim napıyosunuz :KK71:
Caniimm dogum gunun kutlu olsuun:KK200: nice saglikli, huzurlu, bol aşkli yillaraa.:21::KK73:opuyorum:KK15:

Ben degildim canim onu soyleyen. Biz bisey yapmadik kocisle :KK23: biz mardindeyiz gorev icabi. Dogumu adana da yaptim, kvalidemin yaninda. Esimin izin almasi sikintiydi, sanci baslayinca gelecekti ama cok sukur dun geldi.
Oglusumda babasini bekeliyomus. Bugun dogddu :KK71:
Caniim gozun aydiin Allah anali babali buyutsunn. Ne guzeel hepiniz bir aradayken dogmus bebişinn:KK73:

B beyazmelek0116 ay maşallah sana ve bebesine ne ka guzel rahat bir doğum geçirmişsin darısı bizebize.insallah. Rahat doğurlm sutümüz bol olsun .iinşallah. sizleri duydukça heyecanlanYM. Biraz.agrim var devam bakalım şu. Pazartesi gelse de nst ye .grsem. :KK70:

Kizlar dogum yaptik biz. 8 de suni verilmeye baslandi. 9 bucukta dogumhaneye aldilar. 10 da bebisimle ciktik. Cok sukur normal dogum yaptim. 3 kg 50 cm yakisikli bi oglum oldu
Dua edenlerden Allah razi olsun.
Hepinize dua ettim
Oglusumla emistik, simdi uyuyor :KK36:

ayy hadi gözün aydın hayırlı uğurlu olsun cnm maşşallah küçük paşaya darısı bize olsun artık:)

Kızzlaaarr ben geldiimm :KK49:
Bugün benim doğum günümm :rolleyes:21 Yaşına Girdim:KK200: .. Arkadaşlarım gelmişti onlarla beraber vakit geçirdik , doğum günümü kutladık veeee ... Birde size bakayım dedim napıyosunuz :KK71:

doğum günün kutlu olsun cnm nice yaşlarına olsun eşinle kızınla sevdiklerinle sende genç annesin demek ama ben senden 1 yaş büyüğüm:KK6:

Geldigimde 3 cm aciklik vardi canim. Suni sanci istemiyorum dedim. Daha onceleri kotu diye duydugum icin. Dr u aradi hemsire,en hafif 50 de vercez dedi. 4 5 dk ya bir 10 sn falan sanci geliyodu. Dr geldi bi yarim saat sonra, sen bu suni sanciyla haftaya dogurursun.150 yapalim dedi. Tabi daha siddetli geldi sancilar. Bi saatte 7 8 cm oldu acilma.sonra dogumhaneye gittik ve dogum gerceklesti.
Cok sukur cok guzeldi. Iyi ki almisim suni sanci. Ins hepinizde benim gibi veya benden dahada kolay dogumla kavuştursunuz bebisinize :KK54:
Suni sancıya karşı ben de çok önyargılıyım canım ama senin doğumun kolay olmuş. Çok ağrı hissettin mi, tam olarak nasıl hissettiriyor, tavsiye eder misin?

Ben hala doguramadim kizlar yahu.
Sanci 80 den öte gitmedi.dr az önce muayene etti ebenin kontrolünde bu kadar canim yanmamisti dr bayat kurcaladi... İy dedi 2 cm olmuş dedi.serumu durdurdu yemek ywdirde.beklioz hala gelip açacaklaracacaklar serumu.duaya devam

cnm Allah yardımcın olsun bian önce açılma hızlanırda doğuma alırlar inşallah suni sancı veriyolar değilmi bu arada

Valla Canim yattım dinlendim. Geçti gibi biraz temizlik yaptım ondan da olmuş. Olabilir yapmayacak bibir.daha . Ama.ayaga kalktigimda gene ağrı. Oluyor gece de biraz oldu bakalım devam ederse gidicem. Yada doktorumu arayacam meraktaym
Buyuk ihtimal yorgunluk tetiklemistr, ayagini yuksege kaldirip uzan canim. Dewam ederse doktorunu ararsin:KK54:

biz de bugün kontrole gittik. 36+1 iz. bebeğim 2400 civarı. 47cm. kilomuz az ve hala ters. bi biz kaldık ters olan :KK61:

Back
X