• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim sen diyince bende elimle kontrol ettim benimde sanki orada birsey var gibi. Benim doktorum 5.gunde kontrol etmisti hersey iyi rahim toparlanmaya baslamis bir daha gelmene gerek yok demisti. Simdi merak ettim doktora gittikten sonra banada haber verirmisin. Ayriaca kime sorsan doktoru kiriki ciktiktan sonra kontrole cagirmis benim ki neden gerek duymadi anlamadim.
benimkide cagirmadi gemmene gerek ykk dedi sadece besinci gun ultrasonla bakti ama hala dikislerim dusmedi sizinkiler dustumu

bebeğinde pamukçuk olan var mı..dili bembeyaz..diğer çocuğumda da vardı..zor geçti ilaçla ancak..
çok huzursuz bu sıralar.. emmek istiyor tam memeyi alacakken geri itiyor ve ağlıyor aç kalıyor yavrum..
meme ucumda da ağrı oluyor ara ara..bazı tanıdıkler karbonatlı suyu önriyor..dr.lar ın bazısı karbonatlı suyu önermiyor..mukostatin mi alsam acaba eczaneden..sanırım başka ilacı yok..
canim karbonat artirdi gecirmedi. mukostatin azaltti ama hala var bizde de gunde dort defa alti damla veriyorum

oyle yapayım ozaman baktım ıhtıyacım oluyor ıhtıyacı olan bırılerıne verırım bende
tatlim verceksende sut kardesi olabilecek kisilere ver ki bebislere verme :)) ilerde evlilik falan dusunukur de nolur nolmaz

kizlar biraz ozel olcak ama nasil korunma yontemi sectiniz dusundunuz mu bu konuyu benim hep aklima geliyo sonra kazara hamile kalirim diye korkuyorum kirkimizin cikmasina az kaldi bi yontem bulmak gerek. biz daha once hic korunmadik

canim karbonat artirdi gecirmedi. mukostatin azaltti ama hala var bizde de gunde dort defa alti damla veriyorum
emziriyor musun ? eğer öyleyse kendi meme ucunu da sürmek gerekmiş..senin bebeğinde sürekli dilini dışarı çıkarıyor mu..acaba pamukçuktan dolayı mı ?

Hanimlar merhaba benim dogumum con zor gecti epidural normal yaptim fakat dogum sirasinda epidurali kapatim bitde suni sanci verdiler bebegim 2saat dogum kanalinda kaldi dogudugundaysa kafasinda bir sislik vardi ama zamanla duzeldi cok sukur. Benim simdi sorunum sanki idrarimi tutamiyorum yani altima kacirmiyirum ama eski gibi sikisamiyorum idrarim geldigi zaman hemen wcye kosmam gerekiyor. 5. Gun doktoruma soyledigimde ee olcak okadar zor bi dogumdu 3800 kg dogurmak kolay degil zamanla duzelir demisti. Ama simdi idrar torbasinin yada rahmin sarkmasindan korkuyorum doktorumda tekrar kontrole cagirmadi. Bu durumla ilgili bi fikri olan varmi acaba.

ipler camasirina yada ped kullaniyorsan pedine dusuyormus canim mutlaka gorursun diyorlar daha yok bende

emziriyor musun ? eğer öyleyse kendi meme ucunu da sürmek gerekmiş..senin bebeğinde sürekli dilini dışarı çıkarıyor mu..acaba pamukçuktan dolayı mı ?
evet emziriyorum surekli ama gazimiz o kadaar cokki genelde kivranmali aglamali halimiz gogsume surmem icin firsst bulamiyorum. dili disari cok cikiyor gercekten de bazen pamukcuktan olabilir aciyo heralde kuzucuklar ya nasil dayansinlar iste

Hanimlar merhaba benim dogumum con zor gecti epidural normal yaptim fakat dogum sirasinda epidurali kapatim bitde suni sanci verdiler bebegim 2saat dogum kanalinda kaldi dogudugundaysa kafasinda bir sislik vardi ama zamanla duzeldi cok sukur. Benim simdi sorunum sanki idrarimi tutamiyorum yani ahltima kacirmiyirum ama eski gibi sikisamiyorum idrarim geldigi zaman hemen wcye kosmam gerekiyor. 5. Gun doktoruma soyledigimde ee olcak okadar zor bi dogumdu 3800 kg dogurmak kolay degil zamanla duzelir demisti. Ama simdi idrar torbasinin yada rahmin sarkmasindan korkuyorum doktorumda tekrar kontrole cagirmadi. Bu durumla ilgili bi fikri olan varmi acaba.
normal dogumlarda illlaki sarkma olirmus ilerde tutamamazlik olmasin diye egzersizi var bunun her tuvalette idrarini yaparken uc kere tutup birakacaksin o zaman eski halini alirmis

kizlar biraz ozel olcak ama nasil korunma yontemi sectiniz dusundunuz mu bu konuyu benim hep aklima geliyo sonra kazara hamile kalirim diye korkuyorum kirkimizin cikmasina az kaldi bi yontem bulmak gerek. biz daha once hic korunmadik
En iyisi spiral taktirmak canim.. Hatta benim doktorum dogumdsn sonra "2. Ay gel spiral takayim" dedi... Sut verdigimiz icin zaten ilac kullanamayiz.. Prezervatif de pek tercih edilen birsey degil.. O yuzden en rahati ve mantiklisi spiral.. Ben onumuzdeki ay taktiracagim..

bebeğinde pamukçuk olan var mı..dili bembeyaz..diğer çocuğumda da vardı..zor geçti ilaçla ancak..
çok huzursuz bu sıralar.. emmek istiyor tam memeyi alacakken geri itiyor ve ağlıyor aç kalıyor yavrum..
meme ucumda da ağrı oluyor ara ara..bazı tanıdıkler karbonatlı suyu önriyor..dr.lar ın bazısı karbonatlı suyu önermiyor..mukostatin mi alsam acaba eczaneden..sanırım başka ilacı yok..
Kizlar ben her emzirmeden sonra su veriyorum azda olsa

Canim Sezeryan benim hamilelikte de oturMalta zorlanıyordum ancak wc sorunum yoktu. Bişey kemiğinin yazmışsın ama anlamadım ne kemiğidir.
coccyx kemiği. kuyruksokumunda, omuriliğin sonu. bazısında hamilelikte de oluyormuş. bnde yoktu dr iri bebek doğumda normalden çok zorlanması normal dedi, sanırım kıkırdağımsı yapıda çünkü tersine esneme payı var.

Back
X