- Konu Sahibi SirriEyvan
- #51.081
Kızlar önceki yazdığım sancıları hiç birşeymiş kızımın. Bugün gündüz sadece 2saat uyudu hep ağladı, canı çıktı yavrumun. Daha yeni yatırdım. İnşallah uyanmaz yine
çok kötü birşeymiş bu gaz sancısı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar önceki yazdığım sancıları hiç birşeymiş kızımın. Bugün gündüz sadece 2saat uyudu hep ağladı, canı çıktı yavrumun. Daha yeni yatırdım. İnşallah uyanmaz yineçok kötü birşeymiş bu gaz sancısı
![]()
Hic birakmak istemiyor. Doymuyor diyecegim hayir. Fazla ictigini kusuyor yavrum. Yarin emzik alcam artik cunku emdikce emiyor bugun kustu bogazna kacti nefesi kesildi cok korktumSıcaklardan eridiksizin bebişlerde hep memede mi kızlar ben mahfoldum ya 5 gündür.
Cnm yaa kiyamam bizimkinknde oluyo arada insan eriyo onlar morarinca..... doktor iki yemek kasigi rezene cayi icir demisti. IciriyormusunKızlar önceki yazdığım sancıları hiç birşeymiş kızımın. Bugün gündüz sadece 2saat uyudu hep ağladı, canı çıktı yavrumun. Daha yeni yatırdım. İnşallah uyanmaz yineçok kötü birşeymiş bu gaz sancısı
![]()
Bide canm seninde rezene icmen lazim. Sendeki gazda bebege geciyor.Kızlar önceki yazdığım sancıları hiç birşeymiş kızımın. Bugün gündüz sadece 2saat uyudu hep ağladı, canı çıktı yavrumun. Daha yeni yatırdım. İnşallah uyanmaz yineçok kötü birşeymiş bu gaz sancısı
![]()
Karnına zeytinyağıyla masaj yaptım, suya soktuk. Şimdi uyuyor canım çok şükür. İnşallah bi daha olmaz, olursa aklımda canım. Çok sağol.Ayak tabanina adacayi yagi surmeyi denesene bide . bi umut iste
İçiyorum canım iki gündür falan aksatmıştım heralde ondan oldu. Çok sağol canım .Bide canm seninde rezene icmen lazim. Sendeki gazda bebege geciyor.
Benimde en çok korktuğum şey çok panik yapıyorum.Aynen cnm yaa bugun uc kere kustu cok emdi diye. Ikisinde yan yatiyodu sukur. Birinde kucagimda kustu bohazina kacti nefesi kesildi ödüm koptu yaa. Allah korusun bebislerimizi
Kıyamam yaa çok kötü şu gaz sancısı.biz bile olduğunda zor dayanıyoruz minicik yavrucuklar ne yapsın.Kızlar önceki yazdığım sancıları hiç birşeymiş kızımın. Bugün gündüz sadece 2saat uyudu hep ağladı, canı çıktı yavrumun. Daha yeni yatırdım. İnşallah uyanmaz yineçok kötü birşeymiş bu gaz sancısı
![]()
Canım önceden yazdım ama gördün mü bilmem, avent in göğüs kalkanını dene bence, ben memnunumAnnemde yanimda 8 cocuk emzirdim boyle bsy gormedim diyoyawrum icin katlanicam artik. Bende doguma 1ay kala lansinoha basladim ama banamisin demedi
![]()
bizim gece mesaisi bAşlDı yinekıyamam ya ztn hep yanında yatır. ben ya koynumda ya anne yanı beşikte yatırıyorum.
misal dün annem geldi bugün salonda uzanıyom bebekte az az uyuyo. kucaımda uyutuyom baya koyup başında kiliyor um
Benimki emzik almıyorHic birakmak istemiyor. Doymuyor diyecegim hayir. Fazla ictigini kusuyor yavrum. Yarin emzik alcam artik cunku emdikce emiyor bugun kustu bogazna kacti nefesi kesildi cok korktum(
Etmezmi bana doktorum kendi dedi hic busey olmaz mutlaka tak diye ve takinca karindaki agri rahatladi toparladigi icin ve göbekte indi tabi eskisi gibi değil sarkan kisimlar sporla gider anca ama korse kesinlikle takilmali ben hala takiyorum gece gunduz gec kalmis olabilirsin ama yinede dene derim benYaaa benim agrim oluyo die cesaret edemedim başlarda. Simdide gecmi kaldim acaba off nasil gider bu göbek kk. Alsammi acaba bende bi korsee. Sana fayda ettimi peki. Bi 24.gundeyiz
Etmezmi bana doktorum kendi dedi hic busey olmaz mutlaka tak diye ve takinca karindaki agri rahatladi toparladigi icin ve göbekte indi tabi eskisi gibi değil sarkan kisimlar sporla gider anca ama korse kesinlikle takilmali ben hala takiyorum gece gunduz gec kalmis olabilirsin ama yinede dene derim ben