- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #52.921
Kızlar bugün kontrole gittik oglum 4650 gr 54 cm olmus dogdugunda 2600 kilosu 46.5 cm di boyu Bugun 56 gunluk olduk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bennbiraz uzgunum benim oglan almiyo gogusumu insallah alir d8ye dua ediyoruz. Bugun 7 saat ac kaldi agladi emmedi en sonunda esim geldi zar zor 7 dk emdi. Ac yasiyo ve 100 gr eksik cikti zatifliyo galiba. Kucagimiza alip ewdeki tartiya cikiyoduk gitgide zayiflicak diye korkuyorum zaten 2. Ay asisi olcaz 20 sinde istahida gider nolcaz bilmiyorumİyim cnm çok sükür oglanla ugrasıp duruyorum hic girmeye vakit bulamıyorum senden naber bebis nasıl
Oh masallah minnosa..dikkat etmek lazim ilac saatlerini ben aksatiyorum cok ikiniyo geceleryin
Cok sagol canim. Beni emse sutum artarmista emmiyo saga saga milim milim ugrasiyorum
Walla bazen pijamami degistirmeye bile firsatim olmuyo. Sabah esimle kahwalti yapiyoruz. O varken hemen toplayip bulasik warsa halledyrum. Sonra o gidiyo kaliyoruz basbasa. Ustunu altini degistiryrm sut warsa veriyorum biberonla sonra biraz uyur gbi oluyo hemen pompayi calistryorum bi yandanda ayagimla besigi salliyrm. Uyaniyo yine ayni seyler uyudugunda bidaha sagmak. Oglen yemegimi cogunlukla disardan soyluyorum yada komsu getiriyo bazen. bugun yemedim mesela . Aksamlarida kolay ne warsa yiyoruz ya esim geldiginde hemen doner falan aliyo firina atiyo yada ben o geldiginde yapiyorum o bebege bakiyo. Saglikli beslenemiyorum hamilelikteki gbi. Ama bimdeki et doner cok lezzetli tawsiye ederim 2 kisi doyuyo altinada patates yerlestrdin mi mis gbi. Sen napiyosun peki canim ??![]()
Canım ben günde 1 kere mama veriyodum, gece yatarken. 120 içiyodu. Ama artık hiç vermiyorum, çok aşırı kabızlık yaptı, kilosu iyi şükür, 39 gğnlükken 5700 , 57 cm di
Hayırlısıyla bian evvel sağlığınA kavuşsun da alır inş kiloyu annesi
çok zor günler geçirmişsin canım, azalması çok normal..ama istersen yine artırabilirsin, bebek yapım bakım onarım diye bi site var, Tomrisin emzirme notlarını oku muhakkak, ben çok faydasını gördüm, önemini anladım anne sütünün..ama dediğin gibi anne sütü yoksa aç kalmasındansa tabi mama iyi olur
Gözünüz aydın canım çok sevindim.oy yerim onu çok tatlı maşşallah.çocuğun hasta olması çok zor.insan çok üzülüyor.ateşleri bile olsa bana gelsin hastalık çocuklarımın yerine onlar iyi olsun diye düşünüyor insan.allah hepsine sağlık sıhhat uzun ömürler nasip etsin.nehir nilll
Benimkide tam tersi gündüz sürekli uyumak istiyor.bebekten bebeğe değişiyor demekki.gazdan kıvransada uyuyor yavrum.birde ben emziğe alıştırdım.avent soothie aldı başka almadı.ilk çocuğumda vermemiştim ama bu sefer alıştırdım.kolaylıkmış vallahi.inşallah senin bebişininde uyku düzeni yavaş yavaş düzelir merak etme.Günaydın kader arkadaslarim cok uzun zamandir giremedim sagolsun benim kiz tek ona vakit ayirmami istiyor nasil gidiyor umarim keyifler iyidir bizim kiz gündüz neredeyse hic uyumadigi oluyor salliyorum bana misin demiyor sizler nasil uyutuyorsunuz yataginda sallamadan uyuyan varsa bana yardimci olun nolur gün boyu sallamaktan bazen bacagimi hissetmiyorum iyice alisti sipa![]()
valla kocamı seviyodum tabi de bu süreçte bikere daha aşık oldum :)) 10 saat dışarda çalışıyo bide gelip evde yemek yapıyo, ani bi misafir gelcek olsa evi felan da süpürüyo, kendi ütüsünü de kendi yapıyo. Maşallah diyeyim :) Allah ondan razı olsun. Komşum diyoki kocası geldiğinde yemek niye hazır deil die azar işitirdim, tek elle yemek yapmaya çalışırdım Dio :/Benim esimde oyle 17 yasindan beri yalniz kalmis. Oyle aramaz yemek ekmek domateste yer Allah tan da aramiyolar yksa cok kawga cikar Allah korusun. Enistem 3 cesit yemek.olmazsa surat yapiyomus![]()
maşallah canım, ne kadar güzel , benim de hayalim :) ama oğlum gündüz en fazla 2 saat uyur, gecede 11-12 den önce uyumaz, sabah 6 da ayakta. Tabi arada uyandıklarını saymıyorumpofuduk18 sanada çok geçmiş olsun canım.benim kızımında 2 3 gündür kakası yeşil gibi.ishal mi bilemiyorumki çünkü bebekler genelde sulu kaka yapmıyormuki zaten.birde sizin bebişler nasıl bilmiyorum ama benim kızım doğduğundan beri çok gazlı ama yinede sabah 8 de kalkıyor en geç 10:30da gece uyukusuna yatmış oluyor arada uyanık kaldığı süre en fazla 4 5 saat toplamda.çokmu uyuyor anlamadımki.yarın kontrolü var sorcam bi doktora.
Asitle ama oKızlar sutu az olanlara malt içeceği tavsiye ediyorum,ben faydasını gördüm aklınızda olsun. Marketlerde satılıyo markası maltana..
bende varııııım :) bide cımbızımı kaybetmiştim, Kaş bıyık aldı başını gitti, geçen çıkınca aldım da kendime geldimCanım valla anlattıklarında kendimi gördüm resmen , demek tek yetişemeyen ben değilmişim bazen aynaya bile bakmadığım oluyor gün içerisinde .. En büyük keyfim ve kendime zaman ayırdığım şey banyo yapmak . Ufak bi boşlukta ev işine yetişmeye çalışıyorum yemek düzenim zaten hiç yok dediğin gibi bizde dışarıdan söylüyoruz , benim eşim de birşey demiyor ekmek arası birşeyler bile yapsam yiyor öyle yemek aramaz sağolsunsen kızımızla ilgilen yeter diyor
![]()
Benimkide tam tersi gündüz sürekli uyumak istiyor.bebekten bebeğe değişiyor demekki.gazdan kıvransada uyuyor yavrum.birde ben emziğe alıştırdım.avent soothie aldı başka almadı.ilk çocuğumda vermemiştim ama bu sefer alıştırdım.kolaylıkmış vallahi.inşallah senin bebişininde uyku düzeni yavaş yavaş düzelir merak etme.
Tatlim yeni gördüm,, Rabbim şifasini versin, zor bir süreç olmuş ama hamd olsun kızın sağlıklı inşaallah... Rabbim sabır verirsin her daim şifa versin sana ve kızına canim..Arkadaşlar meraba hepinize , Allah razı olsun sizlerden güzel mesajlarınızı okudum tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için ..
Hastanede uzun süreli koşuşturmamız bitti sonunda. Kızımın tüm tetkik ve tahlilleri yapıldı sağ böbreği doğuştan yok fakat diğer böbreğimiz çalışıyor Allah'a şükür..
Biraz genişleme varmış diğer böbrekte o da diğer böbrek olmadığı için ikisinin görevini üstleniyormuş bu yüzden genişlemiş çok ciddi bir sıkıntı değil dedi ..
Bakımına çok dikkat etmek gerekiyor en ufak bi enfeksiyon böbreğe hasar verebilirmiş , bu yuzden Doktorumuz hergün gece kullanması için antibiyotik verdi sürekli kullanacakmış bunu yavrum birde aylık kontroller olacak ..
Buna da şükür daha kötüsü de olabilirdi diyoruz , herşey Allah'tan bu yüzden çok üzmemeye çalışıyoruz kendimizi diğer böbrek görevini yerine getiriyor sonuçta bizden bu kadar kızımla öptük sizleri
Eki Görüntüle 1602631
kelebekcik34
cimcimesevilay
pofuduk18 S skelebeks M mehtapmhtp88 @cilekli turtam @melegim66 @melekbekliyor @meemure @senosum
sinaz @Arifa @spring_0 @nazperver
Rabbim şifa versin yarencige kuzum benim.. inşaAllah gerilemistir..Biz hala aynısını kullanıyoruz canım aldık bi koli daha :)
Ben artik popisino her kaka yaptiginda lavaboda ilik suyla yikiyorum. Hem cok hosuna gidiyor hem temizlendiginden pisik olmuyor rahatliyo sudan cekince agliyoHerkese mrb Islak mendil en çok kullandığımız şeylerden biri uni baby yenidoğan pamuk mendil kullanıyorum ama artık 2 aylık olduk gerek varmı ki onu kullanmaya sizler ne kullanıyorsunuz ben de ona göre alayım
ben hala pamuk ve kaynayıp ılımış su kullanıyorum. içim rahat etmiyor ıslak mendillerle.Herkese mrb Islak mendil en çok kullandığımız şeylerden biri uni baby yenidoğan pamuk mendil kullanıyorum ama artık 2 aylık olduk gerek varmı ki onu kullanmaya sizler ne kullanıyorsunuz ben de ona göre alayım
Hiç sorma canım ya biri bitti derken öbürü başlıyorRabbim şifa versin yarencige kuzum benim.. inşaAllah gerilemistir..
Başka bi sıkıntıniz kalmamıştır umarım.. imtihanlar bitmedi yarencigin..![]()
yarım kundak yapıp ağzına emziği veriyorum. yatırıyorum yaastığın üstüne. karnı toksa uyuyo kendi kendine.Günaydın kader arkadaslarim cok uzun zamandir giremedim sagolsun benim kiz tek ona vakit ayirmami istiyor nasil gidiyor umarim keyifler iyidir bizim kiz gündüz neredeyse hic uyumadigi oluyor salliyorum bana misin demiyor sizler nasil uyutuyorsunuz yataginda sallamadan uyuyan varsa bana yardimci olun nolur gün boyu sallamaktan bazen bacagimi hissetmiyorum iyice alisti sipa![]()
Ayy neler war nelerr. Walla sansliyiz kiymetini bilek kocislerimizin. Benim bide hamileligimde sorunlu gecti hep yattimvalla kocamı seviyodum tabi de bu süreçte bikere daha aşık oldum :)) 10 saat dışarda çalışıyo bide gelip evde yemek yapıyo, ani bi misafir gelcek olsa evi felan da süpürüyo, kendi ütüsünü de kendi yapıyo. Maşallah diyeyim :) Allah ondan razı olsun. Komşum diyoki kocası geldiğinde yemek niye hazır deil die azar işitirdim, tek elle yemek yapmaya çalışırdım Dio :/
maşallah canım, ne kadar güzel , benim de hayalim :) ama oğlum gündüz en fazla 2 saat uyur, gecede 11-12 den önce uyumaz, sabah 6 da ayakta. Tabi arada uyandıklarını saymıyorum(
Asitle ama opromalt asitsiz, ebebekte satılıyo ama tadını bilmiyorum
bende varııııım :) bide cımbızımı kaybetmiştim, Kaş bıyık aldı başını gitti, geçen çıkınca aldım da kendime geldim
Canim benimkide kucagimda ayakta bacaklarmi acip yaylaniyo gibi yapiyorum uykuya dalar gibi oluyo sonra kucagimda pispis yapiyrm bazen isime yariyo bazen hic yattmiyo. Bugunde belim cok agriyo ayakta durmaktan banyo yaptirirken bebegimi kitlendim resmenGünaydın kader arkadaslarim cok uzun zamandir giremedim sagolsun benim kiz tek ona vakit ayirmami istiyor nasil gidiyor umarim keyifler iyidir bizim kiz gündüz neredeyse hic uyumadigi oluyor salliyorum bana misin demiyor sizler nasil uyutuyorsunuz yataginda sallamadan uyuyan varsa bana yardimci olun nolur gün boyu sallamaktan bazen bacagimi hissetmiyorum iyice alisti sipa![]()
Benimkide ishal hele bugun banyo yaptirdik kuruladim alt acma bezine yarirdim fissss diye kaka sini yapti ama su boyle gol gbi birikti. Bugun 6. Gundur ishal gunde 5 6 kere yapmiyoda 2 3 kere yapiyo su vereyim mi senceKizlae ishale dikkat edin. Benim kiz 2 gunde 200gr vermişti. Doktor iki gun sonra kontrol e çağırdı. 200gr tekrar almis. Nasıl bole cabuk aldi dedim, doktor kaybettigi suyu geri almis dedi. Duzelme var ama ilaclara devam. Nerden bulastiysa bi dizanteri mikrobu..... bi de su vermem diyen arkadaslar bebk benimki gibi durumdaysa doktor 1 subardagi kadar suyu gun icinde vermem gerektigini söyledi. Azar azar vermekte fayda var. Hava cok sicak ve su kaybı fazla....