- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #51.181
bn 4. gün yaptırdım. salı idi pazar yıkanabilir dedi. sünnetin haftası dolunca yıkadım bnYenidogan sunneti yaptiran varmi aranizda kacinci gun yaptiniz kac gunde iyilesti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn 4. gün yaptırdım. salı idi pazar yıkanabilir dedi. sünnetin haftası dolunca yıkadım bnYenidogan sunneti yaptiran varmi aranizda kacinci gun yaptiniz kac gunde iyilesti
ucuz bi krem veriyor beze yapışmasın die ondan bokca sık. yara gazlı beze yapışmıştır die çok stres yaptım bnYarin 10. Gun olucak dogum yaptigim hast.yapmiyomus?? Baska bi yerde yaptircam insallah sikintisiz atlatiriz. Acisi agrisi oldumu bez bagliyorsun dimi normal
Canim bnm bebegiminde oyleydi. Kakasi sumuksu yani yapis yapis degilse sorun yokmusSelam hanimlar.bebegim bugun 3 haftalik oldu.yaklasik 1 haftadir kakasi hep yesil.1 gece uyusa 1 gece sık sık uyaniyor.kaka sorunu yasayanlar var mi? Doktora sormak istemiyorum.genelde ates, kusma filan yoksa normaldir diyorlar.bagirsaktan gecisi cok hizli oldugu icin sariya donemiyormus.
Pipinin etrafinda yuzuk gibi dusun.ust tarafa yani sunnetli yere hic dokunmayin dedi doktor.sadece halkanin asagisinda kalan tarafa alkollu bez surun dedi.cisini kakasini yapar yapmaz altini degistirin dedi.zaten ilk gunler cok fazla cis kaka yapmadi bizimki.ama su an gunde 10 defa ya yakin kirletiyorr bezini.pHalka pipiyi korumak icinmi biraz kk da arastirdim pet bardak kapatip bezlemisler???
Kk da arastirdim gecmiste yapanlar per bardak kapatip bezlemis gerek varmiki buna ..
Cnm şekerini ölçtrdünmü doğumdan sonra benimde şekerim vardı ama ölçtürmedim hiç dikkatte etmiyorum yiyorum.soğuk bişey içme evet dondurmada yeme kırkgün soğuk yenmemesi gerekirmiş bebek için değil kendin için ama ben diğerlerine dikkat etmiyorum gaz yaparmı yapmazmı die yiyorum alışsın die zaten gazlı dikkat etsemde gazlı sadece asitli içecek içmiyorum(kola,gazoz vs)Kızlar nelerden uzak duruyorsunuz?her kafadan bir ses cıkıyor ne yiyip içeceğimi şaşırdım.biri karpuz süt yapar diyor biri gaz yapar biri soğuk su içme diyor diğeri herşeyi ye iç alışsınşeker diyetim daha iyiydi be en azından belliydi yasaklar
Doğumdan sonra iyice psikolojim bozuldu canım ya korku haline geldi. Bakarsa da baktırmam o zamanYok canım.bende alttan bakar sandım hazırlıklı gittim dikişlere bakar diye ama sadece ultrasonla rahim in toparlanma durumuna baktı.her doktor farklımı bakar bilmiyorum ama bana alttan bakmadı:)
Benim de vajinamın ön tarafı ağrıyo çok değişik bi Ağrı iç dikişlerden mi oluyo ki benim de 12. Gün bugünCanım senin doğumun da benimki gibi zor olmuştu. Nasılsın ? İç dikişin var mı? Benim bgn 12 gün oldu, hala toparlanamadım, vajinamın ön tarafı ağrımaya başladı 2-3 gündür de, orda dikiş yok ama içi zonkluyo, heralde iç dikişler oraya kadar uzanıyo. Ben pansumanı tuvalete her girişimde yapıyorum, bide hemen hemen her gün duş alıyorum acaba o da mı iyileşmemi geciktirdi anlamadım(
Dikişlerinde enfeksiyon yoksa veya şikayetin yoksa bakmaz sanmam.ultrasonda rahime bakar okadar:))stres yapma boşuna kendine.Doğumdan sonra iyice psikolojim bozuldu canım ya korku haline geldi. Bakarsa da baktırmam o zaman![]()
Nuna peep kullaniyorum cnm oto koltugu var bir de bebek arabasna uyumlu bi aparat var onunla takiyosun bi kav defa kullandm simdiye kadar ama memnunim cok hafif kullanimi kolayAyrı ayrı yazdım ama bir sorum daha olacak size; bebek arabası olarak onerileriniz nelerdir? Gönül ister concord neo ama maleseef cebimize uymuyor.
Uygun fiyatlı, kullanımı kolay, travel sistem düşünüyorum. Almayı düşünmüyordum aslında bebek arabası ama portbebe de taşıyamam 1ay sonra diye düşündüm. Hem gezmesi de rahat olur bebek arabasıyla.
E bebekte nuna peep indirime girmiş fakat ana kucağı yok. Aslında o hoşuma gitti ana kucağı da olaydı.
Tavsiyelerinizi bekliyorum <3
Aparatı ayrı mı satılıyor canım? Bir de ne kadara almıştın arabayı oto koltuğunu?Nuna peep kullaniyorum cnm oto koltugu var bir de bebek arabasna uyumlu bi aparat var onunla takiyosun bi kav defa kullandm simdiye kadar ama memnunim cok hafif kullanimi kolay
Ben az once altını değiştiriyordum ıslak mendille silerken okşadım poposunu azcık mendille öyle bi fışkırttı ki çiş kaka beraberKakasını yapamıyır benimki kulak çubuguda yaptım yok
Ne güzell maşallah.yaw masajlar yapıyorum zeytinyağ kulak çubuğu yok olmuyor uyudu şimdi zorla.mama yapıyor.süt yetmiyor mecburen veriyorum.evolvia denedim bebelac o da yaptı.yarın doktora götüreceğim bakalım artık böyle olmaz ki sürekli kulak çubuğu filan.yaptığını görünce ohh diye ne seviniyorum annem altın bulmuş gibi olur insan diyordu doğru.Ben az once altını değiştiriyordum ıslak mendille silerken okşadım poposunu azcık mendille öyle bi fışkırttı ki çiş kaka berabererkek çocuğu sanki
![]()
Evet aparati ayri satiliyor bn hepsini 800 e aldim kampanyaya girmisti bi ara e bebekteAparatı ayrı mı satılıyor canım? Bir de ne kadara almıştın arabayı oto koltuğunu?
Canım burda arkadaşlardn yazmışlardı mamaya zeytinyağı koy demiş birine doktoru sanırım. Sende sor Bi doktoruna da :) bizimki de yapamıyordu bi kaç gündür zorlanıyordu yani süt içmesine rağmen:)Ne güzell maşallah.yaw masajlar yapıyorum zeytinyağ kulak çubuğu yok olmuyor uyudu şimdi zorla.mama yapıyor.süt yetmiyor mecburen veriyorum.evolvia denedim bebelac o da yaptı.yarın doktora götüreceğim bakalım artık böyle olmaz ki sürekli kulak çubuğu filan.yaptığını görünce ohh diye ne seviniyorum annem altın bulmuş gibi olur insan diyordu doğru.![]()