Hanimlar asagi yukari ayni sorunlari yasiyoruz hepimiz:) gaz sorunu, emerken kaka ve gaz sanci yaptigi icin bebegin memeyi saga sola cekistirip kivranmasi, bi gun uyusa bi gun uyumamasi.bazilariniz ailesinin arkadaslarinin yanindadir belki.ben teksastayim.ve hava kararmaya baslayinca benim de ruhum kararmaya basliyor.buyuk korkular, endiseler.aslinda yasadiklarimiz olagan seyler.ama hem acemi olmak, hem de cevreden destek gorememek insanin psikolojisini bozuyor.bebegim iki uc gundur aksamlari kaka ve gaz cikaramadigi icin kivraniyor.bu sefer sutu de emmiyor.ayni seyi yasayan varsa tavsiyem, sancisi varken emzirmeyin.ben sansliyim emzige alisti bizimki.bi sekilde karnini isitip uyutmaya calisiyorum.ve ne yapsam da en az 1 saat aglayacak biliyorum.ama uyuduktan sonra biraz daha rahat oluyor emzirmesi.bir de sancilanacagini hissettigim zaman hemen masaj yapiyorum karnina zeytinyagiyla.en azindan bir iki pirt yapiyor.tatli anneler, eminim etrafinizda surekli sizi ikaz eden, size akil verenler var.ve bu cok sinir bozucu bir durum.takmayin..bebginizi en iyi siz anlayacaksiniz.henuz 1 aylik bile degil benimki.bugun 25. Gun ve birkac adim ilerledik biz simdiden oglusumla.artik buyudugunu, bakislarinin degistigini hissediyorum.isin bu kismini atlamayalim.dort gozle bekledigimiz yavrularimiz kabusumuz olmasin.bunlari yaziyorum cunku en cok ihtiyac duydugum sozler bunlar.birileri bana soylemese de belki size biraz moral olur :)