2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hanimlar asagi yukari ayni sorunlari yasiyoruz hepimiz:) gaz sorunu, emerken kaka ve gaz sanci yaptigi icin bebegin memeyi saga sola cekistirip kivranmasi, bi gun uyusa bi gun uyumamasi.bazilariniz ailesinin arkadaslarinin yanindadir belki.ben teksastayim.ve hava kararmaya baslayinca benim de ruhum kararmaya basliyor.buyuk korkular, endiseler.aslinda yasadiklarimiz olagan seyler.ama hem acemi olmak, hem de cevreden destek gorememek insanin psikolojisini bozuyor.bebegim iki uc gundur aksamlari kaka ve gaz cikaramadigi icin kivraniyor.bu sefer sutu de emmiyor.ayni seyi yasayan varsa tavsiyem, sancisi varken emzirmeyin.ben sansliyim emzige alisti bizimki.bi sekilde karnini isitip uyutmaya calisiyorum.ve ne yapsam da en az 1 saat aglayacak biliyorum.ama uyuduktan sonra biraz daha rahat oluyor emzirmesi.bir de sancilanacagini hissettigim zaman hemen masaj yapiyorum karnina zeytinyagiyla.en azindan bir iki pirt yapiyor.tatli anneler, eminim etrafinizda surekli sizi ikaz eden, size akil verenler var.ve bu cok sinir bozucu bir durum.takmayin..bebginizi en iyi siz anlayacaksiniz.henuz 1 aylik bile degil benimki.bugun 25. Gun ve birkac adim ilerledik biz simdiden oglusumla.artik buyudugunu, bakislarinin degistigini hissediyorum.isin bu kismini atlamayalim.dort gozle bekledigimiz yavrularimiz kabusumuz olmasin.bunlari yaziyorum cunku en cok ihtiyac duydugum sozler bunlar.birileri bana soylemese de belki size biraz moral olur :)

Hanimlar asagi yukari ayni sorunlari yasiyoruz hepimiz:) gaz sorunu, emerken kaka ve gaz sanci yaptigi icin bebegin memeyi saga sola cekistirip kivranmasi, bi gun uyusa bi gun uyumamasi.bazilariniz ailesinin arkadaslarinin yanindadir belki.ben teksastayim.ve hava kararmaya baslayinca benim de ruhum kararmaya basliyor.buyuk korkular, endiseler.aslinda yasadiklarimiz olagan seyler.ama hem acemi olmak, hem de cevreden destek gorememek insanin psikolojisini bozuyor.bebegim iki uc gundur aksamlari kaka ve gaz cikaramadigi icin kivraniyor.bu sefer sutu de emmiyor.ayni seyi yasayan varsa tavsiyem, sancisi varken emzirmeyin.ben sansliyim emzige alisti bizimki.bi sekilde karnini isitip uyutmaya calisiyorum.ve ne yapsam da en az 1 saat aglayacak biliyorum.ama uyuduktan sonra biraz daha rahat oluyor emzirmesi.bir de sancilanacagini hissettigim zaman hemen masaj yapiyorum karnina zeytinyagiyla.en azindan bir iki pirt yapiyor.tatli anneler, eminim etrafinizda surekli sizi ikaz eden, size akil verenler var.ve bu cok sinir bozucu bir durum.takmayin..bebginizi en iyi siz anlayacaksiniz.henuz 1 aylik bile degil benimki.bugun 25. Gun ve birkac adim ilerledik biz simdiden oglusumla.artik buyudugunu, bakislarinin degistigini hissediyorum.isin bu kismini atlamayalim.dort gozle bekledigimiz yavrularimiz kabusumuz olmasin.bunlari yaziyorum cunku en cok ihtiyac duydugum sozler bunlar.birileri bana soylemese de belki size biraz moral olur :)
Çok haklısın canım. İnsanın yanında birinin olması büyük avantaj. Ama çocuğunu istediğin şekilde büyütememek, sürekli öyle yap böyle yap diyen birilerinin olması da çok hoş değil. Benim kvalidemler yanımda genelde. Şükür çok karışmıyorlar,yardımcı oluyorlar. İlk başlarda bende çok bocaladım. Neredeyse pişman olmaya kadar geldi lohusalık depresyonuyla birlikte epey duygusal çöküntü yaşadım. Çok şükür atlattım.
Bebişlerimizşn bu günlerinin tadını çıkarmak gerek, bi daha gelmeyecek bu günler
Allah sana da kolaylık versin canım :)

Herkese selam geçmişi okuyamadım bebişler iyidir inşallahhh hepsini ayrı ayrı öpüyorum :* doğum paralarınızı aldınız mı nereden aldınız eşime hastane bi doğum belgesi vermiş ziraat bankasından alacaksınız paranızı demiş :/ sgk'dan alınmıyomuydu bu para ??
Canım biz başvurduk aile bakanlığı mı ne oraya başvuruluyormuş. Daha alamadık parayı 25 gün falan oluyor

Kizlar su gazdan ne zaman kurtulacak kuzucuklar bizde uyku yok dogru durust yatiriyorum 10dakika sonra ikinarak gozlerini aciyo kipkirmizi oluyo ne yapsam bilemiyorum metsil ise yaramadi simdide zinco kullaniyorum bende rezene falan iciyorum emince uzun sure omzumda gazini cikarmaya calisiyorum baskada napilir bilmiyorum caresizlik insani yoruyo siz bulabildinizmi cozum bu arada sicak ve nemde cabasi tabi

Kimyon tanesi yut hergun, senin gazini alir canim bizim biraz rahatlatti

Ne guzel ifade etmissin:)
Sadece amerikada bulunan momys bliss water var bitkisel gaza cozum. Ben deniyorum gun gectikce rahatliyo sanki. Dr sordum kullanabilirsin dedi. Bi dene istersen kolik icinde birebir diyorlar:)

Kızlar sol göğsümdeki süt sağa göre epey az. Boyutuyla da belli oluyor. Bir süre soldan emzirmemiştim kızımın kırığı yüzünden... Sanırım geri çekildi süt ne yapacağım :( korkarım ki yetmeyecek sütüm önümüzdeki zamanlarda :(

Ah kizlar bebeğim dunden beri agliyor.kusuyor. bugun de iki defa agiz dolusu kustu varmi bu durumu yasayan normal midir. Kakasida cok civik. İshal galiba

Benim bu kızın kakasından çektiğim nedir :D batırdı yine heryeri :D kendi yapamıyor ben yaptırıyorum da püskürttü her yere :D

Ah kizlar bebeğim dunden beri agliyor.kusuyor. bugun de iki defa agiz dolusu kustu varmi bu durumu yasayan normal midir. Kakasida cok civik. İshal galiba
Canim benimde dun oyleydi bi kac krz tazikli kustu en son uyururken burnuyla karisik geldi doktora girecektim baktim burnuyla karisik gelince gaz falanda cikti herhalde cocuk rahatladi gibi oldu vazgectim bizmkininde civik ve salyali gibi bi kac gundur normalmi usuttukmu bende bilemedim

Canim benimde dun oyleydi bi kac krz tazikli kustu en son uyururken burnuyla karisik geldi doktora girecektim baktim burnuyla karisik gelince gaz falanda cikti herhalde cocuk rahatladi gibi oldu vazgectim bizmkininde civik ve salyali gibi bi kac gundur normalmi usuttukmu bende bilemedim
Arkadaslar ikinizede gecmis olsun dun benim kizimda agiz dolusu adeta fiskirtarak kustu elim ayagima karisti aile hekimimiz gazdandir dedi cunku cikarttiktan sonra oyle rahatladiki kesintisiz iki saat kadar uyudu havada cok sicak insan kalin giydiremiyo ince giydirincede acaba usuyomu diyorum .

Aglmasi varmi. Dunden beri uyku yuzu görmedik.

Kizlar bebeginiz ne siklikta emiyor bizimkini en fazla bi saat oyalayabiliyorum memeden cekiyorum tekrar yalaniyor ole elleri agzinda sap sap yaliyo wee nin damakli emzigini denedim almiyor cok emzirmekte gaz yapiyomus ne olcak bole sizlerde de aynimi birde kendi uyumuyo mecbur salliyorum besiginde yada bazen ayagimda uyusada ih ih deliksiz uyumuyo

Back
X