2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlaaar kızım saçını çekmeye devam ediyor! Elleri kolları çok hareketli saçının ordan geçerken yumruğunu kapatıyor saçını çekiyor bırakmıyorda napıcağımı şaşırdım eldiveni tekrar taktım.. Tam da tırnaklarını kesmiştim tekrar takmak zorunda kaldım.. Var mı bi bilginiz nasıl kurtulucak bu huyundan?

Kızlaaar kızım saçını çekmeye devam ediyor! Elleri kolları çok hareketli saçının ordan geçerken yumruğunu kapatıyor saçını çekiyor bırakmıyorda napıcağımı şaşırdım eldiveni tekrar taktım.. Tam da tırnaklarını kesmiştim tekrar takmak zorunda kaldım.. Var mı bi bilginiz nasıl kurtulucak bu huyundan?
Benimkide çekiyor saçını bende eldiven taktım tekrar onunla bile tutmaya çalışıyor benimki egzama oldu kafasının içinde de var belki kasimaya çalışıyor bilmiyorum ...

ya nie yapıyor öyle. ben baştan beri neredeyse eldiven giydirmedim. 38 günlük. bu saç baş yolma ne zaman başlıyor?

güzel tavsiyeler buldum bir gözatın isterseniz.
birannedogdu.blogspot.com.tr/2013/06/kriz-halinde-aglayan-bebegi.html?m=1

Teyzeleri ve tatli bebisler gunaydin nasilsiniz biz pamukcuk olduk varmi sizdede olan az once farkettim daha yeni basliyomus babasi kontrol etti

Kızlar bana bi akıl verin :KK43: sanki sütüm yetmiyormuş gibi geliyor :KK43: kızım emzirdikten sonra bile ellerini emiyor hemde iştahla :KK43: bi göğsüm zaten epey azalmıştı, diğeri de yetemiyor mu acaba :KK43: kafayı buna taktım bu akşam.
Bi de emzik almadığı gibi biberon da alnıyor bizim kız. Geçen sağmıştım yolculuk yapıcaz diye. İçiremedim. Azcık içti öğürdü hemen. Uykuya da dalamıyor. İç çekiyor sanki zor nefes alıyor gibi şimdi de.

Cnm benımkıde yapıyor yalanma haraketlerını. Emzik verıyorum emdıkten sonra doydugunu anlamıyor sanırım. Emzikle çok rahhAt ettım alıştırmaya calıs sende mutlaka cnm

Kizlar bizimkide surejki emmek istiyor ortalama yarim saat emzirme suresi diye biliyorum ama yarim saat yetmiyor gibi memeden ben kendim cekiyorum cogu zaman uyukluyo ama besige koyunca başlıyoruz ih ih ikinmaya uykusuzluk diz boyu kendide uykuya dalamiyo
benmki de aynı canm hiç daha memeyi kendi bırakmadı ben agzndan alıyorum parmağımla..uyku konusuna gelince benm de bazen yataga koyunca 5 dakkaya gözleri acıyo ıkınıyor filan ..kolik mziği ac telefona indir onla dalınca bırak öyle uyusun benmki onla uzuzn süre yuyor.uyanp kendi dewam ediyor bi dene bak.bastan ağlıyor filan kucagmda ama dalınca tam dalıyor

Kizlar bebekleriniz gunde kac saat uyuyor. Benimki cok az uyuyor, her an kucak istiyor ne yapacagimiz sasirdim.5e gunluk bu arada bebegim.

Kızla dün çok kötü bise oldu esimle yemege gittik aksam kalktık arabaya doğru gidiyoduk anakucağını esim taşıyodu birden döndü anakucağı oģlum yüzüstü yere düştü burnu şisti morardı acile kostuk hemen kafa burun filmi cekildi çok sükür biseyi yok sadece burnu morardı ve nefes alamadı hastaneye gidene kadar benimde ömrümden ömür gitti ağlamaktan bi hal oldum öyle görünce kriz gecirdim resmen 1 saat hastane kaldık sonra eve geldik sabaha kadar başını bekledik hiç unutmam o anları canımdan can gitti resmen Allahım bütüm bebekleri korusun sizlerde dikkat edin kızlar sağlam anakucağı birden döndü o kadar dikkat ediyoduk sürekli kontrol ediyoduk ama olacağı varmış bunada sukur biseyi yok agrısı var belliki ıhh ıhh diye inliyor yavrum içim parçalanıyo
Geçmiş olsun canım

Kizlar bebekleriniz gunde kac saat uyuyor. Benimki cok az uyuyor, her an kucak istiyor ne yapacagimiz sasirdim.5e gunluk bu arada bebegim.

Benimki 45 dk uyuyor en fazla sonra 2 saat bitmek bilmeyen gaz sancilari yuzunden hoplamayla ziplamayla geciyor. Emiyor yoruluyor uyuyor 45dk sora hoop tekrar ciglikcigliga uyaniyor. Gaz problemi yuzunden bende cok gerginim:(

Gaza cozum bulan varmi kizlar yaa kafayi yemek uzereyim artik. Armut suyu deneyen var mi?

Benimki 45 dk uyuyor en fazla sonra 2 saat bitmek bilmeyen gaz sancilari yuzunden hoplamayla ziplamayla geciyor. Emiyor yoruluyor uyuyor 45dk sora hoop tekrar ciglikcigliga uyaniyor. Gaz problemi yuzunden bende cok gerginim:KK43:

Insallah bir an once duzene girer bebeklerimiz canim.
Gaz icin humana nin kimyonlu rezene cayi var, onu deneyebilirsin rahatlatiyor gibi. Bir de sab simplex var damla onu da kullanabilirsin doktoruna danisip.

Masallah kuzumma. Peki mama kullan falan dedimi cnm sebebi neymis . Bide 400le800arasi iyi diye biliyorum ben yani normal olan. Doktor oyle demisti
Canim benim kız 3500 le doğdu 30 gün sonunda sadece 400 gr almış öyleki memem çok fena yara olduğu halde emmeyi hic kesmedim o da hep emdi birini emerken diğerinden süt akıyor yani sütumde var ..ebe 1 hafta takip edelim dedi o hafta tam 400 gr almış 1 haftada yani ebeler iyi kilo alıyor sorun yok dedi 1 hafta sonunda Dr gittim tartida 4460 çıktı yani 1 haftada 60gr Dr yine takip edelim haftaya gel dedi belki alerjiden dolayidir süt ürünleri yumurta çikolata tüketme dedi sonra ne dicek bilmiyorum

Back
X