2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bayanlar ben bebeğimin çantasına battaniye koymadim. Onun yerine ince yazlık hatta baharlik kadife bi örtü koydum yeter mi. Kalın battaniye sıcak olur diye düşündüm hata mi yaptım acaba. Allah izin verurse Doğum perşembe günü havalarda iyi ama sizlere bi sorayım dedim.

Merhaba kızlar
bebişlerini kucağına alanlar gözünüz aydın rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Doğum bekleyenlerede hayırlı kolay doğum diliyorum. Bugün bende kızıma kavuşuyorum inşallah akşam saat 5 gibi sezaryene gircem dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...

Merhaba kızlar
bebişlerini kucağına alanlar gözünüz aydın rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Doğum bekleyenlerede hayırlı kolay doğum diliyorum. Bugün bende kızıma kavuşuyorum inşallah akşam saat 5 gibi sezaryene gircem dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
Allah sağlıklı doğum nasip etsin benimde kısmetse perşembe günü heyecan arttı. Deneyimlerinizi yazarsıniz bana spinal yapıcaz dedi Dr hadi hayırlısı.

Bayanlar ben bebeğimin çantasına battaniye koymadim. Onun yerine ince yazlık hatta baharlik kadife bi örtü koydum yeter mi. Kalın battaniye sıcak olur diye düşündüm hata mi yaptım acaba. Allah izin verurse Doğum perşembe günü havalarda iyi ama sizlere bi sorayım dedim.
bnde ince ortu koydum ama kalin battaniyede aldm yanima hastaneden cikartrken usstune orterm die

Merhaba kızlar
allah yar ve yardimcin olsun..

Kızlar bende minibüsdeym kontrole gidiyorum umarm sancm artmştrr inşaallah bebişimin nezaman doğacağını söylerr
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım

penye battaniyelerdenkoydum ben nolur nolmaz die

Merhaba kızlar
Allah yardımcın olsun canım, inş çok güzel geçer

bnde ince ortu koydum ama kalin battaniyede aldm yanima hastaneden cikartrken usstune orterm die
Bende pek bilemedim ama benim kadife ortum baya kalın yaz olunca çocuğu sıkmiyim dedim. Hastane eve yakın olmadı bi kat daha alır gelir babası baya bi eşya aldık yanımıza bir valiz tuttu neredeyse bebeğin eşyaları.

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım

penye battaniyelerdenkoydum ben nolur nolmaz die

Allah yardımcın olsun canım, inş çok güzel geçer
Penye bende 1 tane koydum bir tanede kadife koydum o kadar ama böyle kışlık battaniye oluyor ya p tarz bişeye gerek olur mu diye tereddüt ettim.

gunaydinlar kizlar bu sabah kabus gibi bkr agriyla uyandim dizimin arkasinda damar damar ustune bindi galiba hala yuruyemiyorum kramp oldu butun bacagim dr u aradim parol ic bir tane dedi ins. artik dogururum da hayirlisiyla bunlarda son bulur

gunaydinlar kizlar bu sabah kabus gibi bkr agriyla uyandim dizimin arkasinda damar damar ustune bindi galiba hala yuruyemiyorum kramp oldu butun bacagim dr u aradim parol ic bir tane dedi ins. artik dogururum da hayirlisiyla bunlarda son bulur
Geçmiş olsun Allah tez zamanda sağlıcakla kurtarsin ikinizi de .

Back
X